Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες πηρα κ εγω την piccolo 68 € απο μαγαζι της γειτονιας μου

Παρηγγειλα επισης κ τα αναλογα ποτηρια απο το site τους γιατι οσες δοκιμες εκανα απετυχα πατγωδως στις δοσολογιες...Αντε να υπολογιζεις σε ml τωρα...Το τι κοροιδια εχω φαει απο φιλους δεν λεγεται....χαχαχα

Αν δεν υπαρχει επιτυχια κ με τα αναλογα ποτηρια με βλεπω να την πουλαω κ να περνω tassimo που ειναι πληρως αυτοματη

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχω την Dolce Gusto circolo την κόκκινη και δηλώνω ικανοποιημένος από την ποιότητα των ροφημάτων. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν όλα τα ροφήματα στα σουπερ μάρκετ εκτός από 5-6 συγκεκριμμένα. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα παραγγείλεις online, για παράδειγμα οι σειρές που δεν έχουν καθόλου ζάχαρη (αυτά στα σουπερ μάρκετ αν δείτε έχουν μέσα λίγη ζάχαρη!).

Επίσης οι κάψουλες από πάνω έχουν το ίδιο καπάκι και πρέπει να κοιτάτε το κάτω μέρος για να δείτε ποιο είναι το γάλα. Τα ροφήματα που θέλουν 2 κάψουλες κάνουν για 8 σερβιρίσματα (16 κάψουλες), ενώ τα απλά όπως esspresso, νες κλπ σου δίνουν 16 σερβιρίσματα ανά συσκευασία.

Τέλος να κοιτάτε τις οδηγίες για καθε ρόφημα γιατί σε άλλα μπαίνει το γάλα πρώτο και σε άλλα μετα...

:)

Δημοσ.

Επίσης οι κάψουλες από πάνω έχουν το ίδιο καπάκι και πρέπει να κοιτάτε το κάτω μέρος για να δείτε ποιο είναι το γάλα. Τα ροφήματα που θέλουν 2 κάψουλες κάνουν για 8 σερβιρίσματα (16 κάψουλες), ενώ τα απλά όπως esspresso, νες κλπ σου δίνουν 16 σερβιρίσματα ανά συσκευασία.

Επειδή έκανα την δοκιμή στο σπίτι, μπορώ να σου πω πως αγοράζοντας μόνο εσπρέσσο (16 κάψουλες) και φτιάχνοντας ο ίδιος αφρόγαλα, έχεις ωραιότατο καπουτσίνο. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράζεις το κουτάκι του καπουτσίνο που αρκεί μόνο για 8 καφέδες. :)

Δημοσ.

Την εβαλε και το Media markt στα 69€ ομως :(

Το παιζει στην ΤV...

ειναι το ιδιο μοντελο?

Τώρα δεν είμαι Αθήνα για να δω ποιο μοντέλο είναι ακριβώς, αλλά από την φωτό μάλλον είναι το Melody II.

Αν είναι αλλο μοντελο από το αρχικό εδώ, ισως ειναι καλυτερα να ανοιχτει νεο θεμα.

Επειδή έκανα την δοκιμή στο σπίτι, μπορώ να σου πω πως αγοράζοντας μόνο εσπρέσσο (16 κάψουλες) και φτιάχνοντας ο ίδιος αφρόγαλα, έχεις ωραιότατο καπουτσίνο. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράζεις το κουτάκι του καπουτσίνο που αρκεί μόνο για 8 καφέδες. :)

μα...αν εχεις χρονο να φτιαχνεις αφρογαλα, γιατί να μην φτιάχνεις και τον espresso σου σε κλασσική μηχανή ?!

(υποτιθεται οτι το πλεονεκτημα της dolce gusto ειναι ο σχετικα αυτοματοποιημενος τρόπος)

Δημοσ.

μα...αν εχεις χρονο να φτιαχνεις αφρογαλα, γιατί να μην φτιάχνεις και τον espresso σου σε κλασσική μηχανή ?!

(υποτιθεται οτι το πλεονεκτημα της dolce gusto ειναι ο σχετικα αυτοματοποιημενος τρόπος)

Δεν είναι το ίδιο. Το γάλα το ζεσταίνεις, το χτυπάς, και τέλειωσες.

Η μηχανή εσπρέσσο θέλει γέμισμα, παρασκευή του καφέ (αν κάνεις λάθος δοσολογία την πάτησες), και μετά καθάρισμα... Τρίχες!

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο. Το γάλα το ζεσταίνεις, το χτυπάς, και τέλειωσες.

Η μηχανή εσπρέσσο θέλει γέμισμα, παρασκευή του καφέ (αν κάνεις λάθος δοσολογία την πάτησες), και μετά καθάρισμα... Τρίχες!

Οτι πεις, προσωπικα γουστα ειναι αυτα.

Θυμαμαι που στο ειδικο θεμα του greekespresso gr για το aeroccino, εχει "αντιπαραθεση" 8 σελιδων για το εαν χρειαζεται ή οχι.

Εν κατακλειδι, οτι κρινει καλυτερο ο καθενας για τον ευατο του, αυτο και κανει.

Παντως το ζεσταμα του γαλακτος θελει ανακατεμα αλλιως "αρπαζει" μυρωδια καμμενου κ κολλαει στο σκευος... προσωπικα το βρισκω εχτρα διαδικασια, τον χειμωνα στην Αθηνα που εχω χρονο, το κανω, το καλοκαιρι στο νησι που δουλευω πιεστικα κ ο χρονος δεν επαρκει, εχω το aeroccino που παρεπιπτοντως σαν 2η χρηση, ζεσταινει γαλα (εχει αναδευτηρα εσωτερικα).

Δημοσ.

ειναι το ιδιο μοντελο?

Τώρα δεν είμαι Αθήνα για να δω ποιο μοντέλο είναι ακριβώς, αλλά από την φωτό μάλλον είναι το Melody II.

Αν είναι αλλο μοντελο από το αρχικό εδώ, ισως ειναι καλυτερα να ανοιχτει νεο θεμα.)

Το ιδιο ειναι, αλλα πολυ πιθανον να τελειωσε ηδη στο ΜΜ. Αν περασεις εσυ Ή καποιος ας πει...

Επισης το amazon την εχει πλεον £67, αλλα αν ενδιαφερεται καποιος ας τσεκαρει καπου καπου, γιατι συχνα ριχνουν

ξανα τις τιμες.

Δημοσ.

Το ιδιο ειναι, αλλα πολυ πιθανον να τελειωσε ηδη στο ΜΜ. Αν περασεις εσυ Ή καποιος ας πει...

Επισης το amazon την εχει πλεον £67, αλλα αν ενδιαφερεται καποιος ας τσεκαρει καπου καπου, γιατι συχνα ριχνουν

ξανα τις τιμες.

Ετσι ακριβως για το amazon.

Εχω κατεβει στο νησι για δουλειες κ θα γυρισω Αθηνα τα Χριστουγεννα...

Οποιος παει MM ας μας πει το μοντελο.

Δημοσ.

Το μοντελο ιδιο ειναι. 4 ειναι ολα κι ολα! Αν υπαρχει ακομα λεω, γτ η nespresso τελειωσε σε 2μερες...

Δημοσ.

Οτι πεις, προσωπικα γουστα ειναι αυτα.

Θυμαμαι που στο ειδικο θεμα του greekespresso gr για το aeroccino, εχει "αντιπαραθεση" 8 σελιδων για το εαν χρειαζεται ή οχι.

Εν κατακλειδι, οτι κρινει καλυτερο ο καθενας για τον ευατο του, αυτο και κανει.

Παντως το ζεσταμα του γαλακτος θελει ανακατεμα αλλιως "αρπαζει" μυρωδια καμμενου κ κολλαει στο σκευος... προσωπικα το βρισκω εχτρα διαδικασια, τον χειμωνα στην Αθηνα που εχω χρονο, το κανω, το καλοκαιρι στο νησι που δουλευω πιεστικα κ ο χρονος δεν επαρκει, εχω το aeroccino που παρεπιπτοντως σαν 2η χρηση, ζεσταινει γαλα (εχει αναδευτηρα εσωτερικα).

Εντάξει, προφανώς και δεν μιλάω για επαγγελματική χρήση. Αλοίμονο. :)

Όσο για το ζέσταμα του γάλακτος και ο κίνδυνος να καεί, εγώ κάνω το εξής: χτυπάω στο μίξερ το γάλα όπως είναι κρύο, και μετά το βάζω για πολύ λίγο στα μικροκύμματα, όπου ζεσταίνεται και "φουσκώνει" ταυτόχρονα. Αυτό το αφρόγαλα που φτιάχνεται το χρησιμοποιώ στον εσπρέσσο για να φτιάξω καπουτσίνο.

Δημοσ.

Το μοντελο ιδιο ειναι. 4 ειναι ολα κι ολα! Αν υπαρχει ακομα λεω, γτ η nespresso τελειωσε σε 2μερες...

Ναι το ίδιο είναι. Mellody II, σε κόκκινο και μαύρο. Μέχρι τις 7 το απόγευμα στο Μαρούσι, είχε αρκετά κομμάτια ακόμα. Βέβαια οι κοπέλες που προωθούσαν την προσφορά μου είπαν ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα. Στην tv έγραφε ''μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων''. Επίσης είχαν την picolo που αρχικά ήθελα να πάρω, με 89 ευρώ και έδιναν δύο πακέτα δώρο που το καθένα είχε: δύο συσκευασίες με κάψουλες (μία espresso buondi και η αλλη machiato) και ένα ποτήρι macchiato, προκειμένου να αντιστοιχεί και στο κόστος με την προσφορά της Melody. (Στη Συγγρού φίλος μου είπε ότι η picollo είχε 79 και έδιναν ένα πακέτο δώρο). Εγώ πήρα τελικά την Mellody με 69 και μου έδωσαν ένα πακέτο με τα δώρα.

Πάντως πριν λίγο βγήκε το νέο φυλλάδιο Mediamarkt και από Δευτέρα έχει την circolo με 119 ευρώ και επίσης με κάθε αγορά Circolo ή Melody δίνει 76 κάψουλες δώρο και ένα travel mug.

Δημοσ.

Στο amazon εχει την picollo red στις 50£. Στο skroutz εχει 65+μεταφορικα. Ισως δεν αξιζει για 10-12€ να ερθει απο αγγλια. Αν ενδιαφερεται καποιος ας τα υπολογισει...

Δημοσ.

τελικά έχει πολύ καλές τιμές και προσφορές για την dolce gusto και νομίζω πως αφού συνδυάζει και την ποιότητα αξίζει τον κόπο. εγώ πάντωςθα την έπαινα από το skroutz http://www.skroutz.gr/s/292576/Krups-Dolce-Gusto-Piccolo.html?from=recommendation έτσι για να κινείται λίγο και η ελληνική αγορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...