Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα εγώ την παράγγειλα Σάββατο και Τρίτη ήταν σπίτι με UPS.

Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος η ποιότητα του καφέ είναι πάντα σταθερή και επειδή δεν σταματάει μόνη της μπορεί να επιλέξεις πιο βαρύ η πιο ελαφρύ καφέ. To «καϊμάκι» και το αφρόγαλα κρατάει αρκετά και δεν θυμίζει σαπουνάδα.…..

Η σοκολάτα που κάνει είναι άψογη. Η κόρη μου τρελαίνεται.

Στον Σκλαβενήτη βρήκα τουλάχιστον της μισές γεύσεις (4.80 η συσκευασία). (Για tassimo ίσως λιγότερες.)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ μόλις την παρήγγειλα στα 60 €.

ο κύριος λόγος που την επέλεξα είναι ο έλεγχος της ποσοτητας του καφέ.

Και στην tassimo παντως μπορεις να ρυθμισεις την ποσοτητα του καφε μονος σου ή αυτοματα..οπως σε βολευει..αρα ακυρο..

Δημοσ.

ισχυει , μπορεις να την κοψεις με το πατημα του κουμπιου πριν τελειωσει η να προσθεσεις και αλλομε τον ιδιο τροπο.

Δημοσ.

Λοιπόν με βάλατε και εμένα σε σκέψη για καφετιέρα. Παρατηρώ όμως ότι υπάρχουν πολλές επιλογές και επειδή άσχετως με το θέμα αναμένω τα φώτα σας. Για ποικιλία ροφημάτων καπουτσίνο,νες - ζεστή σοκολάτα , αν τώρα έφτιαχνε και τίποτα κρύο για καλοκαίρι δεν θα ήταν άσχημα. Με βάση αυτά που είπα ποιά λετε να χτυπήσω ?

Δημοσ.

και στα carrefour παίζει από σήμερα και μέχρι το Σάββατο έκπτωση 20% σε καφετιέρες.

δεν πήγα να δω τιμές αλλά αν κάποιος ψάχνετε καλό είναι να ρίξει μια ματιά.

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

κάπου στη μέση της σελίδας έχει λεπτομέρειες

Δημοσ.

Μετά το fail με τα γαλατάκια, για πείτε τι παίζει με refill?

Refill εννοεις να βαζεις δικο σου καφε? οσο για τα γαλατακια κι εγω το ειδα -μαλλον δε βαζουν γιατι σου λεει δειγμα ειναι ,βαλε δικο σου γαλα. Χωρεσαν πιο πολλες ποικιλιες στο δειγμα ετσι.

απο 5/12, silvercrest αλλα επισης 15bar, παιρνει και pads, 3χρονια εγγυηση, @50€

http://www.lidl.gr:80/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14679.htm ...ουπς, υπαρχει ηδη τοπικ γ αυτην.

@Johny&pigos Να και φωτο απο το σκλαβενιτη, απορω και εγω γιατι σε εσας φερνουν πιο πολλους tassimo (δεν ειναι ο δικος μου που σας ελεγα, αν θελετε ανεβαζω & απο κει) :D

post-103618-1322762576,67_thumb.jpg

Δημοσ.

Refill εννοεις να βαζεις δικο σου καφε? οσο για τα γαλατακια κι εγω το ειδα -μαλλον δε βαζουν γιατι σου λεει δειγμα ειναι ,βαλε δικο σου γαλα. Χωρεσαν πιο πολλες ποικιλιες στο δειγμα ετσι.

Τελικά εμείς καταλάβαμε λάθος, βάζουν κανονικά γαλατάκια. :mrgreen:

Πρόσεξε ότι στην ίδια ποικιλία μερικές κάψουλες είναι καφέ (αυτός είναι ο καφές/κακάο) και μερικές λευκές (αυτό είναι το αντίστοιχο γάλα). Απλώς από πάνω και οι δύο κάψουλες (λευκή και καφέ) γράφουν το όνομα του καφέ, δεν γράφει π.χ. "γάλα". B)

Δημοσ.

τον σκλαβενιτη δε τον ξερω ..δεν υπαρχει θεσσαλονικη...στα carrefour μακεδονια η ποσοτητα ειναι τοuλαχιστον x4 υπερ της tassimo

Δημοσ.

απο 5/12, silvercrest αλλα επισης 15bar, παιρνει και pads, 3χρονια εγγυηση, @50€

http://www.lidl.gr:80/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14679.htm ...ουπς, υπαρχει ηδη τοπικ γ αυτην.

@Johny&pigos Να και φωτο απο το σκλαβενιτη, απορω και εγω γιατι σε εσας φερνουν πιο πολλους tassimo (δεν ειναι ο δικος μου που σας ελεγα, αν θελετε ανεβαζω & απο κει) :D

χαχα σκεψου οτι σε μενα ειναι ακριβως το αντιθετο στην περιοχη μου σε σκλαβενιτη κ marketin ...Την κατασταση εσωσε ο Βασιλοπουλος σημερα που περασα μια βολτα που εχει ποικιλιες αρκετες για dolce...

Οποτε τελικα με βλεπω αυριο για dolce piccolo στα 68 euro

Δημοσ.

τον σκλαβενιτη δε τον ξερω ..δεν υπαρχει θεσσαλονικη...στα carrefour μακεδονια η ποσοτητα ειναι τοuλαχιστον x4 υπερ της tassimo

αρχικα νομιζα επειδη τα carefour εχουν και δικο τους στιγμιαιο καφε οτι ισως κοντραρονται με την nestle. Αλλα μαλλον παιζει με τους καθε τοπικους πωλητες των nescafe/kraft. η nestle δε ριχνει λεφτα στη διαφημιση της dolce οπως η Kraft (jacobs -φουντουκι :D). Πονταρει πιο πολυ στη nespresso. btw o σκλαβενιτης ειναι το εδω αντιστοιχο του μασουτη.

Δημοσ.

μια και το ανεφερα ..σημερα πηγα στο carrefour μακεδονια ..και η ποσοτητα αποθεματος (για ποικιλα δεν εψαξα να δω) η dolce εχει ανεβει πολυ...

παρεπιπτοντως και η dolce και η tassimo περα απο τα "κλασσικα" ραφια ..εχουν και δικο τους stand ...ισως για αυτο το διημερο να ειναι που οι τιμες τους ειναι 20% κατω

Δημοσ.

Dolce piccolo στα 79 ευρώ στο MediaMarkt Μαρούσι σήμερα με δώρα : 2 κουπες nescafe κόκκινες - 2 Διάφανες κούπες-ποτήρια για Latte Macciato και 3 κουτιά ρόφημα επιλογής του πελάτη ( espresso - σοκολάτα - καπουτσινο κ.α)

και 59.90 εδώ :

http://www.electrowo...?catid=10098204

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...