argi73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα εγώ την παράγγειλα Σάββατο και Τρίτη ήταν σπίτι με UPS. Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος η ποιότητα του καφέ είναι πάντα σταθερή και επειδή δεν σταματάει μόνη της μπορεί να επιλέξεις πιο βαρύ η πιο ελαφρύ καφέ. To «καϊμάκι» και το αφρόγαλα κρατάει αρκετά και δεν θυμίζει σαπουνάδα.….. Η σοκολάτα που κάνει είναι άψογη. Η κόρη μου τρελαίνεται. Στον Σκλαβενήτη βρήκα τουλάχιστον της μισές γεύσεις (4.80 η συσκευασία). (Για tassimo ίσως λιγότερες.)
mc01319 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ μόλις την παρήγγειλα στα 60 €. ο κύριος λόγος που την επέλεξα είναι ο έλεγχος της ποσοτητας του καφέ.
astymagos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ μόλις την παρήγγειλα στα 60 €. ο κύριος λόγος που την επέλεξα είναι ο έλεγχος της ποσοτητας του καφέ. Και στην tassimo παντως μπορεις να ρυθμισεις την ποσοτητα του καφε μονος σου ή αυτοματα..οπως σε βολευει..αρα ακυρο..
kuzko21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ισχυει , μπορεις να την κοψεις με το πατημα του κουμπιου πριν τελειωσει η να προσθεσεις και αλλομε τον ιδιο τροπο.
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν με βάλατε και εμένα σε σκέψη για καφετιέρα. Παρατηρώ όμως ότι υπάρχουν πολλές επιλογές και επειδή άσχετως με το θέμα αναμένω τα φώτα σας. Για ποικιλία ροφημάτων καπουτσίνο,νες - ζεστή σοκολάτα , αν τώρα έφτιαχνε και τίποτα κρύο για καλοκαίρι δεν θα ήταν άσχημα. Με βάση αυτά που είπα ποιά λετε να χτυπήσω ?
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μετά το fail με τα γαλατάκια, για πείτε τι παίζει με refill?
diplo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 και στα carrefour παίζει από σήμερα και μέχρι το Σάββατο έκπτωση 20% σε καφετιέρες. δεν πήγα να δω τιμές αλλά αν κάποιος ψάχνετε καλό είναι να ρίξει μια ματιά. http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184 κάπου στη μέση της σελίδας έχει λεπτομέρειες
ipal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μετά το fail με τα γαλατάκια, για πείτε τι παίζει με refill? Refill εννοεις να βαζεις δικο σου καφε? οσο για τα γαλατακια κι εγω το ειδα -μαλλον δε βαζουν γιατι σου λεει δειγμα ειναι ,βαλε δικο σου γαλα. Χωρεσαν πιο πολλες ποικιλιες στο δειγμα ετσι. απο 5/12, silvercrest αλλα επισης 15bar, παιρνει και pads, 3χρονια εγγυηση, @50€ http://www.lidl.gr:80/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14679.htm ...ουπς, υπαρχει ηδη τοπικ γ αυτην. @Johny&pigos Να και φωτο απο το σκλαβενιτη, απορω και εγω γιατι σε εσας φερνουν πιο πολλους tassimo (δεν ειναι ο δικος μου που σας ελεγα, αν θελετε ανεβαζω & απο κει)
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Refill εννοεις να βαζεις δικο σου καφε? οσο για τα γαλατακια κι εγω το ειδα -μαλλον δε βαζουν γιατι σου λεει δειγμα ειναι ,βαλε δικο σου γαλα. Χωρεσαν πιο πολλες ποικιλιες στο δειγμα ετσι. Τελικά εμείς καταλάβαμε λάθος, βάζουν κανονικά γαλατάκια. Πρόσεξε ότι στην ίδια ποικιλία μερικές κάψουλες είναι καφέ (αυτός είναι ο καφές/κακάο) και μερικές λευκές (αυτό είναι το αντίστοιχο γάλα). Απλώς από πάνω και οι δύο κάψουλες (λευκή και καφέ) γράφουν το όνομα του καφέ, δεν γράφει π.χ. "γάλα".
JohnnyX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 τον σκλαβενιτη δε τον ξερω ..δεν υπαρχει θεσσαλονικη...στα carrefour μακεδονια η ποσοτητα ειναι τοuλαχιστον x4 υπερ της tassimo
pigos23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Refill εννοεις να βαζεις δικο σου καφε? οσο για τα γαλατακια κι εγω το ειδα -μαλλον δε βαζουν γιατι σου λεει δειγμα ειναι ,βαλε δικο σου γαλα. Χωρεσαν πιο πολλες ποικιλιες στο δειγμα ετσι. απο 5/12, silvercrest αλλα επισης 15bar, παιρνει και pads, 3χρονια εγγυηση, @50€ http://www.lidl.gr:80/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14679.htm ...ουπς, υπαρχει ηδη τοπικ γ αυτην. @Johny&pigos Να και φωτο απο το σκλαβενιτη, απορω και εγω γιατι σε εσας φερνουν πιο πολλους tassimo (δεν ειναι ο δικος μου που σας ελεγα, αν θελετε ανεβαζω & απο κει) χαχα σκεψου οτι σε μενα ειναι ακριβως το αντιθετο στην περιοχη μου σε σκλαβενιτη κ marketin ...Την κατασταση εσωσε ο Βασιλοπουλος σημερα που περασα μια βολτα που εχει ποικιλιες αρκετες για dolce... Οποτε τελικα με βλεπω αυριο για dolce piccolo στα 68 euro
ipal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 τον σκλαβενιτη δε τον ξερω ..δεν υπαρχει θεσσαλονικη...στα carrefour μακεδονια η ποσοτητα ειναι τοuλαχιστον x4 υπερ της tassimo αρχικα νομιζα επειδη τα carefour εχουν και δικο τους στιγμιαιο καφε οτι ισως κοντραρονται με την nestle. Αλλα μαλλον παιζει με τους καθε τοπικους πωλητες των nescafe/kraft. η nestle δε ριχνει λεφτα στη διαφημιση της dolce οπως η Kraft (jacobs -φουντουκι ). Πονταρει πιο πολυ στη nespresso. btw o σκλαβενιτης ειναι το εδω αντιστοιχο του μασουτη.
JohnnyX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 μια και το ανεφερα ..σημερα πηγα στο carrefour μακεδονια ..και η ποσοτητα αποθεματος (για ποικιλα δεν εψαξα να δω) η dolce εχει ανεβει πολυ... παρεπιπτοντως και η dolce και η tassimo περα απο τα "κλασσικα" ραφια ..εχουν και δικο τους stand ...ισως για αυτο το διημερο να ειναι που οι τιμες τους ειναι 20% κατω
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα κάψουλες εσπρέσο και γάλα νουνού, και αύριο θα κάνω το πρώτο πείραμα για παρασκευή καπουτσίνο με μειωμένο κόστος.
katcos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Dolce piccolo στα 79 ευρώ στο MediaMarkt Μαρούσι σήμερα με δώρα : 2 κουπες nescafe κόκκινες - 2 Διάφανες κούπες-ποτήρια για Latte Macciato και 3 κουτιά ρόφημα επιλογής του πελάτη ( espresso - σοκολάτα - καπουτσινο κ.α) και 59.90 εδώ : http://www.electrowo...?catid=10098204
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα