dpress Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Παρέλαβα σήμερα, ενώ έγινε dispatch από Αγγλία μόλις χτες. Εντυπωσιακό! Η πρίζα χρειάζεται αντάπτορα? από ταχυδρομείο παρέλαβες?
Mercyful_Fate Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αν θελεις, πες μας τις εντυπωσεις σου αφου τη χρησιμοποιησεις μερικες φορες. Προς το παρόν δεν την έχω καθαρίσει/πλύνει καν, γιατί γύρισα αργά σπίτι. Μάλλον το σ/κ θα γίνει το σοβαρό test drive, γιατί έχουμε και στο γραφείο αυτόματη μηχανή (tassimo) και καθημερινές πίνω εκεί καφέδες. Η πρίζα χρειάζεται αντάπτορα? από ταχυδρομείο παρέλαβες? Ναι, είναι η κλασική αγγλική, οπότε θέλει αντάπτορα. Παρέλαβα από courier (UPS).
pigos23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Παντως εγω ακομα δεν εχω αποφασισει ποια να παρω... Η dolce gusto μπορει να φτιαξει κ κρυα ροφηματα,καφεδες για το καλοκαιρι αλλα δεν ειναι αυτοματη κ πρεπει να υπολογιζεις ml κτλ Η tassimo ειναι πληρως αυτοματη σε δοσολογιες σταματαει μονη της κτλ αλλα δεν φτιαχνει κρυα ροφηματα... Πανω που ειχα καταληξει σε dolce λογο κυριως της επιλογης κ κρυων ροφηματων σημερα μετα απο μια αναζητηση στα supermarket της γειτονιας μου παρατηρησα οτι με τεραστια διαφορα βρισκω μεγαλυτερη ποικιλια σε disks απο tassimo.απο dolce μονο μια σοκολατα κ ενα espresso....τπτ αλλο ΠαΙζει μεγάλο ρολο κ αυτο μιας κ ειναι που ειναι ψιλοακριβα τα discs μην σκαμε κ κερατιατικα εξοδα αποστολης απο τα online μαγαζια τους
ipal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Σε ποιo super? Εγω το αντιθετο εχω δει στο σκλαβενιτη μου (6 dg προς 2 tassimo), αν και στο carrefour 5' εχουν ερθει σχεδον στα ισα (6 - 5) και εριξαν & τη σοκολατα στα 5€
JohnnyX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 σε οσα supers πηγαινω η ποικιλια της tassimo (και η ποσοτητα αποθεματων) ειναι σαφως μεγαλυτερη
pigos23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνω με JonnyX Εμενα στον Σκλαβενιτη της γειτονιας μου η αναλογια ειναι αναποδη ipal ... Αυριο θα δω κ στον Βασιλοπουλο κ θα κανω την τελικη μου επιλογη
ipal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 μωρε σας πιστευω γτ και στο δικο μου το express φερανε για tassimo τη milka,caramel,& lacta ενω ειχαν μονο ristretto και cappuccino. Αλλα ο σκλαβενιτης τα ιδια... (Εχει η ξαδερφη μου tassimo).
pigos23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Βοηθα ρε ipal ....χαχα ακομα να αποφασισω Να παρω Τassimo κ ας μην φτιαχνει κρυα??Θα μπορω μετα με seiker κ κανα παγακι να ''παγωνω'' τους καφεδες/ροφηματα Π.χ η dolce gusto (αλλα αντε να καθεσαι να υπολογιζεις ml) https://www.dolce-gusto.gr/EL/flavours/nestea-peach/Pages/NesteaPeach.aspx https://www.dolce-gusto.gr/EL/flavours/cappuccino-ice/Pages/cappuccino-ice.aspx Μηπως το ψιριζω πολυ??
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Πάντως το δείγμα μέσα έχει δύο κάψουλες κακάο και καμία γάλα. Μα πως στο διάολο υποτίθεται ότι θα φτιάξω σοκολάτα να δοκιμάσω, χωρίς να έχεις βάλει κάψουλες γάλα?? εντιτ: απ' ότι καταλαβαίνω σιγά σιγά (καθώς δεν το γνωρίζω το όλο "σύστημα"), το ίδιο ισχύει και για κάποιους καφέδες του δείγματος όπως π.χ. ο Latte Macchiato. Υπάρχουν οι καφέδες, δεν υπάρχει το συνοδευτικό γάλα που χρειάζεται για να φτιαχνεί ο συγκεκριμένος καφές. Ότι να' ναι...
mpregos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 παιδία δεν αξίζει ούτε 20 ευρώ η "wanna be" εσπρεσσιερα. Βγάζει πολλά ροφημάτα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά καπουτσινο - εσπρεσσο - νες. Και ο καες είναι άθλιος. Κρατήστε τα λεφτά σας και μαζέψτε για κάτι καλύτερο......κοιτάξτε σε illy....
mc01319 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 παιδία δεν αξίζει ούτε 20 ευρώ η "wanna be" εσπρεσσιερα. Βγάζει πολλά ροφημάτα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά καπουτσινο - εσπρεσσο - νες. Και ο καες είναι άθλιος. Κρατήστε τα λεφτά σας και μαζέψτε για κάτι καλύτερο......κοιτάξτε σε illy.... μιλάς για την dolce gusto?
ektor7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 παιδία δεν αξίζει ούτε 20 ευρώ η "wanna be" εσπρεσσιερα. Βγάζει πολλά ροφημάτα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά καπουτσινο - εσπρεσσο - νες. Και ο καες είναι άθλιος. Κρατήστε τα λεφτά σας και μαζέψτε για κάτι καλύτερο......κοιτάξτε σε illy.... Είναι θέμα γουστου, φίλε μου! Εμένα δε μου άρεσαν οι καφέδες της, άλλη η κοπέλα μου ενθουσιάστηκε! Τι άλλο να σου πω?
mc01319 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Ζάχαρη και γάλα, για παράδειγμα σε εναν NES κλασικο βάζουμε μετα, αναλόγως πως πινουμε τον καφε? Ο καφές που βγαίνει ειναι σκέτος?
ipal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Βοηθα ρε ipal ....χαχα ακομα να αποφασισω Να παρω Τassimo κ ας μην φτιαχνει κρυα??Θα μπορω μετα με seiker κ κανα παγακι να ''παγωνω'' τους καφεδες/ροφηματα Αν δε θες να υπολογιζεις ml (που δε χρειαζεται καμμια ακριβεια) H´ δεν εχεις εμπειρια καφε, πας σε tassimo. Παντως εγω με τη πρωτη το πετυχα οπως τον ηθελα. Κοιταζεις και οταν παει να νερωσει το μιγμα που βγαινει σταματας. Ο καπουτσινο της πολυ πιο δυνατος σε γευση απο της tassimo. Aλλον δε δοκιμασα γιατι την πηρα για δωρο. πηγαινε καπου να δειγματιζουν και δοκιμασε... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2011 από ipal
geodimis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Από skroutz βρίσκω στο electroshop 5.5E την 16άδα -από κάθε γεύση- κάψουλες που πιστεύω ότι είναι πολύ καλή τιμή, εκτός αν δε θες να στοκάρεις τόση ποσότητα.. EDIT: Απάτη, χρεώνει 3Ε έξοδα αντικαταβολής και 3.5 μεταφορικά (για 11Ε παραγγελία). Ακόμα και για 65Ε παραγγελία, πάλι 3Ε έξοδα αντικαταβολής και 8,5Ε μεταφορικά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα