Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται ~στα 58€. Ειναι η Melody, απο 90€ στο skroutz. βγαινει και σε κόκκινο, ivory (Μπεζ) χρώμα.

http://www.amazon.co.uk/NESCAFÉ-Krups-KP210040-Machine-Pressure/dp/B001GIOQLO/ref=sr_1_6?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1322258230&sr=1-6

εδω το ελληνικο shop της εταιρίας:

https://www.dolce-gusto.gr/EL/Pages/dolcegusto-home.aspx

Εχει 15 bar πιεση.

Ροφήματα εχει και στα super market, 5-6 είδη στα 4.80€

(...για να μη γινει τελείως μπάχαλο το thread της Tassimo) :)

Επεξ/σία από ipal
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο καφές από αυτήν είναι μακράν καλύτερος από αυτόν της Tassimo και αντάξιος της Nespresso - φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με έναν κανονικό καφέ από μια αληθινή εσπρεσσιέρα, αλλά περί ορέξεως... :mrgreen:

Δημοσ.

dolce gusto ή αυτη http://www.amazon.co.uk/Longhi-Nespresso-EN-95/dp/B001BBHS0C/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1322436251&sr=1-1 στα 69ε mediamarkt??????(+την βλεπω κιολας πριν την παρω,εχει 50ε δωρο καφε,εχει ευρωπαικο φις η πριζα κτλ) κλεινω προς nespresso επισης γιαυτο http://shop.coffeeduck.com/en/coffeeduck-espresso-cup.html

Δημοσ.

εχω πιει και απο την dolce gusto και απο την tasimo , ο καφες της dolce gusto ειναι πολυ καλυτερος... μονο η σοκολατα ειναι καλυτερη στην tasimo γιατι ειναι απο την lacta

Δημοσ.

δεν εχουν σχεση. η nespresso κανει μονο espresso ( & cappuccino με γαλατιερα).

φυσικα τη nespresso αν πίνεις μονο espresso και δε σε ενδιαφέρουν τα "ροφήματα".

εγω την ειχα την nes, και αναγκαστικα μετα τα 100€ που εδωσα για καφέδες πηγα στα refill, αλλα μετα πλησιαζεις αρκετα στη φασαρια της κλασσικης εσπρεσσιερας οπου με 80-100€ παιρνεις κατι σχετικα καλο που κανει και cappuccino... ;)

Δημοσ.

ειμαι αλεργικος στο γαλα ποτε δεν πινω ροφηματα ,οποτε παω αυριο να δω την νεσπρεσσο.αν παιχτει και το κολπο με το ρεφιλ να βαζω lavazza καφε που μου αρεσει θα ειναι μια χαρα

Δημοσ.

απο γρηγορη ερευνα, η nespresso παιρνει refill (και στο ebay πολλα) ενω η dolce gusto οχι.

επισης, πολλοι "ειδικοι" σε διαφορα site, αναφερουν οτι ο espresso της nespresso ειναι μακραν καλυτερος και οχι απλα λογω των περισσοτερων bar.

η dolce gusto απο την αλλη, ειναι καταλληλη για πολλα ροφηματα.

η προσφορα του media markt στην tv ειναι πολυ καλη (αν ειναι τελικα το μοντελο 95), αφου στο σκρουτζ ξεκινα απο 107 με μεσο ορο 120+ και αφαιρωντας τους δωρο-καφεδες, βγαινει η μηχανη για 19 ευρω.

αραγε δινει κουπονι για τον δωρο καφε η συμπεριλαμβανεται συγκεκριμενη ποικιλια?

τωρα για τις μηχανες nespresso, η krups θεωρειται κορυφαια ποιοτικα, για την delonghi δεν ξερω, οπως επισης και αν εχει καλο σερβις εδω. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

πηγα στο media markt και ειδα την delongi nespresso (ειναι η N95 μονο σε κοκκινο χρωμα),φαινεται σχετικα καλη ποιοτικα με μικρο μεγεθος.σου δινουν κουπονι 50ε με το οποιο αγοραζεις οτι καφε θελεις απο το site της nespresso (4,1ε η δεκαδα-ψιλοπανακριβος)

post-173697-0-83656400-1322486989_thumb.jpg

Δημοσ.

πηγα στο media markt και ειδα την delongi nespresso (ειναι η N95 μονο σε κοκκινο χρωμα),φαινεται καλη και σχετικα καλη ποιοτικα με μικρο μεγεθος.σου δινουν κουπονι 50ε με το οποιο αγοραζεις οτι καφε θελεις απο το site της nespresso (4,1ε η δεκαδα-ψιλοπανακριβος)

Σωστά , απλά να συμπληρώσω οτι τα 50 ευρώ- κουπόνι ισχύουν για όλες τις αυτόματες nespresso μηχανές και μπορείς να τα ''εξαργυρώσεις'' και στα μαγαζια της nespresso σε οτι αγορά θέλεις (καφεδες- φλυτζάνια - εξαρτήματα κτλ).

Δημοσ.

πηγα για ενα test drive σημερα.. λοιπον προσωπική αποψη.. ο espresso της tassimo ηταν πιο σωστος σε θερμοκρασια και πιο γευστικος. δεν μου αρεσε το γαλα της tassimo.μου αρεσε της gusto.

Δημοσ.

τωρα για τις μηχανες nespresso, η krups θεωρειται κορυφαια ποιοτικα, για την delonghi δεν ξερω, οπως επισης και αν εχει καλο σερβις εδω. Καμια ιδεα?

το προσεξα και εγω στο media markt ενω οι περισσοτερες καφετιερες ειχαν χωρα κατασκευης την κινα μερικες krups ηταν made in ελβετια.

Δημοσ.

Ναι, ετσι ειναι.

Οι delonghi δινουν 2 ετη εγγυηση. Πηρα μια, ετσι τζαμπα που βγαινει.

Η προσφορα με τα 50 ευρω σε καφεδες η εξοπλισμο nespresso (πχ aeroccino) ισχυει εως ~28/1/2012 για ΟΛΑ τα μοντελλα nespresso. Ουπς, ειπωθηκε αυτο. Στον Ρεντη ειχαν κ σε ασημι χρωμα που προτιμησα.

Επισης, προσοχη, το σωστο link για τα refill, πρεπει να ειναι αυτο Link

(εχει πολλα παρομοια προιοντα κ στο ebay)

Δημοσ.

Ναι, ετσι ειναι.

Οι delonghi δινουν 2 ετη εγγυηση. Πηρα μια, ετσι τζαμπα που βγαινει.

Η προσφορα με τα 50 ευρω σε καφεδες η εξοπλισμο nespresso (πχ aeroccino) ισχυει εως ~28/1/2012 για ΟΛΑ τα μοντελλα nespresso. Ουπς, ειπωθηκε αυτο. Στον Ρεντη ειχαν κ σε ασημι χρωμα που προτιμησα.

Μου ειπαν τηλεφωνικα οτι ως το απογευμα αυριο μαλλον θα ξεπουλησουν! Τωρα αν θα ξαναφερουν (Ή

υπερβαλουν) δε ξερω.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα, ενώ έγινε dispatch από Αγγλία μόλις χτες. Εντυπωσιακό! :confused:

Αν θελεις, πες μας τις εντυπωσεις σου αφου τη χρησιμοποιησεις μερικες φορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...