Tzimmys Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Όπως λέω, μια γενική ερώτηση... Στο android (ή στο linux, νομίζω είναι το ίδιο), όταν εγκαταστείς ένα πρόγραμμα, αν το πάρεις backup και βάλεις άλλη έκδοση, μπορείς να το επαναφέρεις κανονικά? Δηλαδή και ας είναι ας πούμε από miui σε cyanomodgen? Ή στο linux για παράδειγμα, αν έχω βάλει ένα πρόγραμμα και αναβαθμίσω σε άλλη έκδοση linux, το πρόγραμμα μένει και δουλεύει κανονικά, ε?
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Όπως λέω, μια γενική ερώτηση... Στο android (ή στο linux, νομίζω είναι το ίδιο), όταν εγκαταστείς ένα πρόγραμμα, αν το πάρεις backup και βάλεις άλλη έκδοση, μπορείς να το επαναφέρεις κανονικά? Δηλαδή και ας είναι ας πούμε από miui σε cyanomodgen? Ναι κανονικα δουλευει. Αλλα ο kernel που λες στον τιτλο τι σχεση εχει?
Tzimmys Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Kernel δεν είναι ο πηρύνας του android? Ήθελα να αναφερθώ γενικά στον πυρήνα (όπως είπα linux και όχι ubuntu). Βλακεία είπα? Τέλος πάντων, αφου κατάλαβες και απάντησες, οκ...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Kernel δεν είναι ο πηρύνας του android? Ήθελα να αναφερθώ γενικά στον πυρήνα (όπως είπα linux και όχι ubuntu). Βλακεία είπα? Τέλος πάντων, αφου κατάλαβες και απάντησες, οκ... Βασικα ειναι δικο μου το προβλημα γιατι απο android κατεχω, απο pure linux δεν εχω ιδεα Απλως στο android δεν παιζει (στο συγκεκριμενο θεμα που συζηταμε) τοσο ρολο ο kernel, οσο η εκδοση μιας rom. Mπορεις να εχεις δηλαδη μια rom X με kernel Ψ καθως επισης μια rom Y με kernel παλι Ψ.
Tzimmys Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ναι, δίκιο έχεις... Δικό μου ήταν το λάθος τελικά, αλλά μου το ξεκαθάρισες εντελώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα