gogosst Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι να αλλάξω την οθόνη του υπολογιστή και σκέφτομουν να κάνω κίνηση προς 3D. Ti γνώμη έχετε για αυτην εδώ LG D2342P-PN LED 3D 23'' και για αυτήν εδώ VIEWSONIC VX2268WM 22'' LCD 3D. Εχει κανείς καμιά απο αυτές τις 2?Αν έχετε να προτείνεται κάτι αλλο επίσης σαυτο το Budjet!
ninos30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 NAI να μην πας για 3d. Θα ξοδέψεις αρκετά παραπάνω, χωρίς να πάρεις καλή ποιότητα οθόνης, αφού όλα τα 120αρια Monitor είναι ΤΝ. Το 3d gaming είναι εντυπωσιακό τις 5 πρώτες φορές που θα παίξεις, αλλά μετά θα το παρατήσεις γιατί θα έχεις παρενέργειες πχ γιατί θα ζαλίζεσαι πολύ γρήγορα και αρκετά, θα πρέπει να οδηγάς τουλάχιστον μια ώρα αφού τελειώσεις κλπ Α, και θέλεις NVidia κάρτα. Με τις ΑΤΙ, ΝΑΙ μεν ΑΛΛΑ... (δεν θα έχεις ποτέ το ίδιο καλό αποτέλεσμα). Δεν ξέρω αν θα φέρει κάτι καινούριο η νέα σειρά 7xxx
ababapanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αν το θες μονο για 3D πηγενε στην LG... πολυ καλυτερο και ξεκουραστο 3D μπορεις να βλεπεις με τις ωρες χωρις τρεμοπαιγμα, χωρις να κουραζεσαι και να ζαληζεσαι... καμια σχεση με το ενεργητικο 3D... σαν οθονη ομως δεν ξερω τι λεει ...
dkmaster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έχω την LG και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Τιμή καλή, 3D πολύ καλό. Και σαν οθόνη δεν είναι καθόλου κακή. Και με ps3 που δοκίμασα το uncharted 3 3d δεν είχα πρόβλημα.
gogosst Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά όσο το έξαξα ακόμα δεν αξίζει το 3D.Οπότε πάμε για μια απλή. Τι λέτε γιαυτήν την LG? IPS235V
ninos30 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι. Όπως και το 231P Δες και τα αντίστοιχα της DELL u2311/u2312
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα