Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αλλάξω την οθόνη του υπολογιστή και σκέφτομουν να κάνω κίνηση προς 3D.

Ti γνώμη έχετε για αυτην εδώ LG D2342P-PN LED 3D 23''

και για αυτήν εδώ VIEWSONIC VX2268WM 22'' LCD 3D.

Εχει κανείς καμιά απο αυτές τις 2?Αν έχετε να προτείνεται κάτι αλλο επίσης σαυτο το Budjet! :-D

Δημοσ.

NAI να μην πας για 3d. Θα ξοδέψεις αρκετά παραπάνω, χωρίς να πάρεις καλή ποιότητα οθόνης, αφού όλα τα 120αρια Monitor είναι ΤΝ.

Το 3d gaming είναι εντυπωσιακό τις 5 πρώτες φορές που θα παίξεις, αλλά μετά θα το παρατήσεις γιατί θα έχεις παρενέργειες πχ γιατί θα ζαλίζεσαι πολύ γρήγορα και αρκετά, θα πρέπει να οδηγάς τουλάχιστον μια ώρα αφού τελειώσεις κλπ

Α, και θέλεις NVidia κάρτα. Με τις ΑΤΙ, ΝΑΙ μεν ΑΛΛΑ... (δεν θα έχεις ποτέ το ίδιο καλό αποτέλεσμα). Δεν ξέρω αν θα φέρει κάτι καινούριο η νέα σειρά 7xxx

Δημοσ.

Αν το θες μονο για 3D πηγενε στην LG... πολυ καλυτερο και ξεκουραστο 3D μπορεις να βλεπεις με τις ωρες χωρις τρεμοπαιγμα, χωρις να κουραζεσαι και να ζαληζεσαι... καμια σχεση με το ενεργητικο 3D... σαν οθονη ομως δεν ξερω τι λεει ...

Δημοσ.

Εγώ έχω την LG και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Τιμή καλή, 3D πολύ καλό. Και σαν οθόνη δεν είναι καθόλου κακή. Και με ps3 που δοκίμασα το uncharted 3 3d δεν είχα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...