Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γνήσια Win XP home Gr σε CD με κωδικό αλλά ... λίγο παλιά(από τα πρώτα χωρις κανένα SP)

Όταν προσπαθώ να τα εγκαταστήσω σε σχετικά σύγχρονο μηχανάκι με sata κλπ κολλάει στην αρχή, πριν φθάσει στην οθόνη που ζητά να επιλέξω σκληρό και βγάζει μπλέ οθόνη με κινέζικα.

Όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω φίλου Win XP pro Gr με περασμένο στο CD το SP2 όλα κανονικά.

Τι μπορώ να κάνω για να εκμεταλευτώ τα γνήσια και να είμαι νόμιμος;

Ευχαριστώ

(Ψάχνοντας βρήκα κάτι σχετικό για downgrade σε φορητό αλλά δεν με βοήθησε πολύ)

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις slipstream το service pack στο αυθεντικό δισκάκι σου αν θες να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στην τελική εγκατάσταση.

Για το τυπικό πάντως ο κώδικας(serial) και η δήλωση του προϊόντος στην microsoft κάνουν την γνησιότητα και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις slipstream το service pack στο αυθεντικό δισκάκι σου αν θες να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στην τελική εγκατάσταση.

Για το τυπικό πάντως ο κώδικας(serial) και η δήλωση του προϊόντος στην microsoft κάνουν την γνησιότητα και τίποτα άλλο.

Δηλαδή αν βρω CD με Win XP home Gr και ενσωματομένα SP2 ή SP3 μπορώ να το χρησιμοποιήσω και να βάλω τον δικό μου κώδικα (serial);

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λέει ο TheELF αλλά πάλι δεν πρόκειται να σου βρει δίσκο για εγκατάσταση. Πρέπει να πας στο bios και να ορίσεις τον controller του σκληρού από ahci σε ide.

Η καλύτερη λύση είναι να ενσωματώσεις τους drivers του controller (αν τους έχεις) στο cd των xp με το nlite (http://news.softpedia.com/news/Install-Windows-XP-On-SATA-Without-a-Floppy-F6-47807.shtml)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...