nikdelsash Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα σε όλους !!! είμαι ανάμεσα σε Galaxy S Plus ~279 EUR Xperia Arc S ~365 EUR Optimus 2X ~315 EUR σε λευκό χρώμα πάντα το Optimus 2x για μένα έχει τα περισσότερα (+) στο Galaxy S Plus μεγάλο (-) είναι η 5αρα cam χωρίς led flash στο Xperia Arc S μεγάλο (-) είναι η απουσία μπροστινής cam μεταξύ των οθονών τους 4" SUPER AMOLED 480 x 800 (S Plus) 4.2" SUPER LCD BRAVIA Engine 480 x 854 (Arc S) 4" TFT LCD IPS panel 480 x 800 (2x) ποια η γνώμη σας ?? αξίζει να δώσω +120 EUR για το Galaxy SII ??
orlox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τα 120 για το galaxy s II σε συμφερει να τα δωσεις για το software και οχι τοσο για τα χαρακτηριστικα του. Το optimus 2x ειναι το καλυτερο απο τα παραπανω τηλεφωνα που δινεις ομως υστερεί σε software. Αν θες να το χρησιμοποιήσεις σαν πραγματικο smartphone χωρις να εχεις προβλημα πουθενα μαλλον θα πρεπει να βαλεις custom rom. Εχεις όρεξη να ασχοληθεις με custom και τα +120 σου πεφτουν βαρια? -> optimus 2x Δεν σε νοιαζει να ασχοληθεις με custom και τα 120 ειναι οκ? -> galaxy s 2 Να εχεις υποψιν σου οτι το ics (η επομενη μεγαλη αναβαθμιση του android) θα ερθει γρηγορα στο galaxy sII ενω θα αργήσει αρκετα στο optimus 2χ ακόμα και σε custom. Θα εχει μεγαλη διαφορα λογο υποστηριξης gpu και σωστη διαχείριση των 2 πυρηνων (στο gingerbread ηταν ελλιπέστατη) οποτε θα ειναι σαν να αλλάζει ολο το κινητο και να γινετε 10χ γρηγορο. Η αληθεια ειναι οτι και τα 2 κινητα ειναι τερατα. Δεν υπαρχει κατι που να μην μπορει να τρεξει στο ενα η το αλλο αψογα απο 3d games μεχρι εφαρμογες γραφειου ή μουσικης με εξαίρεση 720p video και πανω χωρις hardware acceleration στο optimus 2x. Ειδικά το adobe flash απο 480p και πανω αν ειναι μεγαλης διαρκειας το video μπορει να κολησει στο o2x. Αν θες κατι με λιγοτερο πονοκεφαλο περισσοτερη unofficial και official υποστήριξη πηγαινε σε galaxy s II Αν πιστευεις οτι δεν εισαι φλασακιας (η δεν θα γινεις) φλασακιας και οτι θα σε καλυψει το optimus και δεν σου περισευουν ακομα 120 πηγαινε στο optimus 2x. Να ξεκαθαρισω οτι το o2x εχει πολυ μεγαλυ κοινοτητα υποστηριξης. Ομως η nvidia δεν βοηθαει κρατοντας κλειστους τους driver της για τον tegra 2 Το ερωτημα τελικα νομιζω ειναι εσυ τι χρηση θα κανεις και αν μετα τις μπερδεμενες σκεψεις μου αξιζουν τα 120Ε για την παρουσα οικονομικη σου κατασταση.
nikoskon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Βάλτε στο παιχνίδι και τα Galaxy S (249€) και Neo V(199€). Ειδικά στην περίπτωση του Neo V η διαφορά με το Galaxy S II είναι ~220+€.
salonikios_27 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 lg optimus 2x φιλε η motorola atrix που ειναι στην ιδια τιμη πλεον.μεγαλυτερη αναλυση οθονης το Motorola και πολυ καλυτερη κατασκευη απο ολα μεγαλυτερη camera το lg.αν το galaxy s2 ειχε κανα 50αρακι παραπανω αξιζε αλλα 120 ευρω ειναι παρα πολλα.ics θα παρει και το lg και το motorola το moto ισως πιο γρηγορα λογω google.αργα η γρηγορα θα ασχοληθεις και με custom rom και το κινητο θα εκτιναχθει.οι stock rom ολων των εταιριων υστερουν πολυ σε σχεση με τις custom.καλοριζικο φιλε το διπυρηνο εργαλειο που θα παρεις
oldnew Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά πιστεύω ότι το sgs2, τα αξίζει τα 120€ και με το παραπάνω, και ας μη φαίνεται με την 1η ματια ή βάζοντάς τα και συγκρίνοντας 1-1 τεχνικά χαρακτηριστικά. Απο τα 3 που βαζεις, το 2x έχει το ποιο δυνατό hardware, δε νομίζω ότι διαφωνει κανείς. Το μονο θεμα που έχει είναι η αυτονομια του. Αν είσαι τύπος που χρησιμοποιεί πολυ το κινητό, και βρεθείς να φορτίζεις 2 ή και 3 φορές τη μερα το κινητό, τα 120€ θα σου φανούνε τίποτα.. Όχι ότι το sgs2 έχει μεγάλη διάφορα σε αυτονομια απο τη μανα του, αλλα τουλάχιστον έχουν φιαχτει τοσοι kernel, custom rom, κλπ που αν χρειαστεί θα σου αυξήσουν κατά πολυ την αυτονομια.
nikdelsash Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 σήμερα πήγα μια βόλτα απτα multirama κ είδα το Optimus 2x από κοντά! είχα ένα ενδιασμό για την ποιότητα κατασκευής του κ για την οθόνη του από πριν! τόπιασα τελικά στα χέρια μου κ μπορώ να πω ότι είναι αρκετά στηβαρό κ καλοφτιαγμένο η οθόνη του μάρεσε απίστευτα menu , icons , live wallpaper ...κλπ gadgets... είδα κ 2 videaκια . . . άψογη η οθόνη του @ orlox @ oldnew το Galaxy S2 το πήρε πρόσφατα ένας καλός μου φίλος σε λευκό . . το κινητό απλά είναι τέλειο!!! απλά δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα για τηλέφωνο . . . πιστεύω ότι με το Optimus 2x θάμαι καλυμένος σ'αυτά που θέλω από ένα κινητό ( είχαν μια προσφορά τα multirama για μια τηλεόραση 42" full hd στα 439 eur . . κ έλεγα γελώντας αυτήν ή το Galaxy S2 ) @ nikoskon @ Ntinaras αν το budget μου για αγορά κινητού ήταν από 200-220 eur . . και ήθελα κ οθόνη κάτω από 4" . . με κλειστά μάτια θα πήγαινα στο "λευκό" Xperia Neo V δεν το γνωρίζω το ideos x5 pro, ούτε ξέρω τι ρόλο βαράει . . . καλούτσικο απλά είναι μικρότερης κατηγορίας νομίζω! έχει μικρή οθόνη πάντως και δεν βγαίνει κ σε "λευκό" που ψάχνω . . . αν ήθελα 3.7" οθόνη κ εώς 200eur, τότε θα πήγαινα k πάλι στο Νeo V ! @ salonikios_27 πολύ καλό κ αυτό για τα λεφτά του . . αλλά δεν βγαίνει σε λευκό απ'ότι βλέπω και το LG πρέπει νάναι ένα κλικ better οπότε πάμε στο Optimus 2x μάλλον
oldnew Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Με τα παραπάνω δεδομένα το 2x είναι μια χαρά για σένα τοτε. Τώρα που ανακοίνωσε και η lg ότι θα παρει ics είναι καλύτερα ακόμα.
nikdelsash Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Με τα παραπάνω δεδομένα το 2x είναι μια χαρά για σένα τοτε. Τώρα που ανακοίνωσε και η lg ότι θα παρει ics είναι καλύτερα ακόμα. Link
salonikios_27 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 σήμερα πήγα μια βόλτα απτα multirama κ είδα το Optimus 2x από κοντά! είχα ένα ενδιασμό για την ποιότητα κατασκευής του κ για την οθόνη του από πριν! τόπιασα τελικά στα χέρια μου κ μπορώ να πω ότι είναι αρκετά στηβαρό κ καλοφτιαγμένο η οθόνη του μάρεσε απίστευτα menu , icons , live wallpaper ...κλπ gadgets... είδα κ 2 videaκια . . . άψογη η οθόνη του @ orlox @ oldnew το Galaxy S2 το πήρε πρόσφατα ένας καλός μου φίλος σε λευκό . . το κινητό απλά είναι τέλειο!!! απλά δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα για τηλέφωνο . . . πιστεύω ότι με το Optimus 2x θάμαι καλυμένος σ'αυτά που θέλω από ένα κινητό ( είχαν μια προσφορά τα multirama για μια τηλεόραση 42" full hd στα 439 eur . . κ έλεγα γελώντας αυτήν ή το Galaxy S2 ) @ nikoskon @ Ntinaras αν το budget μου για αγορά κινητού ήταν από 200-220 eur . . και ήθελα κ οθόνη κάτω από 4" . . με κλειστά μάτια θα πήγαινα στο "λευκό" Xperia Neo V δεν το γνωρίζω το ideos x5 pro, ούτε ξέρω τι ρόλο βαράει . . . καλούτσικο απλά είναι μικρότερης κατηγορίας νομίζω! έχει μικρή οθόνη πάντως και δεν βγαίνει κ σε "λευκό" που ψάχνω . . . αν ήθελα 3.7" οθόνη κ εώς 200eur, τότε θα πήγαινα k πάλι στο Νeo V ! @ salonikios_27 πολύ καλό κ αυτό για τα λεφτά του . . αλλά δεν βγαίνει σε λευκό απ'ότι βλέπω και το LG πρέπει νάναι ένα κλικ better οπότε πάμε στο Optimus 2x μάλλον το lg με το motorola εχουν ακριβως το ιδιο hardware.η διαφορα ειναι οτι το lg εχει 8mp καμερα ενω το motorola 5.απο την αλλη το motorola εχει qhd αναλυσης 540x960 και το lg εχει αναλυση 480x800.το motorola ειναι παντως πιο ποιοτικο σε υλικα και κατασκευη.και εχει και ενα εξτραδακι που δεν ειναι ιδιαιτερα χρησιμο για εφε ειναι πιο πολυ το ξεκλειδωμα με την αναγνωριση δαχτυλικου αποτυπωματος.και γω αν επαιρνα τωρα ενα απο αυτα τα 2 θα επαιρνα με μικρο προβαδισμα στο μοτορολα γιατι δεν ειναι τοσο σουπα.αργησε να το φερει ελλαδα και δεν κυκλοφορησε πολυ συν τα 1980mah μπαταρια του atrix που σημαινει αρκετα καλυτερη αυτονομια απο τον ανταγωνισμο
nikdelsash Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 το lg με το motorola εχουν ακριβως το ιδιο hardware.η διαφορα ειναι οτι το lg εχει 8mp καμερα ενω το motorola 5.απο την αλλη το motorola εχει qhd αναλυσης 540x960 και το lg εχει αναλυση 480x800.το motorola ειναι παντως πιο ποιοτικο σε υλικα και κατασκευη.και εχει και ενα εξτραδακι που δεν ειναι ιδιαιτερα χρησιμο για εφε ειναι πιο πολυ το ξεκλειδωμα με την αναγνωριση δαχτυλικου αποτυπωματος.και γω αν επαιρνα τωρα ενα απο αυτα τα 2 θα επαιρνα με μικρο προβαδισμα στο μοτορολα γιατι δεν ειναι τοσο σουπα.αργησε να το φερει ελλαδα και δεν κυκλοφορησε πολυ συν τα 1980mah μπαταρια του atrix που σημαινει αρκετα καλυτερη αυτονομια απο τον ανταγωνισμο πολύ καλό δεν λέω αλλά κ πάλι το Optimus είναι ένα κλικ καλύτερο . . στα + του Atrix είναι η παραπάνω Ram (1MB), τα 16GB για αποθήκευση και η μπαταρία . . στα - είναι χειρότερη camera και η απουσία FM Radio !!! όσο αφορά την οθόνη του(4" 960 x 540 qHD) παρόλο που έχει πιο υψηλή ανάλυση απτό Ο2χ . . η 4" 480 x 800 TFT LCD του Optimus είναι καλύτερη λόγο του IPS panel Για όσους δε γνωρίζουν (κ γω πρόσφατα τό'μαθα.. η LG είναι η κατασκευάστρια εταιρεία της Retina οθόνης του iPhone 4 εδώ έχω 2 συγκριτικά Link Link ΄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα