Egw19 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας...ειμαι νεο μελος και γενικα λιγο ασχετος οποτε να δικαιολογησετε οποιαδηποτε ηλιθια απορια! Θελω να κλεψω internet απο μενα.Δηλαδη το κινητο να κλεβει απο το pc μου...(δεν εχω ασυρματο modem)... Τι πρεπει να κανω?Να ενεργοποιησω το wi-fi απο το pc μου?Και αν ναι πως γινεται αυτο (εχω ενα acer aspire 5630)...οκ και το ενεργοποιω αν γινεται.....μετα πως εντοπιζω το δικο μου modem (εχω συνδεση forthnet)συνηθως μου εμφανιζονται thomson και κατι τετοια.Δλδ πως ξερω οτι τωρα θα συνδεθω σε μενα,στο δικο μου modem...Ακομα και στην αισχατη περιπτωση μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να γινεται αυτη η συνδεση? Ευχαριστω εκ των προτερων!
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Aφου δεν εχεις ασυρματο ρουτερ, πως θα συνδεθεις με το κινητο?
SPANK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Όπως ειπε και η marria θέλεις ασύρματο router για να συνδέσεις ασύρματα το κινητό σου η οποιαδήποτε αλλη συσκευή
Egw19 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω ρωταω αν γινεται.....αρα δεν γινεται..ευχαριστω
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μονο με ασυρματο ρουτερ γινεται SPANK σε προλαβα
biomecanoid Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 μπορείς να κανεις και ad-hoc WiFi άμα μπορεί να δουλέψει έτσι το κινητό
ChrisRX-8 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα σε ολους.. για να μην ανοιγω το ιδιο θεμα.. θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να συνδεσω ασυρματα το κινητο μου? Εχω το router NetFaster IAD.. εβαλα το WPA/WPA 2 κλειδι που εχει απο κατω το router οταν μου ζηταει το password αλλα τιποτα.. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα δικτυα και δεν ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν.. ευχαριστω πολυ!! Edit: OK παιδες το βρηκα!! ευχαριστω!! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2011 από ChrisRX-8
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ad-hoc wi fi δηλάδη? αν βαλεις ad hoc μετα θα πρεπει το pc σου να ειναι με καλωδιο με τον ρουτερ.αλλιως δοκιμασε το προγραμμα το connectify.αλλα το καλυτερο ειναι adsl router Με wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα