karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 τσαααααααα Λεπόν έχουμε pci 6pino από psu. Θέλω να πάρω 2 molex για να συνδέσω πάνω 2 συσκευές. Υπάρχει αυτό δε βρήκα κάτι άλλο http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=21141 Δε παίζει να πληρώσω τόσα + τα κερατιάτικα από America για ένα αντάπτορα. Ξέρεις κανείς τις συνδέσεις πως πάνε; Επίσης παίζει να κάνω το παρακάτω που σκέφτομαι; Σε ένα τέτοιο που έχω πολλους Να κοτσάρω ένα τέτοιο στην μεριά του 6πινου http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8575_mod-smart-VGA-Power-Connector-6Pin-socket---black--rectangular-.html και μετά με τα molex απλά τα κάνω από αρσενικά θηλυκά ή θα έχω θέμα και θα καλέσω την πυροσβεστική; Αν έχετε πετύχει σε κανένα ebay αυτό που ζητάω δώστε λινκ
biomecanoid Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εδω το 6pin τις gpu δίνει ΜΟΝΟ 12v τα υπόλοιπα περιφερειακά του pc HD - cd θέλουν και 12v k 5v για να δουλέψουν
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μου λες ότι απλά δε θα βάλω την 5άρα αν κατάλαβα καλά; edit: Με το edit σου με μάμησες
biomecanoid Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 χαχα εμ δεν γίνετε να βγάλεις molex από 6pin αφού λείπουν τα 5volt, τα συγκεκριμένα molex που θα προέρχονται από 6pin μονο για Fan θα κάνουν
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 χαχα εμ δεν γίνετε να βγάλεις molex από 6pin αφού λείπουν τα 5volt Και ο άλλος πως δίνει τον αντάπτορα στην Αμερική ρε συ Και 12volto να είναι μου κάνει πάντως. Αρα κάνω αυτό που είπαμε πριν απο το σχέδιο
angmar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τον αντάπτορα τον δίνει γιατί στην περιγραφή γράφει ότι κάνει μόνο για φουρφούρια και φώτα, οπότε αν πάρει τίποτα φωτιά είναι κομπλέ αυτός.
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τον αντάπτορα τον δίνει γιατί στην περιγραφή γράφει ότι κάνει μόνο για φουρφούρια και φώτα, οπότε αν πάρει τίποτα φωτιά είναι κομπλέ αυτός. Μα για τέτοια δουλειά τον θέλω βρε
biomecanoid Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ok άμα σου κάνουν μονο τα 12v και χωρίς 5v τότε τα molex σου θα έχουν μονο το κίτρινο και το μαύρο καλώδιο.
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ok άμα σου κάνουν μονο τα 12v και χωρίς 5v τότε τα molex σου θα έχουν μονο το κίτρινο και το μαύρο καλώδιο. οκ αυτό ήθελα για να δω αν έπαιζε το σενάριο που είπα πιο πάνω. Για Led stripes και μία αντλία το θέλω edit: Για τα Leds πιο πολύ μια και η Mobo μου δεν έχει 3πιν να τα βάλω πάνω το κερατό μου
mikevchq Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ειναι και custom made λεει ο adapter οποτε δυσκολο να τον βρεις αλλου στην αγορα. Γιατι να παρεις τα πριζακια απο Aquatuning; Ισως εχει σε μαγαζι με ηλεκτρονικα (πχ Φανο).
karmen1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Απλά τα έδειξα. Εχω μπόλικα τέτοια δεν θα αγοράσω τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα