Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσαααααααα :shifty:

Λεπόν έχουμε pci 6pino από psu. Θέλω να πάρω 2 molex για να συνδέσω πάνω 2 συσκευές.

Υπάρχει αυτό δε βρήκα κάτι άλλο

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=21141

Δε παίζει να πληρώσω τόσα + τα κερατιάτικα από America για ένα αντάπτορα.

Ξέρεις κανείς τις συνδέσεις πως πάνε;

Επίσης παίζει να κάνω το παρακάτω που σκέφτομαι;

Σε ένα τέτοιο που έχω πολλους

image1.gif

Να κοτσάρω ένα τέτοιο στην μεριά του 6πινου

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8575_mod-smart-VGA-Power-Connector-6Pin-socket---black--rectangular-.html

και μετά με τα molex απλά τα κάνω από αρσενικά θηλυκά ή θα έχω θέμα και θα καλέσω την πυροσβεστική; :mrgreen:

Αν έχετε πετύχει σε κανένα ebay αυτό που ζητάω δώστε λινκ :P

Δημοσ.

χαχα εμ δεν γίνετε να βγάλεις molex από 6pin αφού λείπουν τα 5volt, τα συγκεκριμένα molex που θα προέρχονται από 6pin μονο για Fan θα κάνουν

Δημοσ.

χαχα εμ δεν γίνετε να βγάλεις molex από 6pin αφού λείπουν τα 5volt

Και ο άλλος πως δίνει τον αντάπτορα στην Αμερική ρε συ :whistle:

Και 12volto να είναι μου κάνει πάντως. Αρα κάνω αυτό που είπαμε πριν απο το σχέδιο

Δημοσ.

Τον αντάπτορα τον δίνει γιατί στην περιγραφή γράφει ότι κάνει μόνο για φουρφούρια και φώτα, οπότε αν πάρει τίποτα φωτιά είναι κομπλέ αυτός. :P

Δημοσ.

Τον αντάπτορα τον δίνει γιατί στην περιγραφή γράφει ότι κάνει μόνο για φουρφούρια και φώτα, οπότε αν πάρει τίποτα φωτιά είναι κομπλέ αυτός. :P

Μα για τέτοια δουλειά τον θέλω βρε :P

Δημοσ.

ok άμα σου κάνουν μονο τα 12v και χωρίς 5v τότε τα molex σου θα έχουν μονο το κίτρινο και το μαύρο καλώδιο.

οκ αυτό ήθελα για να δω αν έπαιζε το σενάριο που είπα πιο πάνω.

Για Led stripes και μία αντλία το θέλω

edit: Για τα Leds πιο πολύ μια και η Mobo μου δεν έχει 3πιν να τα βάλω πάνω το κερατό μου :P

Δημοσ.

Ειναι και custom made λεει ο adapter οποτε δυσκολο να τον βρεις αλλου στην αγορα. Γιατι να παρεις τα πριζακια απο Aquatuning; Ισως εχει σε μαγαζι με ηλεκτρονικα (πχ Φανο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...