Alithinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Κατέβασα το fraps για να κάνω τα δικά μου benchmarks να δω από περιέργεια πως τρέχουν τα παιχνίδια μου. Γνωρίζω πως το fraps κατεβάζει πολύ το frame rate όταν γράφει video,αλλά ξέρουμε και αν ρίχνει τα fps όταν το έχουμε ανοιχτό μόνο για να μας δείχνει τα fps ? Δοκίμασα να δω τα fps μου στο battlefield 3 και μου φάνηκε πιο μικρό το frame rate από ότι περίμενα. Btw,το fraps στο Battlefield 3 μου δίνει 30fps average σε low settings,28 σε medium και 25 σε high. Είναι λογικό αυτό το scaling ? Το pc μου: Phenom IIx2 555 @ 3.5ghz 4gb ddr3 1366mhz RAM AMD HD 6850 Vapor-X Windows 7 Ultimate 32bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Θεωρητικά το fraps κατεβάζει τα fps του παιχνιδιού,αλλά στην πράξη η μείωση είναι μηδαμινή.Το fraps όταν δεν γράφει,είναι πολύ ελαφρύ πρόγραμμα. Όσο για τα fps,ο επεξεργαστής σου περιορίζει την κάρτα γραφικών σου.Για να το κάνω πιο λιανά, η κάρτα σου είναι πολύ δυνατή για τον επεξεργαστή σου. Μπορείς είτε να κάνεις overclock τον επεξεργαστή η να αγοράσεις άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 +1, αν γράφει video σίγουρα χάνεις Performance. Tώρα αν απλά logάρει σε "txt" - δεν τρέχει και τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Θεωρητικά το fraps κατεβάζει τα fps του παιχνιδιού,αλλά στην πράξη η μείωση είναι μηδαμινή.Το fraps όταν δεν γράφει,είναι πολύ ελαφρύ πρόγραμμα. Όσο για τα fps,ο επεξεργαστής σου περιορίζει την κάρτα γραφικών σου.Για να το κάνω πιο λιανά, η κάρτα σου είναι πολύ δυνατή για τον επεξεργαστή σου. Μπορείς είτε να κάνεις overclock τον επεξεργαστή η να αγοράσεις άλλον. κοβει τοσο πολυ ο Phenom IIx2 555 στα 3.5ghz την 6850?σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 κοβει τοσο πολυ ο Phenom IIx2 555 στα 3.5ghz την 6850?σιγουρα Nahh - αν παίζεις με αρκούντως "ευρύχωρη" (sic) ανάλυση, δεν πρέπει να έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα