Barbara1980 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός 3gs 16gb και επειδή δεν με βολεύει καθόλου το itunes, υπάρχει κάτι παρόμοιο; Όσες φορές επιχείρησα να το λειτουργήσω δεν τα έχω καταφέρει. Μια περνάω μουσική και μετά αν θέλω να περάσω άλλη την χάνω, το ίδιο με τις φωτογραφίες, .ipa αρχεία δεν έχω καταφέρει ΠΟΤΕ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός 3gs 16gb και επειδή δεν με βολεύει καθόλου το itunes, υπάρχει κάτι παρόμοιο; Όσες φορές επιχείρησα να το λειτουργήσω δεν τα έχω καταφέρει. Μια περνάω μουσική και μετά αν θέλω να περάσω άλλη την χάνω, το ίδιο με τις φωτογραφίες, .ipa αρχεία δεν έχω καταφέρει ΠΟΤΕ. Δεν φταίει το iTunes αλλά οι ρυθμίσεις που έχεις για τον συγχρονισμό του κινητού με το iTunes. Κάπου έχει ένα κουμπάκι για το να κάνει synch αυτόματα την μουσική στο iPhone. Αυτό θα πρέπει να το έχεις απενεργοποιημένο. ipa αρχεία δεν είναι ανάγκη να περνάς εσύ. Ό,τι εφαρμογή έχεις κατεβάσει στο iPhone, αυτόματα την κατεβάζει το iTunes, την επόμενη φορά που θα κάνεις synch, και μπορείς να την βγάζεις και να την βάζεις στο iPhone όποτε θες και σε όποια επιφάνεια εργασίας θες και σε όποιο φάκελο, εάν έχεις, θες. Είναι αρκετά πιο εύχρηστο, για εμένα, το iTunes από το Winamp, MediaPlayer, VLC. Απορώ γιατί μερικοί το βρίσκουν δύσχρηστο.
June Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Είναι αρκετά πιο εύχρηστο, για εμένα, το iTunes από το Winamp, MediaPlayer, VLC. Απορώ γιατί μερικοί το βρίσκουν δύσχρηστο. Γιατί δεν κάθησαν (οι περισσότεροι) λίγο να ασχοληθούν με το πρόγραμμα για να το μάθουν
x_vagos_x Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Και γιατί δεν έχουν όλοι -τελικά- το OCD που έχουμε οι iTuneίστες με τα metadata και τα tags.
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Και γιατί δεν έχουν όλοι -τελικά- το OCD που έχουμε οι iTuneίστες με τα metadata και τα tags. Χαχαχαχαχχαα!!! Όντως... θα πρέπει να είναι OCD αυτό το πράμα με τα tags και τα metadata!!!!!
makisxou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δεν φταίει το iTunes αλλά οι ρυθμίσεις που έχεις για τον συγχρονισμό του κινητού με το iTunes. Κάπου έχει ένα κουμπάκι για το να κάνει synch αυτόματα την μουσική στο iPhone. Αυτό θα πρέπει να το έχεις απενεργοποιημένο. ipa αρχεία δεν είναι ανάγκη να περνάς εσύ. Ό,τι εφαρμογή έχεις κατεβάσει στο iPhone, αυτόματα την κατεβάζει το iTunes, την επόμενη φορά που θα κάνεις synch, και μπορείς να την βγάζεις και να την βάζεις στο iPhone όποτε θες και σε όποια επιφάνεια εργασίας θες και σε όποιο φάκελο, εάν έχεις, θες. Είναι αρκετά πιο εύχρηστο, για εμένα, το iTunes από το Winamp, MediaPlayer, VLC. Απορώ γιατί μερικοί το βρίσκουν δύσχρηστο. Επισης αν το χεις jailbreak το μηλοφωνο σου και κατεβασεις προγραμματα παιχνιδια e.t.c απο installous πρεπει να κανεις authorize το pc σου και transfer pyrchases για να μην χανεις τπτ. Λιγο ψαξιμο και ολα cool.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα