sotiris123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 στο κουτι που εχω εχω βαλει αυτο το ανεμιστηρακι να βγαζει αερα κ εχει κ 2 που βαζουν αλλα ειναι στις 800 στροφες... θελω να του βαλω 2 μπροστα ωστε να του βελτιωσω λιγο τη ροη... τη ειναι το καλητερο να βαλω??? νομιζω οτι παιρνει 1 140μμ κ 1 120μμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Η μενεις ετσι οπως εισαι η παιρνεις τα ιδια τα πρασινα με αυτα που εχεις για να τα βαλεις μπροστα.και αυτα τα 800αρια που εχεις,τα βαζεις καπου αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 θελω να τα αλλαξω τα μπροστα... αυτο σκεφτομουν να κανω αλλα δεν ξερω καθολου πως παει με της ροεσ... δλδ ποσο αερα πρεπει να μπαινει κ ποσος να βγαινει ωστε να εχω τη καλητερη ροη που μπορω..αν παρω 2 ιδια θα ειμαι καλλημενος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Κοιτα,απο την στιγμη που εχεις τον 1 τον καλο να σου το πω ετσι να βγαζει και τους 2 μικρους 800αριδες να βαζουν εισαι οκ απο θεμα airflow.μολις διαβασα ενα review για το κουτι σου και ειδα οτι δεν εχει αλλο μερος για να βαλεις ανεμιστηρες περα απο αυτα που λες.και επισης λογω της ηχομονωσης που εχει,δεν μπορει να περνει αερα απο οπου θελει περα απο μπροστα που εχει το φιλτρο και απο το πλαινο λιγο που εχει τις τρυπιτσες.οποτε εισαι μια χαρα πιστευω. Θα δωσεις 15 euros για να μην δεις διαφορες στις θερμοκρασιες?βλακεια δεν ειναι?καλυτερα να τα εδινες για καμια καλυτερη ψυχτρα. Κανε ενα τεστακι λιγο και δες τι γινεται με τις θερμοκρασιες εαν εχεις το πλαινο του κουτιου ανοιχτο.εννοω εαν μεταβαλλονται πολυ οι θερμοκρασιες με οταν το εχεις κλειστο.δες και στον επεξεργαστη,και στην μητρικη και στην καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 επειδη δεν ξερω για αυτο ρωτησα, πιστευα κιολας οτι θα διαφορες... θα δοκιμασω με τα καπακια κ θα σ πω αν ειναι... ααα κ τη καρτα γραφικων με τη να τη στρεσαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Με το τεστ του occt.(πιστευα να τα εχεις μαθει αυτα τοσο καιρο στο site) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 με τη καρτα γραφικων δεν εχω ασχοληθει καθολου... ελειπα κ μια βδομαδα κ δεν ειχα το σταθερο κ δεν ασχοληθηκα... κατσε να δω τη κανω με θερμοκρασιες κ θα τα πειραξω κ τα ρολογακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ετρεξα occt κ σε θερμοκρασιες επεξεργαστη εχω 3 βαθμουσ διαφορα απλα οταν ειναι ανοιχτο το καπακι ανεβαινει πολυ πιο αργα... μητρικη ιδιες θερμοκρασιες κ καρτα γραφικων δεν ξερω γτ δεν μπορω να το τρεξω σμρ επειδη εχω δουλεια στο πσ κ οσο το τρεχω απο οσο ειδα δεν μπορω να κανω τπτ αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αν οι θερμοκρασίες με ανοιχτό είναι κοντά σε εκείνες με κλειστό το case, έχει ήδη πολύ καλό airflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα