Sagnol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Περασα μια κενουρια καρτα γραφικων στο PC μου αλλα ειχε και ενα καλωδιο το οποιο εμπενε στο τροφοδοτικο για να την τροφωδοτησει και να δουλεψει, αλλα το προβλημα ειναι πως το τροφοδοτικο μου δεν ειχε αλλη υποδοχη για να βαλω το καλωδιο και αναγκαστικα να βγαλω το dvd rom για να βαλω το καλωδιο της καρτας. Τωρα ομως θελω να γραψω καποια cd και δεν εχω dvd rom. Μηπως ξερετε πως να το συνδεσω η ξερετε κανενα καλο μοντελο απο Εξωτερικο DVD ROM να αγωρασω το οποιο συνδεετε με USB και δεν ειναι αργο?
Thanos1972 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εαν ειναι καινουργια καρτα ραφικων τοτε λογικα θα ηθελε κανενα 6πινο για την καρτα γραφικων σωστα?το θεμα ειναι ομως οτι προσωπικα δεν ξερω κανενα dvd rom που να λειτουργει με 6πινο για την τροφοδοσια του.εκτος και εαν εχεις μονο molex επανω (κατι πλακε τετραπινα) και προσπαθεις με ανταπτορες να κανεις δουλειες.
Sagnol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εαν ειναι καινουργια καρτα ραφικων τοτε λογικα θα ηθελε κανενα 6πινο για την καρτα γραφικων σωστα?το θεμα ειναι ομως οτι προσωπικα δεν ξερω κανενα dvd rom που να λειτουργει με 6πινο για την τροφοδοσια του.εκτος και εαν εχεις μονο molex επανω (κατι πλακε τετραπινα) και προσπαθεις με ανταπτορες να κανεις δουλειες. hd6850 ειναι το μοντελο της καρτας, δεν θυμαμαι ποσα pins ητανε αλλα το τροφοδοτικο μου ειναι μονο 450watt ,απότι μου εχουνε πει για να μην εχει αλλη θυρα ειναι στα ωρια του και φοβαμαι μην το καψω γιαυτο ρωταω για εξωτερικο DVD ROM
Thanos1972 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ναι,οκ.λογικα θα ειναι κανενα μαπα τροφοδοτικο.την επομενη φορα που θα το ανοιξεις πες μας λιγο την μαρκα του.την γραφει επανω στο ταμπελακι του στο πλαι. Το θεμα ειναι οτι...τι ειδους τροφοδοσια ειχε το dvd rom που ειχες και αναγκαστηκες να βγαλεις την τροφοδοσια του και να την βαλεις στην καρτα. Οσο για το εαν αντεχει.σιγα το ρευμα που τραβαει η 6850 και το dvd.μια χαρα θα εισαι.μην μπεις σε εξοδα να παρεις dvd recorder.καλυτερα να παρεις αλλο τροφοδοτικο ας πουμε αυτο.Corsair Builder Series CX430 V2 44.9
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 molex θα παίρνει το dvd και έβαλε molex to 6 pin Στην κάρτα μάλλον
Sagnol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ναι,οκ.λογικα θα ειναι κανενα μαπα τροφοδοτικο.την επομενη φορα που θα το ανοιξεις πες μας λιγο την μαρκα του.την γραφει επανω στο ταμπελακι του στο πλαι. Το θεμα ειναι οτι...τι ειδους τροφοδοσια ειχε το dvd rom που ειχες και αναγκαστηκες να βγαλεις την τροφοδοσια του και να την βαλεις στην καρτα. Οσο για το εαν αντεχει.σιγα το ρευμα που τραβαει η 6850 και το dvd.μια χαρα θα εισαι.μην μπεις σε εξοδα να παρεις dvd recorder.καλυτερα να παρεις αλλο τροφοδοτικο ας πουμε αυτο.Corsair Builder Series CX430 V2 44.9 ALLIED AL-8460BTX ειναι το μοντελο απτο τροφοδοτικο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα