johnyb98 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Ψάχνω τον driver για Windows 7 για το USB to Ethernet adapter της ADMtek με χαρακτηριστικά vid_07a6&pid_8515 Γιά να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για adapter της ADMTek. Απ' ό,τι έχω Google-άρει και έχω δει σε σελίδες, μάλλον της ADMTek είναι. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και σεις. Αν πρόκειται για την ADMTek, ψάχνουμε γι' αυτήν. Αλλιώς, για όποια άλλη πρόκειται. Στις σελίδες που έχω βρει τον driver, όπου πάω να κάνω download, δεν κάνει download τον driver, αλλά όλο χαζοεφαρμογές που θέλουν να τις κατεβάσω, να τις κάνω setup, και (υποτίθεται) να με οδηγήσουν στον driver. Χάσιμο χρόνου είναι. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!
SPANK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Απο οτι έψαξα λιγάκι πρόκειται οντως για το USB to Ethernet adapter της ADMtek. Απο τα 7 δεν υποστηρίζεται αλλα μπορεί να λειτουργήσει με κάποιον driver απο vista η xp.\ Για δοκίμασε αυτους εδώ μήπως λειτουργήσει
johnyb98 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τελικά, ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Αποφάσισα να γυρίσω πίσω σε XP. Οπότε, θα ψάξω τον driver του usb adapter για τα XP. Ανεβάζω και μία εικόνα απ' το πώς είδε το benchmark "Everest" τον adapter, όταν απλά τον συνέδεσα στα 7, και στο Device Manager ήταν ένα απλό "Unknown device". Θα ψάξω και γω για τον driver για XP, αλλά οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν αποδεκτή. Αν, βέβαια, βρω τον driver πριν τον δώσει κάποιος, θα ενημερώσω το topic. Απο οτι έψαξα λιγάκι πρόκειται οντως για το USB to Ethernet adapter της ADMtek. Απο τα 7 δεν υποστηρίζεται αλλα μπορεί να λειτουργήσει με κάποιον driver απο vista η xp.\ Για δοκίμασε αυτους εδώ μήπως λειτουργήσει Για το λόγο αυτό θα ήθελα ακριβώς της ADMTek για XP και όχι άλλου κατασκευαστή. Σίγουρα της ADMTek, και για XP, θα υπάρχει driver. Βρήκα τον driver για XP εδώ. Στον αντίστοιχο φάκελο για XP που θα δημιουργηθεί όταν κάνετε το unzip, υπάρχει ο φάκελος "Driver v2.10.1219.2003", μέσω του οποίου ο adapter εγκαθίσταται στα Windows σαν ADM851X USB To Fast Ethernet Adapter. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και το topic θα κλείσει εδώ. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και τη βοήθεια !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα