Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty : Modern Warfare 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γηατύ ραι πεδειά τοι έχη οi ορθογραφεία τoυ πεδιού? :P

Έλα ντε, τι έχει....???? Όταν βλέπεις ρήματα με ο και ι για κατάληξη.........στην Γ δημοτικού πρέπει να τους γυρίσουν...........Τουλάχιστον δεν googlαρουν την λέξη που δεν γνωρίζουν. Και εγώ δεν είμαι καλός στην ορθογραφία αλλά άμα για μια λέξη έχω αμφιβολία την googlαρω πριν την δημοσιεύσω! Ντρέπομαι για τα λάθη μου!

Δημοσ.

δεν ξέρω εάν σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να προτείνουμε, να κατεβάσει ένα demo του, η τορεντ και να δει εάν του παίζει.. για δοκιμαστικούς λόγους.. έτσι και αλλιώς ο άνθρωπος το λατρεύει το παιχνίδι και θέλει να το αγοράσει.. εάν του παίζει.

Κι εγω αυτο θα ελεγα να κανεις. Οι υπολοιποι να πατε να κλαψετε σε φορουμ ορθογραφιας.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κ γω. Δοκίμασε το πρώτα σε demo ή κατεβαστό κ βλέπεις.

googlara το "will my pc run it" και μου βγαλε αυτό, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το εμπιστευτείς. Μπορεί με το σκανάρισμα να κάνει κ τπτ άλλο.

Off-topic:

Για την ορθογραφία, ηρεμία ρε boys, σε φορουμ πληροφορική ειμαστε, όχι φιλολογιας. Αλλα ακόμα κ αν θίγεται τόσο πολύ η πνευματική σας υγεία όταν διαβάζεται ανορθόγραφο κείμενο υπάρχει κ πιο ωραίος τρόπος να το πεις από το να κάνεις ένα εριστικό μήνυμα κ να την λες στον άλλο. Αν σε κόφτει τόσο πολύ στείλτου ενα πμ. Προτιμώ ανορθόγραφα ποστς παρά εριστικά, ειρωνικά κ προσβλητικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...