panos_vas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γηατύ ραι πεδειά τοι έχη οi ορθογραφεία τoυ πεδιού? Έλα ντε, τι έχει....???? Όταν βλέπεις ρήματα με ο και ι για κατάληξη.........στην Γ δημοτικού πρέπει να τους γυρίσουν...........Τουλάχιστον δεν googlαρουν την λέξη που δεν γνωρίζουν. Και εγώ δεν είμαι καλός στην ορθογραφία αλλά άμα για μια λέξη έχω αμφιβολία την googlαρω πριν την δημοσιεύσω! Ντρέπομαι για τα λάθη μου!
EliasKir Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξέρω εάν σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να προτείνουμε, να κατεβάσει ένα demo του, η τορεντ και να δει εάν του παίζει.. για δοκιμαστικούς λόγους.. έτσι και αλλιώς ο άνθρωπος το λατρεύει το παιχνίδι και θέλει να το αγοράσει.. εάν του παίζει. Κι εγω αυτο θα ελεγα να κανεις. Οι υπολοιποι να πατε να κλαψετε σε φορουμ ορθογραφιας.
remalis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω κ γω. Δοκίμασε το πρώτα σε demo ή κατεβαστό κ βλέπεις. googlara το "will my pc run it" και μου βγαλε αυτό, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το εμπιστευτείς. Μπορεί με το σκανάρισμα να κάνει κ τπτ άλλο. Off-topic: Για την ορθογραφία, ηρεμία ρε boys, σε φορουμ πληροφορική ειμαστε, όχι φιλολογιας. Αλλα ακόμα κ αν θίγεται τόσο πολύ η πνευματική σας υγεία όταν διαβάζεται ανορθόγραφο κείμενο υπάρχει κ πιο ωραίος τρόπος να το πεις από το να κάνεις ένα εριστικό μήνυμα κ να την λες στον άλλο. Αν σε κόφτει τόσο πολύ στείλτου ενα πμ. Προτιμώ ανορθόγραφα ποστς παρά εριστικά, ειρωνικά κ προσβλητικά.
Thanos1972 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Να γραφουμε και greekglish αμα ειναι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα