Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω κάνει ένα ραδιοφωνικό σταθμό στο listen2myradio και θέλω να βάλω ένα player μέσα στο blog μου, ώστε να με ακούν από εκεί.

Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κανένα κώδικα για να γίνει αυτό ακόμη και με pop up παράθυρο δεν με πειράζει.

Έχω δοκιμάσει αυτόν τον κώδικα <embed src="http://η σελίδα σου/media/playradio1428460.asx" width=200 height=45 autostart=false repeat=true loop=true></embed> αλλά έπαιζε μόνο στον δικό μου υπολογιστή, σε άλλους όχι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αν και 99% δε γίνεται να κάνεις αυτό που θες γιατί το listen2myradio δε δίνει τη δυνατότητα και αν το προσπαθήσεις, απλά δε θα ακούγεται κάτι. Αν θες να δοκιμάσεις πάντως, δες αυτό.

Δημοσ.

Αν και 99% δε γίνεται να κάνεις αυτό που θες γιατί το listen2myradio δε δίνει τη δυνατότητα και αν το προσπαθήσεις, απλά δε θα ακούγεται κάτι. Αν θες να δοκιμάσεις πάντως, δες αυτό.

Δίκιο έχεις δεν παίζει. Μόνο σε μένα παίζει. Μήπως ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος τον κώδικα ώστε να εμφανίζετε ένα link π.χ και να πατάν εκεί πάνω και να τους ανοίγει την σελίδα του listen2myradio σε άλλη καρτέλα η παράθυρο ώστε να ακούν από το listen2myradio κατευθείαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...