gatokoritso Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 χαζευα στο πλαισιο μπας και εχουν φτιαξει οι τιμες στους σκληρους και πετυχα αυτη τη προσφορα Link ειναι στο καταστημα καλαμαριας στη θεσσαλονικη και ειναι εκθεσιακο κομματι.
haris013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 με λιγα λογια απλα δεν θα υπαρχει καθολου....
gatokoritso Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ναι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ισχυει αυτο.αλλα αν καποιος μενει κοντα δεν χανει κατι να κοιταξει.
Neuro22 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 με λιγα λογια απλα δεν θα υπαρχει καθολου.... +1 Δουλεύω κοντά στο Πλαίσιο και έχω πάει τρεις φορές για να πετύχω τις συγκεκριμένες "προσφορές" και κάθε φορά το ίδιο "Λυπάμαι μόλις τα πήραν". Μάλιστα είχα δει μια προσφορά που είχε βγει το ΣΚ και πήγα στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (ο πρώτος πελάτης που μπήκα στο κατάστημα) όταν ζήτησα από τον υπάλληλο τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν ήξερε τι να μου απαντήσει (μου είπε δεν εμφανίζονται στην αποθήκη), Γυρίζω στη δουλειά και μετά από καμιά ώρα παίρνω τηλέφωνο μιλάω με τον ίδιο υπάλληλο (αναγνώρισα την φωνή του) και όταν του ζήτησα τα ίδια προϊόντα μου απάντησε ότι τα πήρε πρωί πρωί ένας πελάτης. Το Δούλεμα πάει σύννεφο.
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ναι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ισχυει αυτο.αλλα αν καποιος μενει κοντα δεν χανει κατι να κοιταξει. Στήσου αύριο στις 8¨30 έξω από το μαγαζί και αν δεν σου πούνε ότι αγοράστηκε σου δίνω εγώ έναν με 20 ευρώ .
flik Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Άπειρες φορές έχω τύχει έτσι στο πλαίσιο. Όταν λέει διαθέσιμο σε συγκεκριμένα καταστήματα κτλ, είναι μούφα. Πάνω απο χρόνο κρατάει αυτή η ιστορία με το δούλεμα.
newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 +1 Δουλεύω κοντά στο Πλαίσιο και έχω πάει τρεις φορές για να πετύχω τις συγκεκριμένες "προσφορές" και κάθε φορά το ίδιο "Λυπάμαι μόλις τα πήραν". Μάλιστα είχα δει μια προσφορά που είχε βγει το ΣΚ και πήγα στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (ο πρώτος πελάτης που μπήκα στο κατάστημα) όταν ζήτησα από τον υπάλληλο τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν ήξερε τι να μου απαντήσει (μου είπε δεν εμφανίζονται στην αποθήκη), Γυρίζω στη δουλειά και μετά από καμιά ώρα παίρνω τηλέφωνο μιλάω με τον ίδιο υπάλληλο (αναγνώρισα την φωνή του) και όταν του ζήτησα τα ίδια προϊόντα μου απάντησε ότι τα πήρε πρωί πρωί ένας πελάτης. Το Δούλεμα πάει σύννεφο. Το εχω παθει 3 φωρες.. Οχι 1.. ουτε 2.. 3!!!! Ουστ ρε
gatokoritso Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Στήσου αύριο στις 8¨30 έξω από το μαγαζί και αν δεν σου πούνε ότι αγοράστηκε σου δίνω εγώ έναν με 20 ευρώ . χαχαχαχα αν εμενα κοντα θα πηγαινα.δεν ηξερα οτι το εχουν κανει συνήθεια αυτο.ακουσε εκει 3 φορες και τις 3 τζιφος!!
Scottas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πηρα τηλ στο καταστημα χτυπαει και μετα λεει στα αγγλικα δεν ειναι καποιος εκπροσωπος μας διαθεσιμος για να σηκωσει τη κληση σας και δεν γινεται να αφησετε μηνυμα!!! OMG ελεος....
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 το εκθεσιακο θα καβατζωθει απο υπαλληλο. δεν καβατζωνονται μονο τα εκθεσιακα βεβαια.... εκανε η φιλη μου συνδεση vodafone mobile ιντερνετ πριν χρονια στο πλαισιο και οταν γυρισε σπιτι ανακαλυψε οτι εκεινη την περιοδο επαιζε δωρο με καθε νεα συνδεση ενας εξωτερικος wd elements 500gb. το δωρο η υπαλληλος ΔΕΝ της το ανεφερε καν. πηραμε το ιδιο απογευμα τηλεφωνο στο πλαισιο και η υπαλληλος απαντησε. α ναι θα σας επερνα τηλεφωνο να ερθετε να το παραλαβετε ξεχασατε να το παρετε...sure!!!σε μια ωρα πηγαμε και πηραμε τον εξωτερικο. τα συμπερασματα δικα σας.
runner69 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Σε 3 αναλογες περιπτωσεις εκθεσιακων αντικειμενων που ηταν σε προσφορα, στις δυο δεν πηρα τιποτα και στην 3η ημουν τυχερος και το πηρα. Ηταν κατι μνημες. Βεβαια πηγαινοντας σπιτι οταν τις τσεκαρα η μια απο τις δυο δεν δουλευαν και τις γυρισα πισω. Εκει μου μιλησαν για πιστωτικο. Το ποσο ηταν αστειο αλλα εννοειται δεν το δεχτηκα και πηρα τα χρηματα πισω. Μετα πρεπει να ειδα ξανα να πωλουνται ως εκθεσιακα κομματια ενω ειχαν εξαντληθει προηγουμενως.
ipal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 μια φορα έστειλα μαιλ στο support οπου ελεγα τέρμα η κοροϊδία κλπ και μου το φέρανε! βεβαια ηταν ενα ξεχασμένο keyboard 5€. οταν δοκιμα σα ξανα για κατι μνήμες έφαγα κλανια, ΟΥΤΕ απάντηση
zacharis1955 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 χαζευα στο πλαισιο μπας και εχουν φτιαξει οι τιμες στους σκληρους και πετυχα αυτη τη προσφορα Link ειναι στο καταστημα καλαμαριας στη θεσσαλονικη και ειναι εκθεσιακο κομματι. Οταν πας εκεί, δεν θα βρείς βέβαια κανένα δίσκο μέ 20€ -πάντα γιατί ατυχώς μερικά δευτερόλεπτα πρίν τον (ή τους) αγόρασε κάποιος άλλος- αλλά μιάς και πήγες όλο και κάτι θα αγοράσεις... Μarketing του...φούτσου plaisio.gr style... Το κακό (καλό βέβαια γι' αυτούς) είναι ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που τσιμπάνε...
Aias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Το Πλαισιο ηταν καποτε ενα σοβαρα καταστημα,πλεον ειναι να γελας.Ουτε after sale εχει ,ουτε εξυπηρετηση,και σε κοροιδευουν στα μουτρα σου λες και εισαι χαζος .Μακρυα γενικοτερα.
iant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μόλις τους πήρα! Απάντηση: -Συγγνώμη, δεν υπάρχει πια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα