xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 εχω το debian testing se gnome και δεν μπορω να κανω unrar τα αρχεια τα εχω δοκιμασει ολα αλλα δεν κανει τιποτα τo unrar : μου βγαζει αυτο >...:~$ unrar --extract '.......rar' '..........' unrar 0.0.1 Copyright (C) 2004 Ben Asselstine, Jeroen Dekkers Extracting from ................rar Extracting ............. Failed Extracting ............. Failed 2 Failed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Βαλε το unrar (σκετο, closed source) γιατι αυτο που εχεις μαλλον ειναι το opensource υποκαταστατο του (unrar-free). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 απο το synaptic ?? πως το βαζω το synaptic το εχει αυτο εγκαταστημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αφου το εχεις εγκατεστημενο, 2 τινα μπορει να συμβαινουν. Ή το αρχειο σου ειναι προβληματικο (ημιτελες download πχ) ή το κλειστο unrar απλα να μην μπορει να το ανοιξει Δωσε μια ευκαιρια στο 7zip. Τα πακετα στο synaptic λεγονται p7zip-full και p7zip-rar και αποσυμπιεζεις ετσι "7z x onomaarxeiou.rar". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 μου βγαζει αυτο > .....:~$ 7z x '........./xsubs.trl.terranova.s01e09.hdtv.lol.rar' 7-Zip 9.20 Copyright (c) 1999-2010 Igor Pavlov 2010-11-18 p7zip Version 9.20 (locale=en_US.UTF-8,Utf16=on,HugeFiles=on,1 CPU) Processing archive: ...../xsubs.trl.terranova.s01e09.hdtv.lol.rar file Terra Nova 1x09 - Vs..srt already exists. Overwrite with Terra Nova 1x09 - Vs..srt? (Y)es / (N)o / (A)lways / (S)kip all / A(u)to rename all / (Q)uit? a Extracting Terra Nova 1x09 - Vs..srt Unsupported Method Extracting xsubs.tv.url Unsupported Method Sub items Errors: 2 τα αρχεια δοκιμασα 3 διαφορετικα τα ξανακατεβασα τιποτα ειναι αρχεια subtitle κατεβασα και zip αλλα εκεινα κανονικα με το δεξι κλικ extract here εκανε κανονικα μονο το ραρ εχω τετοιο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα