ALXIOA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 εχω την μητρικη asus p5q.. εδω κ αρκετο exv προβλημα με την εκινηση..οπως θα δειτε κ στο βιντεακι δεν μπορω να μπω σε περιβαλον win7..!! http://www.youtube.com/watch?v=1wWbHDCU-vE ειναι κολλημενο-παγωμενο ετσι εκει..!!δεν κουνιεται...μου χει σπασει τα νευρα..προσπαθω να μπω κ se safe mode αλλα δεν μπαινει. αυτο που κανω ειναι το εξης..ανοιγω το καπακι αφαιρω την μπαταρια κανα 2λέπτακια..την ξαναβαζω κανω εκινηση κ μετα με ρωταει..!! θελω να πατησω f1 για κανονικο setup η f2 defaults loads..?? παταω f2 k μετα φορτωνει κανονικα..!!καποιες φορες βεβαια δεν μπαινει κ επαναλαμβανω την ιδια διαδικασια..!! αυτο που παρατηρησα ειναι οτι για ενα διαστημα εφοσον μπει στα win δουλειει κανονικα..!! εαν για παραδειγμα τον κλεισω κ τον ανοιξω αλλη μερα εχω παλι το ιδιο προβλημα..!!δοκιμασα να κανω update το bios μεσω της εφαρμογης asus επελεξα το τελευταιο φορτωνετε κανονικα..!! αλλα το προβλημα παραμενει..!! για πειτε μου καμια καλη ιδεα..!!!τι αλλο μπορει να φταιει..??
zHsHs_87 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 φιλε μ πηραξες τπτ αλλο μεσα στο bios??δοκιμασες να αλλαξης μπαταρια?? οταν κανεις την διαδικασια που ειπες το pc ανοιγει κανονικα μπαινει στα windows??
ALXIOA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 μετα απο πολλες προσπαθειες μπαινει κανονικα..!!!αλλαξα κ την μπαταρια..!!δεν ειναι απο κει το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα