Xvipes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 EDIT: Βρήκα και το IQ Test που συνέταξε η Ελληνική MENSA για το RAM. http://www.mediafire.com/?vitb8cnzxkt0312 Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, αποσυμπιέζεις σε έναν φάκελο και τρέχεις το iqtest.exe Κρίμα και ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δε τρέχει σε 64 bit λειτουργικό... Αν ξέρεις κάποιον τρόπο να το τρέξω πες(ούτε με compatibility mode τρέχει)
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Λυπάμαι, δεν ξέρω. Μου έτρεξε στα vista και το χάρηκα, αλλά σε 64bit δεν ξέρω. Σου βγάζει σφάλμα ή απλώς κρεμάει;
Xvipes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Λυπάμαι, δεν ξέρω. Μου έτρεξε στα vista και το χάρηκα, αλλά σε 64bit δεν ξέρω. Σου βγάζει σφάλμα ή απλώς κρεμάει; Σφάλμα και λέει ότι είναι 32bit εφαρμογή και εγώ έχω 64 κλπ κλπ
Luxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 newtech, ειδα αυτο που ποσταρες, πολυ καλο φαινεται! Ειμαι στο 37 επιπεδο μεχρι στιγμης. Κατι σε ελληνικο, εκτος απο τις μυστικες σελιδες, υπαρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα