evoracing Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα... Έχω το Notebook Packard Bell Easynote TK85 και μόλις του έκανα format και έχω χάσει τα drivers με τα προγράμματα και τώρα: 1.ΔΕΝ ΕΧΩ INTERNET(Wifi/LAN) 2.Δεν μου δείχνει τα σήματα οταν χαμηλώνω/δυναμώνω τον ήχο 3ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ INTERNET(Wifi/LAN) Προς το παρόν δεν έχω εντοπίσει τίποτα άλλο... Στο Desktop κάνω format και μόνο το driver της κάρτας γραφικων περνάω $@#%$!^ τα Laptop
chsam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Στα λαπτοπ θέλει να κατεβάσεις από το επίσημο site(στην περίπτωσή σου packard bell) τους όδηγους για το δικό σου μοντέλο για να υπάρχουν όλες οι λειτουργίες.
evoracing Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μπήκα αλλά στο site της packard bell έχει μόνο driver για bluetooth
chsam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 http://www.packardbell.gr/pb/el/GR/content/download και απλα βρες το μοντελο σου
evoracing Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ναι βρε φίλε μου αυτό σου λέω μπαίνω εκεί αλλά μου δίνει μόνο Driver για το Bluetooth
chsam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ναι βρε φίλε μου αυτό σου λέω μπαίνω εκεί αλλά μου δίνει μόνο Driver για το Bluetooth Κάτι δεν γινεται σωστά στον η/υ σου τότε γιατί εγώ τα βλεπω όλα, ένα κατεβατό drivers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα