mythosss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Επειδη είδα τους 3αρηδες εξωτερικούς στα 200 και τους 2αρηδες στα 140, ξέρει κανείς να μας πει πότε περιμένουμε να πέσουν οι τιμές; Οχι, προβλέψεις, αν δουλευει κανείς σε κανα μαγαζί και ξέρει πότε φεύγει το απόθεμα κτλ...
Orifiel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μην περιμένεις από εδώ… τσέκαρε την αμαζόνα, όταν δεις ότι πέσουν οι τιμές.. ε περίμενε κάνα μήνα - δίμηνο μετά εδώ στην Ελλάδα.. ξέρεις, το πουσάρουν λίγο παραπάνω εδώ, μπας και βγάλουν τίποτα… VIVA la’mazona.. κούνια που τους κουναγε.. Πάντως μέχρι στιγμής, αυτές είναι οι τιμές..
Intruder7s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πολυ ψαρωτικος τιτλος! Οι τιμες θα πεσουν το αργοτερο δυνατον....δυστυχως. Δεν νομιζω να ξερει καποιος με ακριβεια. Μονο γνωμες θα ακουσεις λογικα. Η δικη μου ειναι οτι θα πεσουν οι τιμες στις γιορτες.
mchls Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 http://www.neowin.net/news/report-pc-hard-drive-prices-might-go-down-next-month και http://myplaisio.gr/news/%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-2012
BIGSTELIOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 θα ηταν παντως ενδιαφερον να εχουμε στοιχεια για το ποσους δισκους πουλησαν ολο αυτο το διαστημα!!
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 θα ηταν παντως ενδιαφερον να εχουμε στοιχεια για το ποσους δισκους πουλησαν ολο αυτο το διαστημα!! θα ηταν ακομα πιο ενδιαφερον να ξεραμε ποσους δισκους απο παλιο στοκ-τιμολογια πούλησαν με τις φουσκωμενες τιμες και με τι ''διαστημικα'' περιθωρια κερδους. γιατι παω στοιχημα και επειδη τα ελληνικα μαγαζακια ειναι μανουλες σε αυτα θα ειχαν προλαβει να γεμισουν τις αποθηκες με παλιες τιμες... γιατι με τις νεες εισαγωγες ενταξει τι να κανουν και αυτοι να πουλησουν κατω του κοστους?
kostas_dr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Πάντα στον πλανήτη κάπου θα γίνεται κάποια φυσική καταστροφή. Σεισμοί-Λιμοί-Καταποντισμοί. Κάθε ευκαιρία καλή είναι για να πουλήσουν ακριβά αυτό που αγόρασαν φθηνά! Αυτή είναι η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα! Πάντως πραγματικά θα ήθελα και εγώ να μάθω πόσο έπεσαν οι πωλήσεις σκληρών αυτήν την περίοδο. Έλεγα να πάρω 1 δίσκο για backup αλλά το αφήνω για μετά. Με τέτοιες τιμές (συν η απατεωνιά που με εκνευρίζει αφάνταστα) δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω.
thes1os Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Βρήκε εποχή να μου χαλάσει ο σκληρός δίσκος.... To S.M.A.R.T check των windows 7 μου βγάζει μήνυμα να αντικαταστήσω άμεσα τον σκληρό.... Στο κατάστημα (VisionStudio) μου λένε στον αλλάζουμε χωρίς δευτερη κουβέντα αλλά... θα περιμένεις πολύ. Δεν υπάρχει stock. Και για να έρθω on topic: Αυτοί μου είπαν ότι σε περίπου 20 ημέρες θα πέσουν οι τιμές. Δική τους εκτίμηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα