Haldol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ντάξει, άμα έμενε γκόμενα έγκυος με 5-6 δεύτερα ζμπρώξιμο χωρίς καπότα θα είχε λυθεί το πρόβλημα της υπογγενητικότητας στη χώρα μας. Από εμένα και μόνο.
karakalios7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αυτή έχυσε? Από περιέργεια.. φιλε οι γυναικες για να χυσουν θελουβ ουυυυυυυυυυυυυυ χρονο και χρονο!! xD λεφτα να φαμε δεν εχουμε θελουμε και μπανια το καλοκαιρι χΔ στα λασπονερα τον χειμονα γινετε το καλυτερο μπανιο πιανονται και για ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ xD
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 παντως παιδια ευχαριστω.......και για την πλακα κ για ολα αφου δεν εγινε και τοιποτα ειμαι μια χαρα..χεχε χεχε Όταν θα αρχίσει να φουσκώνει όμως και σκάσει ο γέρος της με την καραμπίνα και σου χτυπήσει την πόρτα δεν θα είσαι μια χαρά . χεχε 1
karakalios7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μαρεσει που σιγουρευτηκες απο αυτο το thread χαχαχαχαχα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 φιλε οι γυναικες για να χυσουν θελουβ ουυυυυυυυυυυυυυ χρονο και χρονο!! xD λεφτα να φαμε δεν εχουμε θελουμε και μπανια το καλοκαιρι χΔ στα λασπονερα τον χειμονα γινετε το καλυτερο μπανιο πιανονται και για ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ xD Τυφλα να χει ο Καβαφης
arxaggelos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ντάξει, άμα έμενε γκόμενα έγκυος με 5-6 δεύτερα ζμπρώξιμο χωρίς καπότα θα είχε λυθεί το πρόβλημα της υπογγενητικότητας στη χώρα μας. Από εμένα και μόνο. 5-6" + αγόρι 16 ετών = plenty of time (για πρωτάρης δηλαδή)
karakalios7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 πρεπει να αρχισω να μπενω στο κλιμα της πλακας εδω περααα χΔ
arxaggelos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 πρεπει να αρχισω να μπενω στο κλιμα της πλακας εδω περααα χΔ Περίμενε να έρθει ο Lucifer. Εκεί να δεις πλάκες.
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 QQTilt εσκασες πια να μαθεις... μη μου πεις πως θες να την περιποιηθεις και εσυ.. Βαζω φυτιλιες μπας και συνεχισει το thread
Haldol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 5-6" + αγόρι 16 ετών = plenty of time Αυτό δε το 'χα σκεφτεί. Επίσης, παίζει να τελειώσεις χωρίς να το πάρεις πρέφα; Να ξέρουμε πόσο τυχερός μπορεί να 'ναι ο φίλος μας.
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 φιλε οι γυναικες για να χυσουν θελουβ ουυυυυυυυυυυυυυ χρονο και χρονο!! xD λεφτα να φαμε δεν εχουμε θελουμε και μπανια το καλοκαιρι χΔ στα λασπονερα τον χειμονα γινετε το καλυτερο μπανιο πιανονται και για ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ xD ΑΑΑΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ!!!! Είσαι θεός ε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αυτή έχυσε? Από περιέργεια.. ώρα ειναι να πεταχτεί ο omnislash να μας πει τη θεωρία του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις