Προς το περιεχόμενο

USB stick - Kingston Datatraveler 128GB - 100 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιτό να πω οτι αγόρασα το ιδιο μοντέλο σε 64 gb απο καταστημα στη θεσσαλονίκη και ήταν στην πραγματικότητα 2. ΜΟΥΦΑ! βεβαια το καταλαβα αργά και δε μου ειχε κόψει κ αποδειξη (επειδη που εκανε καλη εκπτωση...)

Φυσικά ακρη δεν εβγαλα οταν το πήρα χαμπαρι...

Δημοσ.

προφανως αυτο που μετράει ειναι οχι μονο η χωρητικότητα αλλα και η ταχύτητα μεταφοράς. αν θες μια μερα για να γεμισεις το 128αρη δεν έκανες τπτ και ξερω εγω για τετοια χωρητικότητα μηπως ειναι καλυτερη λυση ενας 2.5αρης σε εξωτερική θήκη?

Δημοσ.

περιτό να πω οτι αγόρασα το ιδιο μοντέλο σε 64 gb απο καταστημα στη θεσσαλονίκη και ήταν στην πραγματικότητα 2. ΜΟΥΦΑ! βεβαια το καταλαβα αργά και δε μου ειχε κόψει κ αποδειξη (επειδη που εκανε καλη εκπτωση...)

Φυσικά ακρη δεν εβγαλα οταν το πήρα χαμπαρι...

Τι εννοείς με το ήταν 2;

Δημοσ.

2gb εννοει...

Ειναι γνωστη η απατη με το αντιστοιχο 256αρι "kingston" που το ευρισκες σε τιμες περι τα 70 ευρω και ελεγες "απιστευτη ευκαιρια" και ηταν μια μαϊμου που στο my computer εδειχνε 256gb αλλα με 2gb δεδομενα "γεμιζε"...

Ηθελα να το γραψω και εδω οταν ειδα την προσφορα, αλλα αφενος αμα ειναι μαγαζι και κοβει αποδειξη δε νομιζω πως γινεται να παιξει τετοια απατη, εκτος αν ουτε ο ιδιος που τα πουλαει δε γνωριζει οτι η παρτιδα που βρηκε σε τρομερη τιμη απο τον προμηθευτη του στο honk-kong εμπεριεχει τετοια απατη.............αφετερου 128gb στα 100 ευρω δεν ειναι ΤΟΟΟΣΟ εξωφρενικο οσο το 256 στα 70 οποτε μπορει καλλιστα και να ισχυει...

Δημοσ.

Είναι γνωστές οι απάτες μέσω eBay με τα διάφορα δήθεν Kingston, Sony, Samsung 128GB και άνω στο 1/4 της τιμής. Πρόκειται για 100% ΜΟΥΦΑ... Προσοχή!!!

Δημοσ.

Τι λες τωρα!!! :confused:

υπαρχει και αλλο για id & καταγγελίες: http://sosfakeflash.wordpress.com/

την εχω πατήσει, ειχα παρει μια micro sd 1gb οταν πρωτοβγηκαν. ηταν 128mb! δεν το καταλαβα αμεσως στο κινητο. ο πωλητης ειχε 1000+ αξιολογήσεις -το πακετο ηταν κανονικό. LOL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...