Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Αντιμετωπιζω ενα περίεργο πρόβλημα με το PC μου. Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής :

Windows 7 64bit

CPU Intel i7930

12Gb ram

Asus P6T

Nvidia Asus 9400Gt

Το πρόβλημα είναι το εξής: Μερικές φορές όταν μπουταρω στα Windows όλα λειτουργούν σωστά αλλα τα γραφικά πηγαίνουν όλα σε slow motion. Πάω για παράδειγμα να ανοίξω ενα παράθυρο και αυτο αναδύεται με πολυ χαμηλή ταχύτητα. Ότι και να κάνω θα εμφανιστεί με καθυστέρηση. Αυτο συμβαίνει σπάνια και όταν κάνω επανεκιννηση το πρόβλημα λύνεται . Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω τι το προκαλεί. Το event viewer δεν δείχνει τίποτα ανησυχητικό.

Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εχεις κάνει τπτ overclock?μήπως οι ταχύτητες μνήμης και cpu δεν συγχρονίζουν?κάνε ένα load optimal defaults στην mobo να δεις αν θα το ξανακάνεις και επίσης για εμένα αν έχεις βάλει τα προγραμματάκια που δίνουν οι μητρικές για tweak o/c μέσα σε windows περιβάλλον βγάλτα.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο ακόμα εκτός και από τον σκληρό.κάντου ένα scan disk να δεις τι παίζει και ένα defrag.

Δημοσ.

Δεν έχω τίποτα από όλα αυτα, ούτε overclocking. Είναι σύστημα για audio production και έχει μόνο τα απαραίτητα . Το θέμα είναι ότι το κάνει σπάνια. Αυτο που δοκίμασα είναι να κατέβασε τους καινούριους drivers της nvidia και βλέπουμε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...