Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά στα καλά καθούμενα,όταν πάω να πληκτρολογήσω κάτι,για παράδειγμα πάω να πληκτρολογήσω τον αριθμό 8,πατάω το 8 και αντί να μου εμφανίσει 8 μου εμφανίζει y89 το ίδιο ισχύει και για το 4 και το 5 που όταν τα πατάω βγαίνει ένα e45,το 6 βγάζει h67 κλπ.

Με το που είδα αυτό το πρόβλημα,θεώρησα ότι θα ήταν κάποιος ιός.Έτσι αποφάσισα να κάνω Format σε όλα τα partitions και ξαναπέρασα τα Windows 7.Όταν ήρθε η ώρα από το Windows Installation να γράψω το όνομα υπολογιστή,είδα πως το πρόβλημα εξακολουθεί,αφού πήγα να γράψω Mixalis και βγήκε mi0-xali0-s και τά'παιξα!!!!Είναι πρόβλημα Hardware?Εγώ έτσι το έκοψα....

Επεξ/σία από Bimmermeister
Δημοσ.

Γιατι ενας ιος να σου χαλαει το πληκτρολογιο? Αυτο θα ηταν ιος φαρσα.

Κ όμως υπάρχει παρόμοιος ιός(Γράψε keyboard virus στο google και δες.).Το θέμα όμως είναι να βρεθεί μια λύση η να βγεί ένα συμπέρασμα και όχι να κάνουμε άσκοπα ερωτήματα.Δεν θα λυθεί έτσι το πρόβλημα....

Δημοσ.

Δοκιμασε με το on screen keyboard να πληκτρολογησεις για να δουμε αν φταιει το πληκτρολογιο η το software.

Το δοκίμασα,το On Screen Keyboard δουλεύει κανονικότατα,όπως επίσης και ένα Usb πληκτρολόγιο που δοκίμασα.Φταίει το πληκτρολόγιο του Laptop.

Solved.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...