Bimmermeister Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Παιδιά στα καλά καθούμενα,όταν πάω να πληκτρολογήσω κάτι,για παράδειγμα πάω να πληκτρολογήσω τον αριθμό 8,πατάω το 8 και αντί να μου εμφανίσει 8 μου εμφανίζει y89 το ίδιο ισχύει και για το 4 και το 5 που όταν τα πατάω βγαίνει ένα e45,το 6 βγάζει h67 κλπ. Με το που είδα αυτό το πρόβλημα,θεώρησα ότι θα ήταν κάποιος ιός.Έτσι αποφάσισα να κάνω Format σε όλα τα partitions και ξαναπέρασα τα Windows 7.Όταν ήρθε η ώρα από το Windows Installation να γράψω το όνομα υπολογιστή,είδα πως το πρόβλημα εξακολουθεί,αφού πήγα να γράψω Mixalis και βγήκε mi0-xali0-s και τά'παιξα!!!!Είναι πρόβλημα Hardware?Εγώ έτσι το έκοψα.... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2011 από Bimmermeister
Giorgos09 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Γιατι ενας ιος να σου χαλαει το πληκτρολογιο? Αυτο θα ηταν ιος φαρσα.
Bimmermeister Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Γιατι ενας ιος να σου χαλαει το πληκτρολογιο? Αυτο θα ηταν ιος φαρσα. Κ όμως υπάρχει παρόμοιος ιός(Γράψε keyboard virus στο google και δες.).Το θέμα όμως είναι να βρεθεί μια λύση η να βγεί ένα συμπέρασμα και όχι να κάνουμε άσκοπα ερωτήματα.Δεν θα λυθεί έτσι το πρόβλημα....
Giorgos09 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε με το on screen keyboard να πληκτρολογησεις για να δουμε αν φταιει το πληκτρολογιο η το software.
Bimmermeister Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε με το on screen keyboard να πληκτρολογησεις για να δουμε αν φταιει το πληκτρολογιο η το software. Το δοκίμασα,το On Screen Keyboard δουλεύει κανονικότατα,όπως επίσης και ένα Usb πληκτρολόγιο που δοκίμασα.Φταίει το πληκτρολόγιο του Laptop. Solved.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα