gia87 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα προβληματακι με τον ηχο στα νεα win7 που εβαλα .. Σε τυχαιες χρονικες στιγμες συνηθως οταν κανω multitasking και εχω απο πισω να παιζει μουσικη (ανεξαρτητος player ή youtube κτλ) κανει που και που κατι μικρα "κρατς , κρατς" λιγο ακουγοντε αλλα ειμαι λιγο ψηρας και με ενοχλει.. Μηπως εχετε καμια ιδεα;; Με τα xp δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα.. Εχω motherboard gigabyte G31M-ES2L . Εχω βαλει τους τελευταιους drivers.. η onboard καρτα ηχου ειναι realtek. επισης πηρα μια καρτα ηχου soundblaster creative play (usb εξωτερικη) κανει το ιδιο με μικροτερη συχνοτητα και πιο χαμηλα... Εχω βαλει latest drivers και σε αυτην . αα εχω απενεργοποιησει την onboard καρτα απο τα bios. Δεν ξερω να κανω κατι αλλο... Βοηθειαααααα !!!!
Xvipes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Για πες και τα υπόλοιπα στοιχεία του υπολογιστή.Μνήμες κάρτα γραφικών cpu etc...
gia87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 2x2gb 800mhz μνημες , cpu intel quad core 2.33ghz ,asus ati radeon 4890 , 2 x 500gb WD hdd . Αυτα... με τα xp ολα ηταν οκ παντως..
Xvipes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ναι απλά σκεφτόμουν μήπως είναι πολύ παλιό το p.c και δεν σήκωνε τα 7.αλλά οκ είσαι. Τα 7αρια είναι 64bit ή 32? Δοκίμασε να mutaris οποιαδήποτε πηγή εκτός από την κεντρική από το control panel.δλδ μικρόφωνα line in κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα