aldon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Για χαρα. Στα γρήγορα, έχω την κάρτα γραφικών gainward GTX260 Core 216 πάνω στην οποία έχω ήδη συνδέσει 2 οθόνες μέσω της hdmi και της DVI θύρας. Έχει ελεύθερη και μια VGA και λέω ας συνδέσω ακόμη μια οθόνη πάνω γιατί μου χρειάζεται. Έλα όμως που όπως είδα μετά τις οδηγίες, η κάρτα υποστηρίζει να δείχνει μέχρι 2 οθόνες ταυτόχρονα και έτσι δεν μπορώ να βάλω και τις τρεις να δουλεύουν ταυτόχρονα. Τι μπορώ να κάνω; να βάλω ακόμη μια κάρτα γραφικών; Πρέπει να είναι κάποια συγκεκριμένη; έχω μια παλιά pci (δεν θυμάμαι χαρακτηριστικά τώρα, πρέπει να ψάξω να την βρω) αν την βάλω στο κουτί θα δουλέψει; και πως θα δουλεύουν και οι δύο κάρτες ταυτόχρονα;
ninos30 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Με την GTX260 μόνο δεν γίνεται. Θέλεις και 2η, αλλά ψάξε καλύτερα να είναι NVidia, γιατί θα έχεις θεματάκια με driver NVidia+ΑΤΙ. Με τον ίδιο driver θα δουλέψουν και οι 2. Εύκολο είναι
spyd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αλλη λυση ειναι να δωσεις την GTX260 και να παρεις ειτε μια HD 5770,ειτε μια HD 6770(βασικα η ιδια καρτα ειναι)που να εχει εκτος τα DVI και DISPLAY PORT και συνδεεις και τα τρια μονιτορ σε μια καρτα γραφικων.... Η SAPPHIRE HD 5770 FleX εχει τρια DVI και σου δινει την δυνατοτητα για τρια μονιτορ... ειναι η πιο οικονομικη λυση,και ειναι αντιστοιχων δυνατοτητων και λιγο καλυτερη απο την GTX260 που εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα