Προς το περιεχόμενο

Τη γνωμης για επιλογη 3D τηλεορασης

louros7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγω θα παρω την πανασονικ vt την 50αρα ομως. και δεν κανει 2.000 αλλα 1600ευρω περιπου.

Οσον αφορα τα προβληματα με τις πλασμα με τις στατικες εικονες δεν ξερω για τις αλλες εταιριες αλλα στην πανασονικ δεν υπαρχουν ποια στα τελευταια μοντελα.

Αν ενδιαφερεσαι για bluray ταινιες και 3D oτιδηποτε κατω απο 40 ιντσες ειναι σπαταλη. γιατι μετα απο πολυ λιγο καιρο θα ψαχνεις για μεγαλυτερη. ακου καποιον που την εχει πατησει ηδη 3 φορες.

εγω στο υπνοδωματιο 40αρα εχω και ειναι ιδανικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι τοσα,εγω δινω 500-600 ευρω(περισσοτερα αμα παω για μεγαλυτερη απο 32'). δεν την αγοραζω με κριτηριο να ειναι φοβερη σε 3d ταινιες,απλα αφου θα αγορασω τηλεοραση θελω να ειναι και 3d, για να κανω τη πλακα μου αφου τα παιχνιδια του ps3 αλλα και του pc μπορω να τα παιξω 3d,και αμα κατσει και καμια ταινια.

βασικα στο δωματιο μου θα την βαλω και βλεπω στο 1,5 - 2 μετρα. εγω ελεγα να παρω καποια 32' απλα επειδη υπαρχουν καποιες καλες σε αυτες τις ιντσες που εχουν και 3D σκεφτηκα λογω παιχνιδιων στο ps3 - pc να το συνδυασω ετσι,και να την συνδεσω και στο pc φυσικα.

οπως ειπα δε θελω να αγορασω με το σκεπτικο οτι θα παρω 3D tv για να βλεπω μονο 3D ταινιες και να απολαυσω το θεαμα σαν να ειμαι σε cinema. μονο για την πλακα μου σε κανα παιχνιδακι

Προφανως και δεν τσακωνομαστε ουτε εκφρασα γνωμη αφου παραδεχτηκα οτι δν ειμαι εξειδικευμενος στο θεμα και για αυτο και παροτρυνα τον φιλο μας να το ψαξει μονος του.+1 στο οτι για δωματιο ειναι ιδανικη η 40αρα(και να αρκει για 3d στο δωματιο παντα).Οσο για στατικες εικονες οι πανασονικ δν εχουν προβλημα με εκθεση για ενα βραδυ στις στατικες εικονες.ΑΛλα στο pc που θα μενει για 5 ωρες τουλαχιστον στατικη εικονα επι 365 μερες τον χρονο μπορω να σου εγγυηθω οτι θα βγαλει προβλημα σε λιγοτερο απο 1 χρονο.Επισης η VT ειναι τηλεορασαρα αλλα νομιζω ειναι εντελως εκτος budget.Η τηλεοραση που σου προτεινα ειναι αρκετα καλη με μικρα ποσοστα αναφορας ενοχλοτικου clouding(googlαρε το).Αυτα παντως αν ξεχασεις την συνδεση με pc(παρα μονο για ταινιες και παιχνιδια και μετα κατευθειαν αποσυνδεση) σκεψου πολυ σοβαρα την G30 η GT30 αν θες 3D.Κατα την δικη μου αποψη μην πας στην VT γιατι δν αξιζει την υπερβαση για 2 βασικους λογους.Το 3D της ειναι αρκετα "ανωριμο"(οπως και σε ολες τις TV της αγορας αυτην την στιγμη) και για μενα το vfm της δν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερο απο της G30.(πολυ χειροτερο θα ελεγα).Παντως οφειλω να παραδεχτω πως ειναι η καλυτερη τηλεοραση που ειναι εμπορικως γνωστη.

Προφανως και δεν τσακωνομαστε ουτε εκφρασα γνωμη αφου παραδεχτηκα οτι δν ειμαι εξειδικευμενος στο θεμα και για αυτο και παροτρυνα τον φιλο μας να το ψαξει μονος του.+1 στο οτι για δωματιο ειναι ιδανικη η 40αρα(και να αρκει για 3d στο δωματιο παντα).Οσο για στατικες εικονες οι πανασονικ δν εχουν προβλημα με εκθεση για ενα βραδυ στις στατικες εικονες.ΑΛλα στο pc που θα μενει για 5 ωρες τουλαχιστον στατικη εικονα επι 365 μερες τον χρονο μπορω να σου εγγυηθω οτι θα βγαλει προβλημα σε λιγοτερο απο 1 χρονο.Επισης η VT ειναι τηλεορασαρα αλλα νομιζω ειναι εντελως εκτος budget.Η τηλεοραση που σου προτεινα ειναι αρκετα καλη με μικρα ποσοστα αναφορας ενοχλοτικου clouding(googlαρε το).Αυτα παντως αν ξεχασεις την συνδεση με pc(παρα μονο για ταινιες και παιχνιδια και μετα κατευθειαν αποσυνδεση) σκεψου πολυ σοβαρα την G30 η GT30 αν θες 3D.Κατα την δικη μου αποψη μην πας στην VT γιατι δν αξιζει την υπερβαση για 2 βασικους λογους.Το 3D της ειναι αρκετα "ανωριμο"(οπως και σε ολες τις TV της αγορας αυτην την στιγμη) και για μενα το vfm της δν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερο απο της G30.(πολυ χειροτερο θα ελεγα).Παντως οφειλω να παραδεχτω πως ειναι η καλυτερη τηλεοραση που ειναι εμπορικως γνωστη.

Τώρα νομίζω ότι τα λες σωστά. Sorry για την ένταση, ας το τελειώνουμε εδώ. Έχω την εντύπωση ότι η GT30 αποσύρθηκε , ή αποσύρεται για να τραβήξει η VT. Η διαφορά τους είναι κυρίως ότι η VT έχει και δορυφορικό δέκτη ενσωματωμένο.

Πάντως αν ο φίλος θέλει να έχει το ΠιΣι επάνω πολλές ώρες ας πάρει μια LCD 32άρα γιατί αλλιώς θα του βγούν τα μάτια. Αλλιώς, αν το κύριο μέλημά του είναι οι ταινίες και το HD σήμα, τότε δαγκωτό για την 42G30 στα 700€ περίπου.Εναλλακτικά παίζει και η 42U30 αρκετά φτηνότερη. 42ίντσες έχω στηνκρεβατοκάμαρα και 50 στο σαλόνι, σε λίγο καιρό η 42άρα θα του φαίνεται μικρή.

Στις lcd το 3d βλέπεται μόνο σε παθητικό που βγάζει η lg αλλά η τηλεόραση δεν βλέπεται.

Η μόνη αξιόλογη λύση αυτή τη στιγμή για 3d είναι η panasonic plasma πρώτα η vt30 μετά η gt30 και τέλος η st30 που την έχω και είναι άριστη για τα λεφτά της.

Αλλά ο καθένας κρίνει και επιλέγει και δικά του είναι τα λεφτά και κάνει κουμάντο αρκεί μετά να μην μπαίνει στα φόρουμ και να λέει τα δικά του για να δικαιολογήσει την εκάστοτε αγορά του.

(Γνωστός πήρε sony 3d τελευταίο μοντέλο led είδε μια φορά 3d άντεξε για 10 λεπτά και τέλος).

Η επιλογή είναι δική σου, απλά λες παραπάνω δεν παίρνω plasma τότε γιατί ρωτάς αφού έχεις κολλήσει σε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...