Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεφερα στην τυχη 4 προγραματα που τα εχω δουλεψει.

τα 3 ειναι win και το 1 mac.που ειναι ο αφορισμος των windows ?

το ιδιο πραγμα λεμε νομιζω.

Δεν μπορω να ακουω γαμος και pinaclle.

και πιστεψεμε το βλεπω συχνα αυτο.

Δημοσ.

Ανεφερα στην τυχη 4 προγραματα που τα εχω δουλεψει.

τα 3 ειναι win και το 1 mac.που ειναι ο αφορισμος των windows ?

το ιδιο πραγμα λεμε νομιζω.

Δεν μπορω να ακουω γαμος και pinaclle.

και πιστεψεμε το βλεπω συχνα αυτο.

Μα δεν αναφερομαι σε σενα οταν μιλαω για αφορισμο των windows, το σχολιο μου ειναι κατω απο quote μηνυματος αλλου χρηστη και συγκεκριμενα του Gennaios

Δημοσ.

Μα δεν αναφερομαι σε σενα οταν μιλαω για αφορισμο των windows, το σχολιο μου ειναι κατω απο quote μηνυματος αλλου χρηστη και συγκεκριμενα του Gennaios

Λαθος μου τοτε και συγνωμη...

ειδα το μηνυμα μεσω iphone και μαλον καπου εχασα τη μπαλα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ουάου, που το πήγατε το θέμα ρε παιδιά.....

Φίλε μου και εγώ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ασχολούμαι με το άθλημα και έχω βολευτεί το video studio (παλιά ήταν ulead, τώρα νομίζω το έχει πάρει η Adobe) και μου φάνηκε σαφώς πιό εύκολο από το pinnacle, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Το windows movie maker είναι όντως πολύ απλό και εύκολο, και ίσως υπάρχει βάση οτι πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάτι καλύτερο για να έχεις περισσότερες δυνατότητες... ίσως η μέση λύση είναι να παίξεις με το wmm για κάποιες hot σκηνές για να φτιάξεις ένα short version, και όταν πάρεις λίγο το κολάϊ, παίζεις με ένα καλύτερο πρόγραμμα!

edit:Όπως είδα από τον φίλο παρακάτω τώρα λέγεται Corel Video Studio αυτό που αναφέρω πιό πάνω!

Επεξ/σία από pp6210
Δημοσ.

Απο εμένα Corel VideoStudio ή Cyberlink PowerDirector, νομίζω με διαφορά αυτα τα δύο προγράμματα συνδιάζουνε άψογα φιλικότατο/ευκολότατο περιβάλλον χρήσης με δυνατότητες πίο επαγγελματικών προγραμμάτων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...