louben Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω video απο το γαμο μου τραβηγμενα με επαγγελματικη καμερα 720 Ρ (35 γιγα) και ψαχνω ενα καλο και προπαντων ευχρηστο προγραμμα για μονταζ.Εχω ξεκινησει με το PINNACLE STUDIO 12 αλλα δε μου φαινεται και πολυ ευχρηστο.Θα ηθελα τις προτασεις σας για ενα οσο το δυνατο πιο user friendly προγραμμα με οσο το δυνατον περισσοτερες ευκολιες( εφε κτλ)>
insomnier12345 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα πρότεινα το Windows Live Movie Maker. Είναι απλό και έχει γενικά αρκετές επιλογές...(εφέ, μετακινήσεις, εισαγωγή μουσικής, εισαγωγή τίτλου κ.ά.)
mac_mac Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Άποψη μου είναι ότι καλύτερα να το δώσεις σε κάποιον που ασχολείστε με video eddiding. Εάν όπως λες το pinnacle σου φενετε δύσκολο καλύτερα αστο . Αν θέλεις σοβαρή δουλειά :final cut,premier,avid,Sony Vegas. Ο γάμος σου είναι και όχι video απο διακοπές .
Gennaios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 πανω απο ολα οχι προγραμμα των windows αν ξερεις λιγο για αυτα τα προγραμματα σου συνιστω Vegas Pro 10.0 δεν ειναι δυσκολο και θα εχεις καλο αποτελεσματακι!
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εδώ δεν του φαίνεται εύκολο το Pinnacle studio του louben, που να ασχοληθεί με το vegas;
disqualified Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 πανω απο ολα οχι προγραμμα των windows αν ξερεις λιγο για αυτα τα προγραμματα σου συνιστω Vegas Pro 10.0 δεν ειναι δυσκολο και θα εχεις καλο αποτελεσματακι! Μια χαρα ειναι το windows movie maker. Και ειναι και free και μαλλον ηδη στο PC του. Φτανει πια με τον αφορισμο σε ο,τι ειναι windows. Το καλο αποτελεσμα θα το εχει μονο αν ασχοληθει και οχι με το πιο προγραμμα θα χρησιμοποιησει οταν ειναι εντελως αρχαριος ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω video απο το γαμο μου τραβηγμενα με επαγγελματικη καμερα 720 Ρ (35 γιγα) και ψαχνω ενα καλο και προπαντων ευχρηστο προγραμμα για μονταζ.Εχω ξεκινησει με το PINNACLE STUDIO 12 αλλα δε μου φαινεται και πολυ ευχρηστο.Θα ηθελα τις προτασεις σας για ενα οσο το δυνατο πιο user friendly προγραμμα με οσο το δυνατον περισσοτερες ευκολιες( εφε κτλ)> Απο περιεργια ποια ειναι η καμερα. Τη νοικιασες; Αν θέλεις σοβαρή δουλειά :final cut,premier,avid,Sony Vegas. Σοβαρη δουλεια θα γινει απο καποιον εμπειρο και οχι απο αρχαριο ο,τι προγραμμα και να βαλει
Gennaios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 micos000 δικιο εχεις ειπα μπας και εχει παρακολουθησει τιποτα videakia τυπου tutorials!υποθεση εκανα
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 micos000 δικιο εχεις ειπα μπας και εχει παρακολουθησει τιποτα videakia τυπου tutorials!υποθεση εκανα Εσύ καλά έκανες. Όπως σου είπα και στο άλλο thread, ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του. Απλά, δεν πρόσεξες στο 1ο thread που είπε ο φίλος ότι του φαίνεται δύσκολο το Pinnacle.
mac_mac Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρα ειναι το windows movie maker. Και ειναι και free και μαλλον ηδη στο PC του. Φτανει πια με τον αφορισμο σε ο,τι ειναι windows. Το καλο αποτελεσμα θα το εχει μονο αν ασχοληθει και οχι με το πιο προγραμμα θα χρησιμοποιησει οταν ειναι εντελως αρχαριος Απο περιεργια ποια ειναι η καμερα. Τη νοικιασες; Σοβαρη δουλεια θα γινει απο καποιον εμπειρο και οχι απο αρχαριο ο,τι προγραμμα και να βαλει Αν διαβάζεις όλο το μήνυμα μου θα έβλεπες ότι πιο πριν αυτό είπα . και για να καταλάβω...που διαβάσεις για Mac ? Έγραψα για παράδειγμα 4 προγράμματα . Αλήθεια ξέρεις σε πια πλατφόρμα τρέχει το καθένα απο αυτά ; Μαλον όχι . Και που Movie maker σίγουρα το πιο εύκολο και free. Απλά μην περιμένεις τίποτα σοβαρή δουλειά .
disqualified Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αν διαβάζεις όλο το μήνυμα μου θα έβλεπες ότι πιο πριν αυτό είπα . και για να καταλάβω...που διαβάσεις για Mac ? Έγραψα για παράδειγμα 4 προγράμματα . Αλήθεια ξέρεις σε πια πλατφόρμα τρέχει το καθένα απο αυτά ; Μαλον όχι . Γι αυτο εκανα quote μονο το συγκεκριμενο σημειο επειδη διαβασα ολο το μηνυμα σου. Σκοπος μου ηταν να συγκεκριμενοποιησω στο φιλο οτι δεν εχει σημασια το προγραμμα στη φαση που ειναι. Δεν ηθελα να σε προσβάλω ή κατι αλλο Αλλα πραγματικα φιλε μου, που ειδες οτι εγραψα οτιδηποτε για mac;;;;;; Δεν ξερω για ποιο πραγμα μιλας ουτε γιατι μου επιτιθεσαι με αυτον τον τροπο. Αλλα το αστειο ειναι οτι οντως γραφεις για mac (εκτος αν μιλας για κατι αλλο οταν μιλας για το final cut, δεν το παιζω παντογνωστης). Επισης το να γραψεις σκετο avid δε λεει τιποτα για εναν αρχαριο στον οποιο απευθυνεται το μηνυμα σου. Η avid εχει πλειαδα προγραμματων Σε παρακαλω εξηγησε μου με ηρεμο τροπο και χωρις περιττές αντιπαραθεσεις που ειδες στο μηνυμα μου που εκανες quote οποιοδηποτε σχολιο για mac. Εκτος αν αναφερεσαι σε καποιον αλλο και οχι σε μενα γιατι το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι εχεις παρεξηγησει καποιο μηνυμα του Gennaios...γιατι το post σου φαινεται λιγο περιεργο στην εμφανιση. Και επαναλαμβανω, η σοβαρη δουλεια θα φανει απο τις ληψεις που εχουν γινει και το φωτισμο και το μονταζ και οχι απο το προγραμμα, γαμος ειναι και οχι blockbuster
mac_mac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα ... Λάθος μου αν φάνηκε ότι σου έκανα επίθεση . Δεν είχα τέτοια πρόθεση . Ο φίλος ο Genaios προτείνει όχι Windows αλλα την ίδια ώρα προτείνει το Vegas ? Δεν χρειάζεται να πω κάτι.
disqualified Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα ... Λάθος μου αν φάνηκε ότι σου έκανα επίθεση . Δεν είχα τέτοια πρόθεση . Ο φίλος ο Genaios προτείνει όχι Windows αλλα την ίδια ώρα προτείνει το Vegas ? Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Παρεξηγησες το μηνυμα του Gennaios. Εννοει οχι το windows movie maker οταν λεει οχι προγραμμα των windows, και οχι προγραμμα που τρεχει στα windows. Το μηνυμα του δεν απευθυνοταν καν σε εσενα απλα ετυχε να γραψει μετα απο σενα.
mac_mac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρα ειναι το windows movie maker. Και ειναι και free και μαλλον ηδη στο PC του. Φτανει πια με τον αφορισμο σε ο,τι ειναι windows. Το καλο αποτελεσμα θα το εχει μονο αν ασχοληθει και οχι με το πιο προγραμμα θα χρησιμοποιησει οταν ειναι εντελως αρχαριος Σε αυτο το μηνημα αναφερθηκα.
disqualified Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρα ειναι το windows movie maker. Και ειναι και free και μαλλον ηδη στο PC του. Φτανει πια με τον αφορισμο σε ο,τι ειναι windows. Το καλο αποτελεσμα θα το εχει μονο αν ασχοληθει και οχι με το πιο προγραμμα θα χρησιμοποιησει οταν ειναι εντελως αρχαριος Σε αυτο το μηνημα αναφερθηκα. Φιλε μου με συγχωρεις αλλα δυστυχως δε μπορω να ακολουθησω τη σκεψη σου και πιο πολυ τον τροπο με τον οποιο δομεις τα post σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα