Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες έχω 2 νομιστέρια τα οποία δουλευουν στα 12V με 2 καλώδια και είναι πάνω στο ψυγείο. Αυτά τα έχω πατεντάρει και παιρνουν απευθίας από το τροφοδοτικό 12v και με ενοχλεί κάπως η φασαρία τους. Ξέρει κανείς 1ον που θα προμιθευτώ βίσματα θηλυκά 3pin ανεμιστήρων, και 2ον πως θα κολλήσω τα καλώδια ώστε να μπούνε πάνω στον Fan Controller της πρόσοψης;

Δημοσ.

Στέλιο καλησπέρα,

Οι ανεμιστήρες είναι με molex η πατέντα σου και θες να κάνεις μετατροπή σε 3pin female αν κατάλαβα καλά;

Δημοσ.

Ποιο fronpanel έχεις;

Μπορείς να πάρεις καλώδια επέκτασης 3πινα και να τα προσαρμόσεις κόβοντας κτλ ανάμεσα στο panel και την τροφοδοσία.

Δημοσ.

E ας πούμε θα πάρεις είτε ένα Molex to 3pin adaptor είτε τέτοια http://en.mdpc-x.com/mdpc-cable-assemblies/3-pin-molex-black-housing.htm και θα κάνεις την σύνδεση εσύ. Βέβαια αν επιλέξεις το 2ο τότε πρέπει να αλλάξεις τα καλώδια ή τεσπα να κάνεις προέκταση σε αυτά του molex καλωδίου μια και είναι πιο χοντρό από ότι το καλώδιο των ανεμιστήρων.

Δημοσ.

είναι ψιλά οπότε δεν θα έχω τέτοιο θέμα. Η συνδεσμολογία όμως ποιά είναι;

γιατί εγώ έχω ουδέτερο και +12V στα 3pin οστόσο δεν ξέρω.

Connector_mbfanpwm_3to4pin.png

χρώματα είναι αυτά όπως φαίνονται; μαυρο ουδέτερο, κοκκινο +5, κίτρινο +12?

Δημοσ.

χμμ απότι είδα μόλις τώρα το κίτρινο είναι το σήμα για τις στροφές οπότε το συνδέω δουλέυει κανονικά αλλά δεν έχω στροφόμετρο... Μικρό το κακό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...