stringofonias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 παίδες έχω 2 νομιστέρια τα οποία δουλευουν στα 12V με 2 καλώδια και είναι πάνω στο ψυγείο. Αυτά τα έχω πατεντάρει και παιρνουν απευθίας από το τροφοδοτικό 12v και με ενοχλεί κάπως η φασαρία τους. Ξέρει κανείς 1ον που θα προμιθευτώ βίσματα θηλυκά 3pin ανεμιστήρων, και 2ον πως θα κολλήσω τα καλώδια ώστε να μπούνε πάνω στον Fan Controller της πρόσοψης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Στέλιο καλησπέρα, Οι ανεμιστήρες είναι με molex η πατέντα σου και θες να κάνεις μετατροπή σε 3pin female αν κατάλαβα καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ποιο fronpanel έχεις; Μπορείς να πάρεις καλώδια επέκτασης 3πινα και να τα προσαρμόσεις κόβοντας κτλ ανάμεσα στο panel και την τροφοδοσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stringofonias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ας πούμε ότι ήταν μολεξ. Ηαμερζ δεν σε κατάλαβα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 E ας πούμε θα πάρεις είτε ένα Molex to 3pin adaptor είτε τέτοια http://en.mdpc-x.com/mdpc-cable-assemblies/3-pin-molex-black-housing.htm και θα κάνεις την σύνδεση εσύ. Βέβαια αν επιλέξεις το 2ο τότε πρέπει να αλλάξεις τα καλώδια ή τεσπα να κάνεις προέκταση σε αυτά του molex καλωδίου μια και είναι πιο χοντρό από ότι το καλώδιο των ανεμιστήρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stringofonias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 είναι ψιλά οπότε δεν θα έχω τέτοιο θέμα. Η συνδεσμολογία όμως ποιά είναι; γιατί εγώ έχω ουδέτερο και +12V στα 3pin οστόσο δεν ξέρω. χρώματα είναι αυτά όπως φαίνονται; μαυρο ουδέτερο, κοκκινο +5, κίτρινο +12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μαύρο γείωση, κόκκινο 12volto, Κίτρινο στροφών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stringofonias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 χμμ απότι είδα μόλις τώρα το κίτρινο είναι το σήμα για τις στροφές οπότε το συνδέω δουλέυει κανονικά αλλά δεν έχω στροφόμετρο... Μικρό το κακό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ξέχασα αν πάρεις το 3πιν βύσμα χρειάζεσαι και fan crimps Αν δεν βρεις έχω να σου δώσω. Good luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stringofonias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 σκεφτόμουν να ξυλώσω από παλιές ψύκτρες 478 και παλιούς ανεμιστήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και αυτό κάτι δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα