Προς το περιεχόμενο

Philips Senseo Viva Café HD7825 amazon.co.uk 43 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το "πρεπει να ψαξεις λιγο" ειναι σαφες, αλλα εχω διαβασει ολα τα ποστ στα θεματα των Νεσπρεσο, Τασιμο, Ντολτσε, καθως και το συγκεκριμενο, με αποτελεσμα να χασω τη μπαλα (μαζι με το κεφαλι μου, ολα ειναι αχταρμας πια). Γι' αυτο αποφασισα να ρωτησω κατευθειαν εδω, εκτος αν υπαρχει αναλογο νημα καπου αλλου στο φορουμ και δεν το ειδα!

Ευχαριστω παλι.

Εννοώ ότι αυτά ειναι κάπου γραμμένα σε σιτε με καφετιέρες.... Απλά εγω σου έγραψα τι ξέρω από την πείρα μου

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοώ ότι αυτά ειναι κάπου γραμμένα σε σιτε με καφετιέρες.... Απλά εγω σου έγραψα τι ξέρω από την πείρα μου

Χαχα, νομιζα οτι ειχε γραφτει κατι εδω μεσα :) Αλλα, ποια ειναι τα σαιτ με καφετιερες; Δεν γνωριζω...

κανει σοκολατα νομιζω.. Link

Ναι, καπου βρηκα οτι εχει και καψουλες για σοκολατα. Δυστυχως, χωρις καπουτσινο (γαλα δλδ) δεν εχει νοημα να αλλαξω μηχανη. Ετσι νομιζω τουλαχιστον. Αν εχει και κανεις αλλος επιχειρηματα/ιδεες, ειναι ευπροσδεκτα :)

Δημοσ.

Σωστος. Αν και για λιγο την εδωσε παλι στα 29 λιρονια. Τελος παντων, δεν με ενδιαφερει αν δεν κανει καπουτσινο, οποτε πρεπει να ψαχτω αλλου.

Μπορει καποιος να μου υποδειξει ενα σαιτ οπου θα βγαλω ακρη με το τι διαφορετικο κανει καθε μοντελο απο αυτα που προσφερει η Φιλιπς; Ακομα καλυτερα, μηπως υπαρχει αλλη μαρκα σε senseo που να ειναι σε "λογικη" τιμη ΜΕ υποδοχη για γαλα; Ή ειναι ολα Φιλιπς (πως φαινεται οτι ειμαι μυρωδιας, ε; χεχεχε);

Ευχαριστω ολους και καλη σας νυχτα.

Δημοσ.

Στο wikipedia εχει απλες περιγραφες. Γαλα παιρνουν μονο οι tassimo και dolce. Πας σε ενα π.χ. Κωτσοβολο και τις βλεπεις... Σε καποια μαγαζια σου φτιαχνουν και καφε (αν και σπανια πια). Για σοκολατα καλυτερη ειναι η tassimo.

Δημοσ.

Σωστος. Αν και για λιγο την εδωσε παλι στα 29 λιρονια. Τελος παντων, δεν με ενδιαφερει αν δεν κανει καπουτσινο, οποτε πρεπει να ψαχτω αλλου.

Μπορει καποιος να μου υποδειξει ενα σαιτ οπου θα βγαλω ακρη με το τι διαφορετικο κανει καθε μοντελο απο αυτα που προσφερει η Φιλιπς; Ακομα καλυτερα, μηπως υπαρχει αλλη μαρκα σε senseo που να ειναι σε "λογικη" τιμη ΜΕ υποδοχη για γαλα; Ή ειναι ολα Φιλιπς (πως φαινεται οτι ειμαι μυρωδιας, ε; χεχεχε);

Ευχαριστω ολους και καλη σας νυχτα.

απο "καψουλομηχανες" που κυκλοφορουν κ στο Ελλάντα, οπως σου ειπε ο ipal.

μηπως ομως θελεις να φτιαχνεις εσυ τον καπουτσινο?

μεχρι τι budget ψαχνεις?

η senseo δεν σου κανει, αν ειχες πει νωριτερα για καπουτσινο, θα στο ειχαν πει αμεσως, εκτός αν φτιάχνεις εσύ ξέχωρα το αφρόγαλα (χειροκινητα η με μηχανημα η ετοιμο δοχειο) κ το προσθετεις.

Δημοσ.

Ταλαιπωρια ειναι αυτη η αναζητηση, ταλαιπωρια ειμαι κι εγω που σας παιδεύω :)

Στο wikipedia εχει απλες περιγραφες. Γαλα παιρνουν μονο οι tassimo και dolce. Πας σε ενα π.χ. Κωτσοβολο και τις βλεπεις... Σε καποια μαγαζια σου φτιαχνουν και καφε (αν και σπανια πια). Για σοκολατα καλυτερη ειναι η tassimo.

http://www.youtube.com/watch?v=twQ1iSmj_Ug

http://www.youtube.com/watch?v=KiKVszVQCTo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GSD0CayExsg (οκ, αυτο ειναι διαφημιση, αλλα δε μας πολυνοιαζει)

Ειναι προφανες οτι υπαρχει senseo που φτιαχνει καπουτσινο ή κατι παρεμφερες τελος παντων. Εχουν θηκη για γαλα, γι' αυτο ρωτησα εδω ποιες Φιλιπς εχουν και ποιες οχι. Το wiki ομολογω οτι δεν το σκεφτηκα καν :(

απο "καψουλομηχανες" που κυκλοφορουν κ στο Ελλάντα, οπως σου ειπε ο ipal.

μηπως ομως θελεις να φτιαχνεις εσυ τον καπουτσινο?

μεχρι τι budget ψαχνεις?

η senseo δεν σου κανει, αν ειχες πει νωριτερα για καπουτσινο, θα στο ειχαν πει αμεσως, εκτός αν φτιάχνεις εσύ ξέχωρα το αφρόγαλα (χειροκινητα η με μηχανημα η ετοιμο δοχειο) κ το προσθετεις.

Ας ξεκινησω με τα βασικα: μπατζετ μικρο... Μου μπηκαν ιδεες οταν ειδα τις προσφορες στο Αμαζον (και φυσικα στο φορουμ). Δεν μπορω να ξεπερασω τα 60-70 ευρω, αν βρω κατι φτηνο (για να μην ρισκαρω πολλα λεφτα σε αλλη μια ακομα εσπρεσο-μηχανη) οπως αυτη των 35 ευρω που εκλεισε πριν απο λιγη ωρα, θα το προτιμησω.

Ανεφερα στο αρχικο μου ποστ οτι βαριεμαι να κανω χειροκινητα το αφρογαλα, ειδαλλως εχω ηδη μηχανη εσπρεσο σπιτι και δε χρειαζεται να αλλαξω μηχανημα. Δεν περιμενω φυσικα απο την καψουλομηχανη να μου φερνει το ποτηρι και στο γραφειο, αλλα τουλαχιστον να εχει υποδοχη δοχειου για γαλα οπως φαινεται και στα λινκ που παρεθεσα.

Νομιζω οτι μια απο τις Φιλιπς που φαινονται εκει, η 7850 ή κατι τετοιο, κανει 150+ ευρω, οποτε την απορριπτω. Αλλα ρωτησα εδω για περισσοτερες πληροφοριες επειδη καποιος μπορει να εχει προταση/ιδεα/εμπειρια :)

Δημοσ.

Η σενσεο με εξωτερική θήκη για γαλα είναι ακόμα εκτός ματζετ σου! Αφου θες κ σοκολάτα κάτσε καλύτερα με την απλή εσπρεσσο μηχανή σού κ πετα το γαλα με τη σοκολάτα στο ποτήρι συν μετα το ζεστενεις στον άτμο κ τέλος!

Θα πίνεις κ φρέσκο γαλα σε συνδυασμο με τη σοκολάτα που σού αρέσει περισσότερο,!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...