Προς το περιεχόμενο

Philips Senseo Viva Café HD7825 amazon.co.uk 43 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου ηρθε και το coffee duck σημερα στο σπιτι,εφτιαξα πριν λιγο τον πρωτο καφε και οι εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.Ο καφες δεν εχει την ποσοτητα εσπρεσσο ,ειναι μπολικος αλλα δεν ειναι αναγκαια κακο αυτο ,γενικα πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα

Δημοσ.

τί εννοείς ότι δεν έχει την ποσότητα εσπρεσσο? δεν σταματάει αυτόματα όταν γεμίσει πχ. ένα φλυτζάνι εσπρέσσο? δεν είναι αρκετά πιχτός ο καφές? Για πές κανα tip.. ιλλυ έβαλες?

Δημοσ.

σταματαει αυτοματα ενοπειται,εχει επιλογη για 1 η 2 φλυτζανια .aκομα και αν πατησεις την επιλογη για 1 φλυτζανι ο καφες που βγαζει ειναι περισσοτερος πχ απο εσπρεσσο στρετο (ειναι 1/3 περιπου απο κουπα μεγαλη του καφε) .χρησιποποιησα lavazza rossa qualita και μου αρεσε το αποτελεσμα σαν γευση-αρωμα.

Δημοσ.

"safety problem which affects a number of Senseo® coffee makers produced between July 2006 & November 2008"

Ειναι #1 σε πωλησεις τωρα, αρα δε νομιζω το amazon να τις εχει 4-5 χρονια στοκ.

Τωρα αν εισαι τοσο γκαντεμης... Στα comments λενε κατι?

Δημοσ.

Καλά κ να ήταν δεν υπήρχε πρόβλημα! Της αδερφής μου ήταν αν θυμάμαι καλά μεσα σε αυτές κ την στείλανε κουτί να την βάλει κ να την στείλει πίσω!

Μεσα σε λίγες μέρες πηγε, τη φτιάξανε κ γύρισε! No big deal!

Δημοσ.

Να κανω μερικες ερωτησεις αδερφια; Δεν εχω εμπειρια με τις "καψουλιερες", γι' αυτο ισως με βοηθησετε. Εχω εσπρεσιερα, αλλα βαριεμαι να κανω αφρογαλα για το καπουτσινο κι ετσι μια "αντικατασταση" δε θα ηταν κακη εφοσον το νεο μηχανημα πληροι μερικες προϋποθεσεις.

Μου αρεσει η ιδεα της Philips Senseo HD7814 λογω της τιμης της που δεν ειναι απαγορευτικη, αλλα δεν ξερω (και δεν μπορω να καταλαβω) τα χαρακτηριστικα της. Αν θελετε και μπορειτε λοιπον, πειτε μου:

1. Στο Τασιμο ειδα οτι το γαλα (για καπουτσινο ή λατε) περιλαμβανεται -με καποιον τροπο- στην παρασκευη. Συμβαινει το ιδιο και με το Senseo;

2. Φτιάχνει σοκολατα/τσαι/κακαο κλπ. ή μονο καφε οπως το Νεσπρεσο;

3. Αν ναι, το coffeeduck χρησιμοποιειται για ολα τα ειδη ροφηματων; Ή καθε ενα θελει το δικο του "εξαρτημα";

4. Βρισκονται καψουλες στα σουπερ μαρκετ ή μονο απο σαιτ (μεσω των λινκ που παραθεσατε);

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ολα πληρωμένα απ αυτούς, δραχμή δεν δίνεις εξτρα εννοείτε!

Ασε που 1,5 βδομάδα έμεινε χωρις τη μηχανη η αδερφή μου (για Γερμανία ολα αυτα βέβαια) που δεν ειναι κ ο τρελός καιρός! Υποφέρεται

Δημοσ.

Να κανω μερικες ερωτησεις αδερφια; Δεν εχω εμπειρια με τις "καψουλιερες", γι' αυτο ισως με βοηθησετε. Εχω εσπρεσιερα, αλλα βαριεμαι να κανω αφρογαλα για το καπουτσινο κι ετσι μια "αντικατασταση" δε θα ηταν κακη εφοσον το νεο μηχανημα πληροι μερικες προϋποθεσεις.

Μου αρεσει η ιδεα της Philips Senseo HD7814 λογω της τιμης της που δεν ειναι απαγορευτικη, αλλα δεν ξερω (και δεν μπορω να καταλαβω) τα χαρακτηριστικα της. Αν θελετε και μπορειτε λοιπον, πειτε μου:

1. Στο Τασιμο ειδα οτι το γαλα (για καπουτσινο ή λατε) περιλαμβανεται -με καποιον τροπο- στην παρασκευη. Συμβαινει το ιδιο και με το Senseo;

2. Φτιάχνει σοκολατα/τσαι/κακαο κλπ. ή μονο καφε οπως το Νεσπρεσο;

3. Αν ναι, το coffeeduck χρησιμοποιειται για ολα τα ειδη ροφηματων; Ή καθε ενα θελει το δικο του "εξαρτημα";

4. Βρισκονται καψουλες στα σουπερ μαρκετ ή μονο απο σαιτ (μεσω των λινκ που παραθεσατε);

Ευχαριστω πολυ.

Κοιτα πρέπει να ψάξεις και λίγο

1 (οχι)

2) τσαι

3)

4) δεν είμαι σίγουρος... ίσως σε μερικά.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το "πρεπει να ψαξεις λιγο" ειναι σαφες, αλλα εχω διαβασει ολα τα ποστ στα θεματα των Νεσπρεσο, Τασιμο, Ντολτσε, καθως και το συγκεκριμενο, με αποτελεσμα να χασω τη μπαλα (μαζι με το κεφαλι μου, ολα ειναι αχταρμας πια). Γι' αυτο αποφασισα να ρωτησω κατευθειαν εδω, εκτος αν υπαρχει αναλογο νημα καπου αλλου στο φορουμ και δεν το ειδα!

Ευχαριστω παλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...