Προς το περιεχόμενο

Philips Senseo Viva Café HD7825 amazon.co.uk 43 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον επειδη και εγω θελω μεσα στην εβδομαδα να παρω μια μηχανη το εψαξα λιγο χτες και σημερα.ειμαι αναμεσα στην Philips και την delongi nespresso του media markt.εκανα τους παρακατω υπολογισμους

delongi - philips

τιμη μηχανης 69e - 43e

600γρ καφε 120 καψουλες δωρο 0e - ~10e (χυμα καφε πχ lavazza χρησιμοποιωνας το coffe duck)

coffeduck ebay 3 καψουλες 12e - 11e ebay

καφες 1 κιλο ενδεικτικα lavazza 18e - 18e

συνολο για 1600 γρ καφε

(τους εχουμε σκοτωσει ολους γυρω μας) 99e - 82e --->επιλεγει ο καθενας οτι του ταιριαζει καλυτερα.17ε παραπανω ειναι δελεαρ για μεγαλυτερη τεμπελια για 2 μηνες (2 καφεδες τη μερα) και γευση του nespresso ,οποτε μαλλον θα παω στην delongi μαλλον

Λοιπον επειδη και εγω θελω μεσα στην εβδομαδα να παρω μια μηχανη το εψαξα λιγο χτες και σημερα.ειμαι αναμεσα στην Philips και την delongi nespresso του media markt.εκανα τους παρακατω υπολογισμους

delongi - philips

τιμη μηχανης 69e - 43e

600γρ καφε 120 καψουλες δωρο 0e - ~10e (χυμα καφε πχ lavazza χρησιμοποιωνας το coffe duck)

coffeduck ebay 3 καψουλες 12e - 11e ebay

καφες 1 κιλο ενδεικτικα lavazza 18e - 18e

συνολο για 1600 γρ καφε

(τους εχουμε σκοτωσει ολους γυρω μας) 99e - 82e --->επιλεγει ο καθενας οτι του ταιριαζει καλυτερα.17ε παραπανω ειναι δελεαρ για μεγαλυτερη τεμπελια για 2 μηνες (2 καφεδες τη μερα) και γευση του nespresso ,οποτε μαλλον θα παω στην delongi μαλλον

ειχα κανει κατι σαν πινακακι αλλα βγηκε ετσι τωρα τεσπα

Δημοσ.

ήρθε χτες η καφετιέρα με UPS και περιμένω και το coffeeduck.. thanks @ astymagos!

για χύμα καφέ τί προτείνετε? illy? μήπως είναι καλύτερο να αλέθεις κόκκους καφέ με το μπλεντεράκι?

Δημοσ.

ήρθε χτες η καφετιέρα με UPS και περιμένω και το coffeeduck.. thanks @ astymagos!

για χύμα καφέ τί προτείνετε? illy? μήπως είναι καλύτερο να αλέθεις κόκκους καφέ με το μπλεντεράκι?

Lavazza στην πεπιεσμένη συσκευασία που βρίσκεις στα super market, είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μάρκα εμπορίου. Επίσης μπορείς να παίρνεις και την συσκευασία με e.s.e. και να "ανοίγεις" τις δόσεις, σαν χύμα καφέ, όταν θέλεις να πιεις.

Αν έχεις καφεκοπτείο κοντά σου μπορείς να αγοράζεις μικρά δείγματα π.χ. ~50 γρ μέχρι να βρεις την ποικιλία σου ταιριάζει.

Δημοσ.

παιδια και εγω αυτη εκανα παραγγελια τελικα (και το coffee duck) γιατι δεν προλαβα την Nespresso του mm.Αυριο μαλλον θα ειναι εδω.ειχε μεσα ανταπτορα για την πριζα?

Δημοσ.

η δικιά μου έχει έρθει ήδη, αλλά περιμένω το coffeeduck για να τη δοκιμάσω. Δεν έχουνε βάλει ούτε μια κάψουλα μέσα οι τσίπηδες.. αντάπτορα φυσικά δεν έχει. Είναι αγγλική η πρίζα, όπως όλα τα ηλεκτρικά κτλ. που παίρνεις από άμαζον αγγλίας..

thanks RoRo για την πληροφορία. Είναι κάποιος συγκεκριμένος τύπος Lavazza που παίρνεις? Μπορώ να βάλω και καφέ Εσπρέσσο και καφέ φίλτρου?

Δημοσ.

την παρήγγειλα κυριακή , μου την φέρανε τετάρτη .

δεν έχω προλάβει να την ανοίξω λόγω έλλειψης χρόνου.

ωραιος.. και την πηρε ενας φιλος και ψαχναμε απο που να παρει coffeeduck

μας κάνει σίγουρα αυτό ;

το παραγγέλνω άφοβα ?

Δημοσ.

την παρήγγειλα κυριακή , μου την φέρανε τετάρτη .

δεν έχω προλάβει να την ανοίξω λόγω έλλειψης χρόνου.

μας κάνει σίγουρα αυτό ;

το παραγγέλνω άφοβα ?

λογικα κανει ναι,το μοντελο το συμπεριλαμβανει (διαλεξε το τριτο που λεει viva)εγω αυτο παρηγγειλα παντως

Δημοσ.

λογικα κανει ναι,το μοντελο το συμπεριλαμβανει (διαλεξε το τριτο που λεει viva)εγω αυτο παρηγγειλα παντως

λέω να περιμένω το feedback σου αγαπητό σκατόπαιδο :)

από το ebay.com δεν βρίσκω εύκολα να στέλνουν παντς στην ελλάδα και πέρασα στο ebay.gr

δεν έχει διαφορά , ε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...