Προς το περιεχόμενο

Philips Senseo Viva Café HD7825 amazon.co.uk 43 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Philips Senseo Viva Café HD7825 Link κανει και καπουτσινο, τσαι ,σοκολατα, Chocomel Hot, latte, φιλτρου..

Με ισχύ 1450 W, αρκεί ένα μόνο λεπτό στην Viva Café HD7825/71 για να φτιάξει ένα ή δύο φλιτζάνια καφέ. μεγάλη επιλογή από ζεστά ροφήματα και μια μεγάλη γκάμα από κάψουλες Senseo. Φέροντας αυτόματο σταμάτημα.

Eπειδη πολλοι ψαχνετε για μηχανη με καψουλες η τιμή ειναι χωμα.. αν δεν ειχα παρει χτες την tassimo στα 60 ευρω την χτυπαγα στανταρ.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελεγα για s.market H' εστω κατι σαν το mytassimo με free ταχυδρομικά. παντως στη γερμανια δουλευει πολυ σαν μηχανή.

Δημοσ.

είναι καλή αυτή για το σπίτι? επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή, χρησιμοποιεί κάψουλες ή κόκκους καφέ?

καψουλες φιλε μου..δες τα λινκ πιο πανω να δεις τι υπαρχει γενικα..

Δημοσ.

καψουλες φιλε μου..δες τα λινκ πιο πανω να δεις τι υπαρχει γενικα..

σε ευχαριστώ για την απάντηση. γενικότερα ψάχνομαι τελευταία για αγορά και μέχρις στιγμής μου αρέσει καλύτερα (και από άποψη αισθητικής) η Dolce...

Δημοσ.

απ'οτι ειδα, δεν ειναι espresso-μηχανη, φτιαχνει κατι αναμεσα σε καφε φιλτρου κ εσπρεσσο (πιεση 1,5 bar). Εχει ομως "φτηνες" καψουλες (γιατι δεν ειναι σφραγισμενες αλλα σε χαρτι οπως το τσαι, με οτι συνεπαγεται αυτο σε περιπτωση λαθους τροπου φυλαξης).

Δημοσ.

αν και την παρήγγειλα ήδη ,

επηρεασμένος από την χαμηλή τιμή των αναλώσιμων που γράψατε ότι έχει ,

βρίσκουμε εύκολα φακελάκια για καφέ για αυτή τη μηχανή ?

εντιτινκ : είδα το σάιτ , σε σούπερ μάρκετ βρίσκουμε φακελάκια ?

Δημοσ.

Γερμανια ειναι απο τις πιο φθηνές με Pads χρονια τωρα οποτε λογικα θα εχει κ στο ebay με αποστολή ελλαδα!

Οι γονεις μου χρονια την έχουν τωρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...