astymagos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Philips Senseo Viva Café HD7825 Link κανει και καπουτσινο, τσαι ,σοκολατα, Chocomel Hot, latte, φιλτρου.. Με ισχύ 1450 W, αρκεί ένα μόνο λεπτό στην Viva Café HD7825/71 για να φτιάξει ένα ή δύο φλιτζάνια καφέ. μεγάλη επιλογή από ζεστά ροφήματα και μια μεγάλη γκάμα από κάψουλες Senseo. Φέροντας αυτόματο σταμάτημα. Eπειδη πολλοι ψαχνετε για μηχανη με καψουλες η τιμή ειναι χωμα.. αν δεν ειχα παρει χτες την tassimo στα 60 ευρω την χτυπαγα στανταρ.
ipal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 οι senseο γεμίζουν κιολας (refill ), αλλα πουλανε εδω καφέ? και νομιζω μονο espresso και Κακαο φτιαχνει.
astymagos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Link και εδω θα υπαρχουν λογικά.. αποτι βλεπω κανει και καπουτσινο, τσαι ,σοκολατα, Chocomel Hot, latte, φιλτρου.. να και ελλαδα πχ.Link
ipal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ελεγα για s.market H' εστω κατι σαν το mytassimo με free ταχυδρομικά. παντως στη γερμανια δουλευει πολυ σαν μηχανή.
katsikoula Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 είναι καλή αυτή για το σπίτι? επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή, χρησιμοποιεί κάψουλες ή κόκκους καφέ?
astymagos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 είναι καλή αυτή για το σπίτι? επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή, χρησιμοποιεί κάψουλες ή κόκκους καφέ? καψουλες φιλε μου..δες τα λινκ πιο πανω να δεις τι υπαρχει γενικα..
katsikoula Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 καψουλες φιλε μου..δες τα λινκ πιο πανω να δεις τι υπαρχει γενικα.. σε ευχαριστώ για την απάντηση. γενικότερα ψάχνομαι τελευταία για αγορά και μέχρις στιγμής μου αρέσει καλύτερα (και από άποψη αισθητικής) η Dolce...
nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 απ'οτι ειδα, δεν ειναι espresso-μηχανη, φτιαχνει κατι αναμεσα σε καφε φιλτρου κ εσπρεσσο (πιεση 1,5 bar). Εχει ομως "φτηνες" καψουλες (γιατι δεν ειναι σφραγισμενες αλλα σε χαρτι οπως το τσαι, με οτι συνεπαγεται αυτο σε περιπτωση λαθους τροπου φυλαξης).
ekkli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αν και την παρήγγειλα ήδη , επηρεασμένος από την χαμηλή τιμή των αναλώσιμων που γράψατε ότι έχει , βρίσκουμε εύκολα φακελάκια για καφέ για αυτή τη μηχανή ? εντιτινκ : είδα το σάιτ , σε σούπερ μάρκετ βρίσκουμε φακελάκια ?
GeorgT. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Γερμανια ειναι απο τις πιο φθηνές με Pads χρονια τωρα οποτε λογικα θα εχει κ στο ebay με αποστολή ελλαδα! Οι γονεις μου χρονια την έχουν τωρα!
astymagos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Link The Amazing Coffeeduck for Philips ® Senseo ®. με αυτο μπορεις να βαλεις και καφε χυμα.. τα σπαει..
katcos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Έχεις την μηχανη φιλε μου; Ποιό απο τα coffeduck ταιριαζει στην συγκεκριμένη ; Αυτό κάνει ; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00295RASO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A1IM3I48KU3U2D
astymagos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Link κατι τετοιο θελει.. δεν κανει αυτο που λες.. καθε μοντελο εχει διαφορετικο coffeduck..
ninos30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Πάντως στο official site του coffeeduck δεν έχει για την 7825. EDIT: Βρήκα στο Ολλανδικό site
downhill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ανέβηκε χθες και μια 5άστερη αξιολόγηση στο amazon Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα