Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sellers, πάω να σου τρολλάρω κι εγώ θρεντ στον κινηματογράφο, παπάρα.

Έχεις συγνώμη. Δίκιο.

Εσύ είδες ulver. Εγώ το στην υγειά μας με τον σπύρο παπαδόπουλος όπου είχε για 305η φορά αφιέρωμα στον λοίζο. Κρίνε...

Δημοσ.

Πολυς κοσμος τελικα μεσα Σαββατοβραδο ε; (Γαμω τον πυρετο μου)

Όχι ρε μόνο εσύ είσαι μίζερος. Εδώ πήγαμε και συναυλία. Αμέ.

Δημοσ.

Ενω εχω σταματησει απο καιρο να γραφω greeklish γιατι ολα τα φορουμ το εχουν απαγορευσει, για καποιο λογο οταν ποσταρω βρισκω παιδαριωδη λαθη. Γραφω ουσιαστικα και τα τελιωνω σε ωμεγα, "ή" διαζευτικο μερικες φορες το γραφω "οι", αρθρα "η" και "οι" τυχαιως εναλλασονται και αλλα πολλα! Το παρατηρειτε και εσεις στις δικες σας αναρτησεις? Παντως και αλλους πολλους βρισκω με παρομοια λαθη σε φορουμ, ειδησεις κτλ. Μαλλον ειναι γενικοτερο και δεν καταλαβαινω πως προκυπτει...

Α και για καποιο λογο μερικες φορες βλεπω να γραφω τριτο προσωπο! "Πηγα να ..." μπορει να το γραψω "πηγε να..."

Δεν ειναι απαραιτητα κια σφαλμα στο greeklish. Στην γραφη περα απο την νοηση υπαρχει και η συνηθεια. Στο σχολειο που γραφαμε το χερι πηγαινε μονο του. Αλλα αμα καποιος σε ρωτησει πως γραφεται μια λεξη σκαλωνες, και προσπαθουσε να την σπασεις σε συνθετικα μερη και να την ορθογραφησει αποσπασματικα για να καταληξεις σε σωστο αποτελεσμα. Οποτε σιγουρα εχει να κανει με συνηθεια πληκτρολογια, στην μεθοδο της ψηφιακης δακτυλογραφησης.

Αν δεν ησουν παλιο μελος, με τοσα πολλα posts, θα ελεγα οτι ησουν τρολλ.

Δημοσ.

Έχεις συγνώμη. Δίκιο.

Εσύ είδες ulver. Εγώ το στην υγειά μας με τον σπύρο παπαδόπουλος όπου είχε για 305η φορά αφιέρωμα στον λοίζο. Κρίνε...

Θα σου πλέξω πulverάκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...