Atakas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά τί λέτε Κυριακάτικα; Φυσικά και έρχεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, είναι δυνατόν; Αφού πρόκειται για rechargeable mouse - και το συγκεκριμένο μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς ενώ παράλληλα το φορτίζεις.. Υπενθυμίζω ξανά: Όποιος δουλεύει πολύ τη δεξιά και αριστερή κίνηση της ροδέλας (εγώ τα έχω σαν Ctrl+W και Middle Click) καλύτερα να μην το επιλέξει
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να είμαι σίγουρος, οι μπαταρίες του δεν είναι ΑΑ ή ΑΑΑ είναι της logitech και φορτίζουν με usb.
makis855 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι έχεις δίκιο, λάθος μου το ευέλικτο σύστημα φόρτισης του με micro-USB θύρα, επιτρέπει την επαναφόρτιση μέσω του υπολογιστή, ή μιας πρίζας, ακόμη και όταν το χρησιμοποιούμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 απίστευτα χρήσιμη λειτουργία, γίνεται ενσύρματο on demand...
Voodooman Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Πάλεψα 3-4 μήνες αλλά τελικά δεν άντεξα, το παρήγγειλα σήμερα. Η (ιμιτασιόν, αλλαγμένη από εμένα) μπαταρία του revolution μου αντέχει πλέον 4 μέρες με ελαφριά χρήση και οι φθορές πάνω του είναι πολλές. Η τιμή του MG manager είναι τρομερά δελεαστική, οπότε ας έρθει να βίσκεται. Αύριο μίνι review και εντυπώσεις.
Voodooman Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Παιδιά, όσοι το πήρατε από MG manager, τί μπαταρία είχε μέσα; Εμένα είχε μέσα μία anytime...
agligoros Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Παιδιά, όσοι το πήρατε από MG manager, τί μπαταρία είχε μέσα; Εμένα είχε μέσα μία anytime... yuasa eni time εχουν ολα.μην περιμενεις πολλα απο μπαταρια...
Voodooman Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 yuasa eni time εχουν ολα.μην περιμενεις πολλα απο μπαταρια... Την είδα τώρα που ήρθα σπίτι. Μην τις υποτιμάς τις yuasa, στις μπαταρίες μοτοσυκλετών είναι κορυφή! Και από όσο την περιεργάστηκα, πρέπει να είναι ίδιας τεχνολογίας με τις eneloop. Σε γενικές γραμμές τo ποντίκι είναι στην ίδια κορυφαία κατηγορία με το Revolution. Παρόλα αυτά, το revolution παραμένει για εμένα αξεπέραστο. Το μόνο-σημαντικότατο-σημείο στο οποίο το performance αποδεικνύεται πολύ καλύτερο είναι στο θέμα της μπαταρίας, η χρήση απλής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας που φορτίζει ενώ το χρησιμοποιείς είναι τρομερό συν. Κατά τα άλλα: -Τα λαστιχένια σημεία από όπου κρατάς το ποντίκι θα ξεφλουδίσουν και στο performance, είναι ίδιας ποιότητας με του revolution. Και, για το καλό τους, εύχομαι το ασημί φινίρισμά του να μην ξεβάφει και αυτό. -Ο απίστευτος μηχανισμός hyperscrolling του revolution απουσιάζει, το σύστημα του performance με την χρήση του πλήκτρου που εμπλέκει-απεμπλέκει τη λειτουργία hyperscrolling δεν πλησιάζει καν εκείνο του revolution. -Τα πλήκτρα του performance είναι πολύ πιο ευχάριστα στη χρήση. Ίσως να ήταν έτσι και του revolution στην αρχή, αλλά που να θυμάμαι πια, πέρασαν και 7 χρόνια! -Η απουσία της πλαϊνής ροδέλας μας στερεί ένα επιπλέον πλήκτρο. Σαν το revolution δεν έχει, τέλος. Παρόλα αυτά, στα €57 που κοστίζει το performance και με το τεράστιο πλεονέκτημά του στο θέμα της μπαταρίας, το performance είναι το κορυφαίο σύγχρονο all around ποντίκι.
SATELLITE Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 το αγόρασα και εγώ από το mg. λοιπόν η ροδέλα είναι λίγο χαλαρή στο πάνω κάτω, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η σελίδα να πηγαίνει λίγο πάνω κάτω απο μόνη της. το Unifying είναι πολύ εξυπηρετικό όταν έχεις και άλλα προϊόντα της εταιρίας με την ίδια τεχνολογία. μεγάλο σε μέγεθος, που το καθιστά πολύ βολικό και ξεκούραστο. Μελανό σημείο τις αγοράς τα υπερβολικά ταχυδρομικά, που με κατάλληλη συμφωνία του καταστήματος θα μπορούσαν να είναι πολύ χαμηλότερα.
manolaskakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η τιμή του MG manager είναι τρομερά δελεαστική, οπότε ας έρθει να βίσκεται. Αύριο μίνι review και εντυπώσεις. σε τι τιμή το είχε το Mg? 50E? Sto skroutz ξεκινάει από 69Ε Είστε ευχαριστημένοι? Χάλασε το ποντικι και λέω να πάω για αυτό..
anrim27 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εγω οταν το πηρα απο το MG (καπου κοντα στα χριστουγεννα),το ειχε γυρω στα 49. Και τωρα € 107,76...Πωωωω. Ειναι δυνατον...? Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος παντως.
SATELLITE Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 πρίν 2 μέρες περίπου άλαξε η τιμή. και εγώ στα 49 το πήρα. καλό είναι αλλά η ροδέλα είναι λίγο ασαφής θα έλεγα.
Sebu Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Κατά τα άλλα:-Τα λαστιχένια σημεία από όπου κρατάς το ποντίκι θα ξεφλουδίσουν και στο performance, είναι ίδιας ποιότητας με του revolution. Και, για το καλό τους, εύχομαι το ασημί φινίρισμά του να μην ξεβάφει και αυτό.-Ο απίστευτος μηχανισμός hyperscrolling του revolution απουσιάζει, το σύστημα του performance με την χρήση του πλήκτρου που εμπλέκει-απεμπλέκει τη λειτουργία hyperscrolling δεν πλησιάζει καν εκείνο του revolution.-Τα πλήκτρα του performance είναι πολύ πιο ευχάριστα στη χρήση. Ίσως να ήταν έτσι και του revolution στην αρχή, αλλά που να θυμάμαι πια, πέρασαν και 7 χρόνια!-Η απουσία της πλαϊνής ροδέλας μας στερεί ένα επιπλέον πλήκτρο.Σαν το revolution δεν έχει, τέλος. Παρόλα αυτά, στα €57 που κοστίζει το performance και με το τεράστιο πλεονέκτημά του στο θέμα της μπαταρίας, το performance είναι το κορυφαίο σύγχρονο all around ποντίκι. Εχω ενα στη δουλεια απο το καλοκαιρι του 2010 και ενα στο σπιτι απο τον Οκτωβρη του 2010. Σε κανενα απο τα 2 δεν εχει την παραμικρη αλλοιωση το λαστιχενιο πλαινο ή το ασημι φινιρισμα. Παραμενουν σαν καινουρια. Και ειδικα της δουλειας ειναι 8+ ωρες την ημερα στο χερι με ιδρωτες κτλ και οτι αυτο συνεπαγεται, χωρις κανενα θεμα. το αγόρασα και εγώ από το mg. λοιπόν η ροδέλα είναι λίγο χαλαρή στο πάνω κάτω, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η σελίδα να πηγαίνει λίγο πάνω κάτω απο μόνη της. το Unifying είναι πολύ εξυπηρετικό όταν έχεις και άλλα προϊόντα της εταιρίας με την ίδια τεχνολογία. μεγάλο σε μέγεθος, που το καθιστά πολύ βολικό και ξεκούραστο.Μελανό σημείο τις αγοράς τα υπερβολικά ταχυδρομικά, που με κατάλληλη συμφωνία του καταστήματος θα μπορούσαν να είναι πολύ χαμηλότερα. Η ροδελα στα 2 δικα μου δεν ειναι καθολου χαλαρη, αντιθετα ειναι λεπτομερεστατη στην καθοδηγηση του scrolling. Μηπως εχεις πατημενο το κουμπι επανω που γυριζει την ροδελα απο κανονικα λειτουργια σε "ελευθερο"/γρηγορο scrolling (εκει ναι χανει καπως σε αισθηση αλλα βολευει τρελα σε τεραστια excel αρχεια με χιλιαδες γραμμες ή σε μεγαλα word κειμενα). Τωρα το Αμαζον το εχει 56 λιρια (και δωρεαν μεταφορικα) http://www.amazon.co.uk/Logitech-Performance-Mouse-Tracks-Glass/dp/B002L3TSKC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337358201&sr=8-1 Αν η λιρα επανελθει στο 0,90 θα μιλαμε για πολυ καλη τιμη.
Voodooman Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ο μηχανισμός hyperscrolling του performance είναι χειρότερος από του revolution. Δεν είναι τόσο πρακτικό να πρέπει συνέχεια να πατάς το κουμπί για να συμπλέξεις/αποσυμπλέξεις τον μηχανισμό. Παρόλα αυτά συνηθίζεται, δεν με ενοχλεί πια τόσο πολύ. Δεν διακρίνω καμία ασάφεια στο δικό μου, κάθε κλικ της ροδέλας κάνει και ένα κατέβασμα. Και τα πλαϊνά πλήκτρα με βόλεψαν τελικά, με την βοήθεια του ubertools φυσικά, που σου επιτρέπει να κάνεις remapping τα πλήκτρα με όποια λειτουργία θέλεις εσύ.
crossblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Το συγκεκριμενο mouse μπορει να λειτουργησει σε επιφανεια που εχει διπλο μαυρο γυαλι? (πάχος 4mm και 8 mm)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα