Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 οκ, thnx.. παίζει να είναι refurbished όμως... (π.χ. το δικό μου είχε σημάδια ότι είχε ανοιχτεί η συσκευασία αλλά το ποντίκι φαινόταν αψεγάδιαστο..τέσπα, δουλεύει και η τιμή ήταν καλή..)
Voodooman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Tο ποντίκι δεν είναι ΜΧ revolution, αλλά και πάλι σε αυτήν την τιμή είναι ό,τι καλύτερο σε ποντίκι. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι οι κανονικές μπαταρίες που παίρνει και η καλύτερη τεχνολογία του αισθητήρα κίνησης, το μειονέκτημά του (σε σχέση με το revolution) η έλλειψη της πλαϊνής ροδέλας και η λίγο κατώτερη ποιότητα κατασκευής-από όσα διαβάζω αυτό. Πάντως κανένα ποντίκι δεν είναι αθάνατο ούτως ή άλλως. Λογικά και στο performance αυτή η τόσο ευχάριστη λαστιχένια υφή που έχει θα φύγει αργά η γρήγορα. Σκέφτομαι να πάρω ένα να υπάρχει, πόσα χρόνια θα αντέξει ακόμη το revolution μου; Ευχαριστώ για την επισήμανση!
Atakas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Απόσο ξέρω η πλαϊνή ροδέλα του revolution δεν έκανε πλήρη περιστροφή, ήταν μερική και μόνο για zoom in - zoom out Οπότε δεν είναι και φοβερό πλεονέκτημα
Voodooman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Πατώντας την ροδέλα μέσα κάνεις το λεγόμενο flipping, σου εμφανίζει σε ένα παράθυρο όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και με το πάνω-άκτω τις ροδέλας διαλέγεις σε ποιά θέλεις να πας. Άχρηστο σε μεγάλο βαθμό, αλλά το καλό είναι ότι παραμετροποιείται, άρα έχεις τρία επιπλέον πλήκτρα για άλλες δουλειές
Atakas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 μικρό το κακό αντί για 3 της ροδέλας έχεις 2 στο καινούριο
Sebu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το ΜΧ Performance δεν εχει πλαινη ροδελα. Η original συσκευασια οπως τις ειχα αγορασει εγω απο το Αμαζον εχει το ποντικι, το μινι unified κεραιακι, και ενα μαυρο μικρο τσαντακι το οποιο εχει μεσα το usb καλωδιο φορτισης, ενα ανταπτορα που μετατρεπει το καλωδιο φορτισης σε πριζα τοιχου και μια προεκταση usb στην οποια κουμπωνεις επανω την κεραια (unified) αν πχ το εγκαταστησεις σε desktop αντι για λαπτοπ και θες να εχεις κοντα την κεραια για να αποφυγεις παρεμβολες ή μειωμενη αποδοση. Αααα και το κλασσικο cd με τους drivers. Γενικα απο τα πιο πληρη πακετα που εχω αγορασει σε ποντικι.
toni50 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 παδια οσοι εχετε το συγκεκριμενο ποντικακι ειστε ευχαριστημενοι; ακομη προσφερετε για χρηση gaming; (ελαφρια)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 εμένα μου έκατσε γάντι.. best mouse ever! (έβγαλα το ηλίθιο magic mouse) για gaming δεν έχω άποψη...
Voodooman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 παδια οσοι εχετε το συγκεκριμενο ποντικακι ειστε ευχαριστημενοι; ακομη προσφερετε για χρηση gaming; (ελαφρια) Ανετότατα, αν δεν είσαι (ή νομίζεις ότι είσαι) πρωταθλητής...
toni50 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 τοτε θα το τσιμπησω και εγω και θα βαλω επιτελους στην ακρη το ποντικακι που το εχω 7 χρονια
Sebu Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 1+ χρονο χρηση gaming κανενα προβλημα Γεμιζει το χερι χωρις να ειναι βαρυ. Ενα παλαιοτερο που ειχα της logitech ηταν πιο βαρυ συγκριτικα. Στα 7αρια τωρα το εχω μαζι με το πληκτρολογιο (Κ350) χωρις τους drivers και της suite της logitech και παρολα αυτα το λειτουργικο τα ειδε και τα 2 απευθειας και τα εκανε και unified στην ιδια κεραια χωρις να χρειαστει εγω να κανω τιποτα. Και προς το παρον δεν μου λειπουν ιδιαιτερα οι ρυθμισεις της σουϊτας (με εξαιρεση τα OSD για τις λειτουργιες του πληκτρολογιου πχ Numlock on/off, Caps Lock on/off που το πας λιγο στο ψαχτο γιατι δεν εχει λαμπακι επανω το πληκτρολογιο αλλα μικρο το κακο). Προσωπικα το θεωρω απο τα πληρεστερα ποντικια που εχω αγορασει ποτε ως συσκευασια και παρελκομενα και ιδιως για την τιμη που το ειχα αγορασει τοσο το καλοκαιρι του 2010 οσο και τον Οκτωβρη του 2010 απο το Αμαζον.
Mourloz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Τους τηλεφώνησα σήμερα, 5€ έξοδα αποστολής για Αττική & 8€ για επαρχία, τα οποία πληρώνεις στην ACS με την παραλαβή του δέματος. Εγώ πάντως αποφεύγω ACS. Αυτό με τα κλειστά πακέτα δίχως επιλογή να δεις το εσωτερικό δεν μου αρέσει!
pedrojay Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τί σχέση έχει η ACS με αυτό που αναφέρεις φίλε μου?Δηλαδή με ποιόν τρόπο παραλαμβάνεις εσύ δέματα κι έχεις την δυνατότητα να τα ανοίξεις,να τσεκάρεις τα περιεχόμενα και να δεις αν δουλεύουν ΠΡΙΝ πληρώσεις? Αυτό γίνεται μόνο αν πας να αγοράσεις το προϊόν ο ίδιος από το κατάστημα.Δυστυχώς στην κατ'οίκον παραλαβή,είτε θα έχεις προπληρώσει είτε θα είναι αντικαταβολή με την παράδοση.Για οποιοδήποτε περαιτέρω πρόβλημα συνεννοείσαι με το κατάστημα μετά.Ευτυχώς υπάρχουν και τα φόρουμ και συλλέγουμε εμπειρίες συναλλαγών από κάθε κατάστημα,ήδη 1-2 στο τόπικ παρέλαβαν απότι κατάλαβα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα πέρα απο την ΟΕΜ συσκευασία.
PeterGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Κάποιος που το πήρε από το συγκεκριμένο κατάστημα (MG Manager) μπορεί να μου πει αν μέσα στο πακέτο υπήρχαν μπαταρίες (επαναφορτιζόμενες η απλές)?
makis855 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το παράγγειλα και εγώ, το περιμένω λογικά αύριο.. πολύ καλή τιμή σε σχέση με τα άλλα καταστήματα Κάποιος που το πήρε από το συγκεκριμένο κατάστημα (MG Manager) μπορεί να μου πει αν μέσα στο πακέτο υπήρχαν μπαταρίες (επαναφορτιζόμενες η απλές)? λογικά απλές έχουν μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα