alekasas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Λοποιν, πριν απο κανα 10ρια μερες μου εσπασε η οθονη απο το λαπτοπ μου. Επικοινωνησα με το pc2shop.gr και αγορασα την οθονη για να την αντικαταστησω. Μετα απο λαθος συνεννοηση απο δικης μου πλευρας παρελαβα αλλο μοντελο οθονης η οποια σαφως και δεν ταιριαζε στο λαπτοπ. Αμεσως επικοινωνησα μαζι τους και με πρωτοβουλια δικη τους ψαξανε οι ανθρωποι και βρηκανε τι σωστη οθονη και μου τη στηλανε σε 24 ωρες με εξοδα αποστολης δικα τους. Οποψην οτι εγω ειμαι στα Ιωαννινα. Ξεχασα να πω οτι μου ειπανε οτι αν ηθελα να μου δινανε τα χρηματα πισω!! Επισεις με πειρανε τηλεφωνο να με ρωτησουν αν θελουν να με βοηθησουν στην αντικατασταση της οθονης! Γενικα εξυπηρετηση φουλ και με το παραπανω μαλιστα. Αν αγοραζα την οθονη απο καπου αλλου και την εκανα λαθος σιγα μην ασχολουτανε μαζι μου. Μπραβο στους ανρθωπους του pc2shop. Ανοιξα αυτο το θεμα μονο και μονο γιατι αξιζει να ξερουμε που μας σεβονται σας πελατες και που σεβονται τα χρηματα μας. To pc2shop το κανει και με το παραπανω μαλιστα.
Giorgos09 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μπραβο στο καταστημα αλλα η θεματικη ενοτητα ειναι λαθος.
alekasas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Τι εννοεις ειναι λαθος? Δεν αξιζε που ανοιξα θεμα γιαυτο?
Giorgos09 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Η ενοτητα ειναι λαθος. Δηλαδη θα επρεπε να ανοιξεις το ιδιο θεμα η στο Hardware Γενικά η στο Μπλα Μπλα. Το θεμα ειναι η καλη εξυπηρετηση οχι η οθονη η το λαπτοπ.
alekasas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Εχεις δικιο. Ισως καποιος andmin να το μεταφερει? Συγνωμη κιολας.
ipal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 και το ξαναπές για αυτο το μαγαζι στο αλλο σου thread... αν σκάσει και 3η φορα θα αρχίσουν να στη λενε για διαφημιση κανε σχόλιο στο skroutz Αν ειναι γραμμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα