Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω πσ3 και wii και ένα μέτριο pc ίσα ίσα για lol.(σκεφτόμουν να πάρω και ένα gaming pc)

τεσπα , ένας φίλος μου θέλει να δώσει το δικο του 200ε με κινεκτ και 4-5 παιχνίδια μαζί. σε εξαιρετική κατάσταση ΄(έχει αυτοκόλητα πάνω ακόμα)

να πάρω χβοχ ή να πάω για το gaming pc καλύτερα?

Δημοσ.

τι παιχνιδια παιζεισ? και μια λιση ειναι να παρεισ το xbox και αμα ειναι σε τοσο καλη κατασταση πουλατο 250 αφου εχει και κινεκτ και μετα παρε gaming pc :P

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να πετας λεφτα για gaming pc με τις υπαρχουσες σημερινες τιμες για κονσολες.

Στο πισι πρεπει να δινεις 400 ευρω το πολυ για να εχεις τα βασικα και οτι θες για hardcore gaming δωστα στις κονσολες.

200 ευρω εχει η καλη καρτα γραφικων μονο που σε 2 χρονια θα σου ειναι αχρηστη σε οτι θα βγαινει τοτε

Θα μου πεις τοτε θα εχει βγει νεα κονσολα? ισως, μπορει το ακουμε καιρο τωρα αλλα με τα σημερινα δεδομενα το gaming στην κοσνολα υπερεχει πολυ

Παιζω Assassin's Creed revelations στο pc διετιας μιας και δεν μπορω στο PS3 Λογω CFW3.55 και μου χει σπασει τα νευρα με λαγκαρισμα που τρωει ειδικα οταν θες να στριψεις γρηγορα (CPU core2duo2.66 - NVIDIA GTS250)

Αντε βαλε σεττινγκς αυξησε-μειωσε antialising, μειωσε detail αλλαξε αναλυση και παει λεγοντας. Τα εχω βαρεθει ολα αυτα. θελω να βαζω κατι και να παιζει απροσκοπτα. ΤΕΛΟΣ με gaming στο pc

Και για να προλαβω δε θελω να ανοιξω αντιπαραθεση με πισακιδες που θα μου λενε για fps κτλπ στο 1000 ευρω μηχανημα τους απλα αναφερω την απλη σκεψη μου παντα σε οτι εχει να κανει με την τιμη των προιοντων την δεδομενη χρονικη στιγμη

Δημοσ.

Σε λίγους μήνες δεν έρχεται το νέο νιντεντο με blu ray πάνω?

Εγώ έχω xbox και wii, αλλά τα έχω πακεταρισμένα στην ντουλάπα επάνω.. ποιο πολύ βολεύομαι με το pc.. :) Όταν έρθει αυτό, θα είναι το τέλος τον άλλον και νέα άφιξη καινούργιων… έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

άποψη μου είναι οτι δεν αξίζει να αγοράζεις μια κονσόλα όταν πάει για απόσυρση,Ps3 και 360 τα έχουν φάει τα ψωμιά τους,το pc θα σου παίζει τα πάντα(καινούρια παιχνίδια) για 3-4 χρόνια,το xbox θα σου βγάλει ένα χρόνο για καινούρια παιχνίδια και αυτό ηταν.ή περίμενε για το wii u που θα έχεις υποστίριξη για τουλάχιστον 4-5 χρόνια ή πάρε pc. αν σε ενδιαφέρει το Library και θες να παίζεις παλιά παιχνίδια που έχεις χάσει τα τελευταία χρόνια τότε και μόνο τότε αγόρασε 360.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 2 pc, το ένα τούμπανο (2600κ, 2* 6970, 27ρι 2560 res κλπ), ps3 και psp, θα σου πω μόνο ότι τα πισια τα έχω για fps και κανα strategy μόνο γιατί με βολευει περισσότερο το combo κ/β, mouse σε αυτά. Για όλα τα άλλα προτιμώ να αράζω στο κρεβάτι, να πατάω το power on και να απολαμβάνω τις παιχνιδάρες των κονσόλων, χωρίς να πονοκεφαλιάζω γιατί λαγκάρει το τάδε ή κολά το δείνα πισοπαίχνιδο. Ασε που πλέον τα περισότερα pc games είναι μεταφορές από κονσόλες. Και οι διαφορές μην νομίζεις ότι είναι χαοτικές, ειδικά στα exclusive μιλάμε κοντράρουν τα best των pc χωρίς τα φίλτρα. Και γλιτώνεις τα γκαφρά κάθε 2 χρόνια για κάρτες, cpus κλπ για τα νέα games. Ασε που με το πσ όσα και να ρίξεις, θα σου βγάζουν games που θα στο γονατίζουν πχ metro2033.

Τώρα για το άλλο περί νέων κονσολών, τα εξής ολίγα. Το χβοχ παίζει να παρουσιαστεί το καλοκαίρι στην ces, οπότε όπως έγινε με τα προηγούμενα μάλλον πάει για τέλος 2012. Το sony μάλλον θα αργήσει γιατί συνήθως η sony ξεζουμίζει τις κονσόλες της πχ το psp μετρά 7 χρόνια, το ps2 πέρασε τα 10 και συνεχίζει ακάθεκτο (ακόμη παραγεται ο.0). Από τιμή λογικά θα παίζουν στα 450 και βάλε άρα καμία σχέση με το 360, και από τίτλους στο launch ως είθισται θα έχουν κάτι τελειωμένα που ούτε θα τα πλησιάζαμε στο 360/ps3. Νέα σχεδίαση σημαίνει ότι οι προγ/στες κλασικά θα πάρουν τον χρόνο τους μέχρι να μάθουν τα μηχανήματα άρα καληνύχτα μαργαρίτα πριν απ' το 2014 για games της προκοπής. Δες ένα βιντεο που παίζει στο youtube από την παρουσίαση του ps vita και κλάψε, σαν να βλέπω το psp ένα πράγμα λέμε, σκέτη κατήφεια.Το πότε και κυρίως αν τσιπαριστούν μόνο ο ύψιστος το γνωρίζει, άρα άλλη μια ήττα για τα "νεούδια".

Επεξ/σία από telarin
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως αφού έχεις PS3 και Wii, να μη πάρεις Χ360. Αντικειμενικά δεν αξίζει. Εκτός αν καίγεσαι να παίξεις Halo ή Gears. Βέβαια η τιμή που σου ζητάει ο φίλος σου είναι καλή (αν έχει δίσκο το Χ360, αν δεν έχει είναι απλά λογική).

Σκέψου και αποφάσισε. Πάντως να ξέρεις το 90% των καλών τίτλων του Χ360 μπορείς να τους παίξεις στο PS3.

Εγώ στη θέση σου είτε θα επένδυα στο PC είτε το πιθανότερο θα τα κράταγα για τη νέα γενιά (Wii U, Xbox 3) που θα σκάσει μύτη το 2012. Μέχρι τον Ιούνιο τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αφού σίγουρα θα έχουμε νέα στην Ε3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...