Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τη παρέα του Insomnia

Στο ψητό λοιπόν. Αποφάσισα να κάνω σιγά σιγά upgrade το επί 5ετίας PC μου μπας και αρχίσουν να ανεβαίνουν τα frames. Σας παραθέτω τα χαρακτηριστικά του:

Motherboard: MSI P965 Neo(MS-7235)(3 PCI,2 PCI-E x1,1 PCI-E x16,4 DDR2 DIMM,Audio,Gigabit LAN)

CPU: DualCore Intel Pentium D 945, 3400 MHz (17 x 200)

RAM: 2x512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM Kingston

2x1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM Transcend

GPU: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB)

Τροφοδοτικό στα 420W

Η ερώτηση ειναι: Να πάω τωρα για καινούργια κάρτα γραφικών(περίπου στα 130-200 ευρώ)+τροφοδοτικό(φαντάζομαι τα 420W δεν είναι αρκετά για τις σημερινές κάρτες) ή δεν υπάρχει κατι συμβατο με την motherboard μου οπότε θα πρέπει να αρχίσω με καινούργια motherboard+CPU.

Ανάλογα την απάντηση καλοδεχούμενες και όποιες προτάσεις για κομμάτια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Πες μας λιγο απο που εισαι,ποια ακριβως ειναι η οθονη σου η τουλαχιστον η αναλυση της,ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο που εχεις τωρα καθως και ποιο ειναι το διαθεσιμο budget σε περιπτωση που χρειαζτει να τα αλλαξεις ολα (που μαλλον αυτο θα κανεις).Μπορεις να το στησεις μονος σου το pc?μπορεις να βρεις windows 7 64 bit?

Δημοσ.

Απο Αθήνα είμαι. Το τροφοδοτικο ειναι αυτό Link και η οθόνη αυτή Link. Όσο για το budget έλεγα να τα πάρω μήνα μήνα τα κομμάτια και το δίλλημα ήταν ή να αρχίσω πρώτα με κάρτα γραφικών(130-200 euro) ή με ΜοΒΟ+CPU(περίπου 250 euro). Μπορώ να βρω τα windows 7 και ξέρω να στήνω PC.

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι οτι αν δεν θες να παρεις μεταχειρισμενα κομματια , τοτε να μαζεψεις λεφτα και να τα παρεςι ολα μαζι καποια στιγμη και ας αργησεις κανα δυο τρεις μηνες γιατι το πισι σου δεν ειναι δυνατον να αναβαθμιστει σωστα. Στην τελικη πουλα αυτα τα κομματια , κρατα οτι μπορεις να κρατησεις (ισως κουτι και δισκους ) και παρε ενα πισι μετα τα χριστουγεννα

Οταν παιρνεις ενα πισι δεν θα πρεπει να το παιρνεις κομματι κομματι κατα την αποψη μου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...