Thanos1972 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Αμα ηταν arctic silver ειναι καλη παστα αλλα ειναι και ηλεκτρικα αγωγιμη.στο ξαναλεω,οχι οτι θα εχει γινει σιγουρα μαλακια. Αυτη η καρτα ειχε ενα θεμα με τις θερμοκρασιες γενικοτερα θυμαμαι.αλλα αμα ηταν να παιξει,επαιζε.τωρα με την δικη σου,δεν νομιζω να εχει να κανει με το bios. Μπορεις να δοκιμασεις 2 πραγματα οταν θα πας σπιτι.το πρωτο ειναι να κατεβασεις το msi afterburner,να βαλεις το ανεμιστηρακι της στο 100% οταν θα εχεις το crossfire ενεργοποιημενο και να χαμηλωσεις την συχνοτητα της μνημης μονο και να βαλεις να τρεξεις ενα furmark full screen.εκει δες τι θα κανει. Το δευτερο ειναι να την ξαναανοιξεις και να κοιταξεις εαν παταει η ψυχτρα στις μνημες με την στρωση που εχεις βαλει.επισης καλο ειναι η παστα να μην εχει παει στα ποδαρακι απο τις μνημες,καταλαβες τι θελω να πω.τωρα πως θα το καταφερεις αυτο με την στρωση που θα βαλεις σε περιπτωση που δεν παταει η ψυχτρα,δεν ξερω. δοκιμασε πρωτα το πρωτο και βλεπουμε. Edit:απο το site της εταιρειας για την arctic silver 5 Not Electrically Conductive: Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity. (While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)
d4rkwind Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά,η κάρτα δουλεύει όπως πρέπει με τα αρχικά BIOS με τα default δηλαδή και με drivers της ATI έως τον 8.12 , τον τελευταίο δηλαδή της σειράς 8. Αυτό που λέω να κάνω είναι να περάσω αυτόν τον driver και από το τελευταίο πακέτο (11.11) να περάσω μόνο τα συναφή και όχι και τον driver. Τι λέτε; Που θα έχω πρόβλημα; edit: Τι μου προτείνετε;
Thanos1972 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα?Βασικα λιγη σημασια εχει.εαν σου δουλευει οκ με τον 8.12 τοτε κατεβασε ολο το πακετο και τον catalyst με τον 8.12 και τρεξε το ετσι.μην βαλεις κατι απο 8.12 και κατι απο 11.11.
d4rkwind Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Το δοκίμασα!Έχω φάει καμιά 50αρια ώρες πάνω στη κάρτα.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Παλι καλα που δουλευει τοτε και δεν καηκε και τιποτα.
d4rkwind Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Άνοιξα τη κάρτα τακτοποίησα ότι είχε,δεν είχε κάτι σοβαρό από θέμα πάστας.Από θέμα BIOS τώρα,αν έχει κανείς τη κάρτα,θα ήμουν ευγνώμων αν μου έστελνε το-τα BIOS της κάρτας του. Το καινούργιο BIOS που έχει εδώ (Master) & (Slave αρχικό) Το master λοιπόν δουλεύει τη κάρτα πολύ ψηλά.Δεν ξέρω,κάτι δε πάει καλά. Έχω δοκιμάσει διάφορα: 1) Έχω περάσει το καινούργιο master και στους 2 πυρήνες 2) έχω περάσει το παλιό μαστερ και το παλιό slave και δουλεύουν μόνο με αυτά τους drivers που είπαμε. Κανονικά με το overdrive. Χαμηλώνουν και ανεβαίνουν κανονικά οι πυρήνες! 3) έχω περάσει τον καινούργιο μόνο στην μία και στην άλλη το αρχικό slave.Δεν λειτούργησε τίποτα καινούργιο! Το θέμα είναι ότι με τα παλιά BIOS τώρα,έχω πρόβλημα με BOOT list , μόλις ξεκινάει το pc και με την οθόνη μέσα στο BIOS, στις ρυθμίσεις. Βλέπω μπερδεμένη την εικόνα. Αυτό μάλλον οφείλεται στην παλιότητα του BIOS. edit: Επειδη προσωπικά έχω κουραστεί με τις δοκιμές.Εύλογο. Έχει κάποιος παρόμοιες εμπειρίες με οποιαδήποτε κάρτα ή έχει κάποιος τα BIOS να μου στείλει ένα Link,κάτι ή τα ίδια τα αρχεία; Το κουράσαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα