Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,έχω την παραπάνω κάρτα γραφικών σε κουτί με τα εξής χαρακτηριστικά:

Intel Core i5 2500

Gigabyte GA-P67A-D3-B3

Corsair 4GB 1600 Mhz (2X2GB)

Samsung 1TB 32MB 7200rpm

PSU: Thermaltake W0171 Toughpower 1500W (Το αγόρασα για να κάνει δουλειά)

Έχω το εξής θέμα: Όταν περνάω οποιαδήποτε έκδοση drivers εκτός τους μαμά των windows,αφού κάνει επανεκκίνηση,πριν το welcome screen των windows μου πετάει μπλε οθόνη(BSOD) την οποία επισυνάπτω.

Οι θερμοκρασίες είναι καλές.Στους 55-59 οι πυρήνες σε κατάσταση αναμονής όπως και στους 60-65 οι memIO.Οι Vram είναι σε idle mode στους 68-72. Όλα αυτά με τα drivers των windows και χωρίς να μπορώ να παίξω παιχνίδια εννοείται.

Πριν πάρω αυτό το τροφοδοτικό,όπου το πήρα μετά από επικοινωνία με την GAINWARD η οποία με παρότρυνε να το κάνω,είχα ένα άλλο (ADJ PS-700W-PFC 700 Watt) το οποίο είχε τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Link

Έχω δοκιμάσει σε συστήματα: Win7 ultimate x86 , Win7 ultimate x64 , WinXP professional x86

Με λίγα λόγια το πρόβλημα με τη κάρτα είναι ότι με drivers δε ξεκινάει με τίποτα.Το έχει συναντήσει κανείς; Έχω φάει το ιντερνετ,ατέλειωτες ώρες.Δεν έχω τι άλλο να κάνω παρά να την πετάξω.

post-153910-0-13288200-1322294916_thumb.jpg

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

υπάρχουν παρόμοιες περιπτώσεις με άλλες κάρτες γραφικών συνήθως το πρόβλημα είναι της εταιρίας η οποία και το διορθώνει παρέχοντας σου ενα διορθωμένο bios οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το τελευταίο bios απο τον κατασκευαστή της κάρτας και να το περάσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τίποτα στην σελίδα της εταιρία δυστυχώς.Για κάποιο λόγο έχουν "πετάξει" εντελώς όλη τη σειρά της ATI από την ιστοσελίδα τους.

Μπορείτε να το τσεκάρετε εδώ: Gainward.com

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τίποτα στην σελίδα της εταιρία δυστυχώς.Για κάποιο λόγο έχουν "πετάξει" εντελώς όλη τη σειρά της ATI από την ιστοσελίδα τους.

Μπορείτε να το τσεκάρετε εδώ: Gainward.com

Έχεις δοκιμάσει format? Ξέρω οτι δεν είναι η πιο αποδοτική λύση αλλά καλο ειναι σε τέτοιες περιπτώσεις να ξεκινάς με "καθαρό" σύστημα.

Format --> Windows install --> Motherboard drivers --> Ati 11.10 drivers

καλή τύχη

Δημοσ.

Για bios update στην μητρικη? Επισης κανε δοκιμη με το να βγαλεις τα παντα απο τον υπολογιστη και να αφησεις μονο τα απαραιτητα πανω. Αν εχεις καποια αλλη μητρικη δοκιμασε την. Εχω δει πολλα κουλα με μητρικες γι'αυτο στο λεω.

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα το εξής βασικό και δουλεύει,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύω με τον έναν επεξεργαστή ή και με τους δύο.

Στην διαχείριση συσκευών,στους προσαρμογείς οθόνης έχει δύο προσαρμογείς οθόνης(εγώ έχω κανονικά μία κάρτα-chip,αυτό εννοώ)

Αφού πέρασα τους drivers 11.11 με τις 2 ενεργοποιημένες,πριν την επανεκκίνηση,απενεργοποίησα τη δεύτερη και έκανα επανεκκίνηση κανονικά.

Επισυνάπτω το CPU-Ζ και των 2 επιλογών και ακούω τι συμβαίνει..

post-153910-0-95353600-1322366767_thumb.gif

post-153910-0-30048400-1322366775_thumb.gif

Δημοσ.

βάλε μια 3d εφαρμογή και δες οι sensors και στις δύο κάρτες τι γράφουν. Αν ανεβάζουν και οι 2 πυρήνες 790 mhz είσαι εντάξει. Αν όχι μου την χαρίζεις για να κάνω crossfire με την δικιά μου 4870x2 (θα έχω και θερμανση στο δωμάτιο)

Δημοσ.

βάλε μια 3d εφαρμογή και δες οι sensors και στις δύο κάρτες τι γράφουν. Αν ανεβάζουν και οι 2 πυρήνες 790 mhz είσαι εντάξει. Αν όχι μου την χαρίζεις για να κάνω crossfire με την δικιά μου 4870x2 (θα έχω και θερμανση στο δωμάτιο)

Τσ τσ τσ εδω θα εχεις ανακαλυψει την οικονομικοτερη λυση για να εχεις θερμανση και θελεις να σου την χαρισουν κιολας?τσ τσ τσ.δωσε κανενα κατοσταρικο τουλαχιστον ρε συ.

Προς τον ts.κανε αυτο που λεει ο papadakn.

Δημοσ.

Οχι δεν δουλεύουν όλα κανονικά. Δουλεύει μόνο ο ένας πυρήνας από την κάρτα σου. Δηλαδή αν ανοίξεις το CF τρως BSOD?

Δημοσ.

Οχι δεν δουλεύουν όλα κανονικά. Δουλεύει μόνο ο ένας πυρήνας από την κάρτα σου. Δηλαδή αν ανοίξεις το CF τρως BSOD?

Ναι,αν ενεργοποιήσω και τον άλλο προσαρμογέα στη διαχείριση συσκευών,ακούγεται να χαμηλώνει η ταχύτητα των ανεμιστήρων ή κάτι τέτοιο και τρώω την παραπάνω BSOD ..

Συγνώμη για το διπλό ποστ.

Επίσης κάτι άλλο:

Εχθές γύρισα στην προηγούμενη έκδοση τα BIOS της κάρτας γραφικών (Master & Slave) και δεν άλλαξε κάτι,μόνο είχε χαλάσει η εικόνα μόλις ξεκινούσε το pc (εικόνες logo μητρικής & εικόνα BIOS) και μετά από αυτό γύρισα στο καινούργιο BIOS.Μόνο που δε μπόρεσα να βρω το SLAVE Bios το καινούργιο και είναι με το παλιό.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...