louben Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Και εγω προς το κινεζικο θα στραφω μαλλον λογω της χαμηλης του τιμης.Απλα μια ερωτησηΣΤα συστηματα αυτα πως απαντας?Πρεπει να πατησεις καποιο κουμπι (πχ στο κινητο) για να απαντησεις, απανταει αυτοματα μετα απο καποια κουδουνισματα, φωνητικα η καπως αλλιως?
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 λεει οτι εχει κουμπι answer/close πάνω... θα ρισκάρω και θα παραγγείλω το φθηνότερο γιατι εχω φτάσει το όριο της κάρτας και θα την πληρώσω ξανα απο 1 του μήνα...
blazar Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 εγώ χρησιμοποιώ αυτό, εδώ και καιρό και είναι μια χαρά. http://www.praktiker.gr/p/radio-sd-f-u-ca-2778bt-23301
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 συμπαθητικό... παρηγγειλα το κινέζικο με 7-8 €... δυστυχώς δε μπορώ να αλλαξω πηγη γιατι για να αλλαξω πηγη θα πρεπει να προγραμματιστεί ξανα ο εγκέφαλος για να τη δεχτεί και να μη πεταει σφαλμα, να παρω ενα κομματι του ταμπλω, να πάρω ενισχυτή εξωτερικό γιατι το αυτοκίνητο εχει 8+2 ηχεία τα οποία τωρα ενισχύονται απο το εργοστασιακό συστημα και προφανώς να πάρω την πηγή... (με μια φθηνή πηγή κατω απο 600 ευρω δε πεφτεις)
dragontolis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Εισαστε ευχαριστημενοι οσοι πήρατε το κινέζικο Bluetooth;σκέφτομαι να πάρω και εγώ
katcos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Στις 18/6/2013 στις 2:10 ΜΜ, dragontolis είπε Εισαστε ευχαριστημενοι οσοι πήρατε το κινέζικο Bluetooth;σκέφτομαι να πάρω και εγώ Για τα 7,84 ευρώ που μου κόστισε μια χαρά είναι . Μια μικρή παρουσίαση : -Το ηχείο του είναι πολύ δυνατό αλλά το μικρόφωνο δεν είναι τόσο καλό ( ενώ ακούς τον συνομιλητή σου άψογα πρέπει λίγο να ανεβάσεις την ένταση της φωνής σου για να ακούγεσαι σε αυτόν ικανοποιητικά). -Η σύνδεση με 3 κινητά πού έχω έγινε γρήγορα και απροβλημάτιστα (Sony tipo - Samsung S Advance - και ένα παλιό Nokia) ενώ μπορεί ταυτόχρονα να συνδεθούν πάνω του 2 κινητά. -Έχει επίσης επανάκληση με το on-off κουμπί της τελευταίας κλήσης. -Λειτουργεί φυσικά και σαν BT ηχείο σε αναπαραγωγή mp3 π.χ από το κινητό (μην περιμένετε βέβαια τίποτε εξαιρετικό όσον αφορά την ποιότητα του ήχου , απλά η ένταση του είναι μεγαλύτερη από το ηχείο του κινητού) -Η μπαταρία έχει ικανοποιητική διάρκεια και στη συσκευασία υπάρχει αντάπτορας για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και καλώδιο(USB to micro USB) που χρησιμοποιείται και για φόρτιση και άλλων συσκευών (tablets , κινητά κ.α) Θα το ξανάπαιρνα σε αυτά τα χρήματα Εγώ το πήρα από Hong Kong με free μεταφορικά και tracking number(το έχουν και άλλοι selers βέβαια) στις 6,59 λίρες ( έχει ανεβάσει τώρα από οτι βλέπω την τιμή ) και παρέλαβα σε 15 μέρες. :http://www.ebay.com/itm/251251860506?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Προτεινόμενες αναρτήσεις