zacharis1955 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Σύστημα Αυτοκινήτου BLUETOOTH MR HANDSFREE BLUE PERFECTION 29 € http://www.cosmodata.gr/product/68721/sistima-aftokinitou-bluetooth-mr-handsfree-blue-perfection
dimsk31 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ για την δημοσιοποιηση της προσφορας,το αγορασα κιολας.Απο μια ερευνα που εκανα στο νετ το συγκεκριμενο το βρηκα απο 79 εως 150 ευρω
zacharis1955 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ για την δημοσιοποιηση της προσφορας,το αγορασα κιολας.Απο μια ερευνα που εκανα στο νετ το συγκεκριμενο το βρηκα απο 79 εως 150 ευρω Και ΄γώ το αγόρασα γιατί θεωρητικά δείχνει καλό...Θα δούμε και στη πράξη...
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) μαγκες σορρυ για την νεκρανασταση αλλα ψάχνω να βρω και εγω ένα καρ κιτ θα με ενδιέφερε αυτό... σημειωτέον κυκλοφορεί και πάλι σε αυτη την τιμή στο ιδιο μαγαζι.. εχουμε κάποιες γνώμες; γνωρίζει κάποιος αν συνδεεται με iphone 5? δοκίμασα ενα parrot προχθές και δεν ελεγε να συνδεθει όπως επίσης και τα 2 Νοκια handfree που εχω... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2013 από paylidis
louben Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Σημειωτεον οτι προκειται για συστημα 7ετιας με οτι σημαινει αυτο...... http://www.myphone.gr/devices/gadgets-38.html
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ναι αυτό με προβληματίζει κάπως γιατι το iPhone 5 ειναι και ελαφρώς κομπλεξικο και θέλω να ξέρω αν συνδέεται για αυτό ρωτάω... το ειδα το review του myphone. Καλο φαίνεται σα συσκευη...
louben Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 στην περιγραφη δεν λεει κατι για APPLE. εΠΙΣΗς μου φαινεται πολυ "κουμουτσα " για την εποχη μας. Μια βολικη λυση σε παραπλησια τιμη αλλα με ελαχιστο μεγεθος κατα τη γνωμη μου ειναι αυτο. http://www.amazon.co.uk/Jabra-CRUISER2-Bluetooth-Car-Speakerphone/dp/B00466O7GC/ref=sr_1_fkmr0_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1369165108&sr=1-1-fkmr0&keywords=Jabra+SP200
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 καλό αλλα ξεφεύγει... εβαλα ταβάνι τα 30€... ειδα και για πολύ πιο απλο αυτό http://www.ebay.com/itm/171040439204?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 και περιμένω απαντηση απο τον πωλητη αν συνδεεται με iPhone 5 αλλα επεσε στο μάτι μου εντονα αυτή η "προσφορα" στα 29 και μ'αρεσε...
kyriosotinanai Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Τα smartphones έχουν ήδη ανοιχτή ακρόαση. Πάρτε ένα mount κινητού για το αμάξι και είστε κομπλέ. Μπορείτε να μιλάτε ήδη έτσι. Δε χρειάζεται περαιτέρω μπλέξιμο με bluetooth, και τα επιπλέον χειριστήρια φέρνουν μόνο παραπάνω σύγχυση κατά την οδήγηση, για μία συνομιλία που έτσι κι αλλιώς καλό θα ήταν να μη διαρκέσει πολύ (είπαμε: ΟΔΗΓΗΣΗ). 3
lionheart75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Έχω ένα sony xplod ραδιοσιντί /mp3 στο αυτοκίνητο που έχει και bluetooth πέραν των άλλων features. Με έχει βολέψει απόλυτα καθώς καλώ - απαντώ χωρίς να αποσπάται η προσοχή μου απο την οδήγηση ενώ ακούω τον συνομιλητή μου stereo loud n clear απο τα ηχεία του αυτοκινήτου. Εννοείται ότι διακόπτει αυτόματα την μουσική όταν σε καλούν και την επαναφέρει όταν τελειώσει η συνομιλία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδέεις το κινητό μέσω bt με το xplod κάθε φορά πρίν γυρίσεις την μίζα. Περάστε απο ένα κατάστημα, δεν πρόκειται να κοστίζουν πάνω απο 60-70 euro και κάνετε και αναβάθμιση στο πιθανόν αρχαίο ηχοσύστημά σας.
pp6210 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 καλό αλλα ξεφεύγει... εβαλα ταβάνι τα 30€...ειδα και για πολύ πιο απλο αυτό http://www.ebay.com/itm/171040439204?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649και περιμένω απαντηση απο τον πωλητη αν συνδεεται με iPhone 5 αλλα επεσε στο μάτι μου εντονα αυτή η "προσφορα" στα 29 και μ'αρεσε... Φίλε μου έχω ένα τέτοιο εδώ και 1 χρόνο, καλή και απλή συσκευή με πολύ εύκολη συνδεσιμότητα και καλή μπαταρία, με όλα τα μείων της ανοικτής ακρόασης (πρόβλημα αν υπάρχουν και άλλοι στο αυτοκίνητο ή έχει ανοικτό παράθυρο) αλλά καλύτερα από την ανοικτή ακρόαση του ίδιου σου του κινητού (στην καλύτερη θέλεις 3-4 κλικ για να το ενεργοποιήσεις).edit: κοίταξα λίγο την περιγραφή αυτού που βρήκες, πρόσεξε γιατί στα περιεχόμενα λέει μόνο το ΒΤ καρκιτ, δεν αναφέρει καλώδιο και usb charger όπως δίνουν πακέτο οι λίογ πιό ακριβοί πωλητές! Εγώ αυτό που έχω είναι αυτόhttp://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V3-0-Multipoint-Handsfree-Car-Kit-Speakerphones-iPhone-4s-Any-Cell-/221099942951?pt=US_Car_Speakerphones&hash=item337a956427από αυτόν τον πωλητή (τότε έστελνε από Αγγλία) και λεει ξεκάθαρα για BT3.0 και συμβατότητα με αιφον, άρα ψάξε για κάτι τέτοιο στην περιγραφή 1
xetasa Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Έχω ένα sony xplod ραδιοσιντί /mp3 στο αυτοκίνητο που έχει και bluetooth πέραν των άλλων features. Με έχει βολέψει απόλυτα καθώς καλώ - απαντώ χωρίς να αποσπάται η προσοχή μου απο την οδήγηση ενώ ακούω τον συνομιλητή μου stereo loud n clear απο τα ηχεία του αυτοκινήτου. Εννοείται ότι διακόπτει αυτόματα την μουσική όταν σε καλούν και την επαναφέρει όταν τελειώσει η συνομιλία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδέεις το κινητό μέσω bt με το xplod κάθε φορά πρίν γυρίσεις την μίζα. Περάστε απο ένα κατάστημα, δεν πρόκειται να κοστίζουν πάνω απο 60-70 euro και κάνετε και αναβάθμιση στο πιθανόν αρχαίο ηχοσύστημά σας. Κι εγώ κάποιο xplod έχω. Πούλησα το μαμίσιο έβαλα ένα 40άρι ευρώ και αναβαθμίστηκα μουσικά συν τοις άλλοις!
Alxnks Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 καλα οχι οτι τα xplod ειναι καμια σουπερ ουαου ποιοτικη αναβαθμιση ετσι; απλα για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους. κατα τα αλλα....μεταξυ των δυο ΒΤ που προαναφερθηκαν..θα προτιμουσα το μικρο κινεζικο απο το ebay. πολυ πιο βολικο σαν μεγεθος, μερος να το βαλεις, τροπο αποθηκευσης κτλ..παρα την κουμουτσα το αλλο, που δινει και στοχο για να σου σπασουν το αυτοκινητο και να σου προκαλεσουν πολλαπλης αξιας ζημια για κατι που κανει 29 ευρω. και για να προλαβω καποιον που θα πει οτι θα αποθηκευεται (περα απο το σπαστικο να το βαζεις/βγαζεις καθε φορα, που στανταρ θα οδηγησει στο...''ελα μωρε, για λιγο σταματαω, ας το αφησω, θα μπω καιθα βγω στο σουπερμαρκετ''...δηλαδη οτι χειροτερο, μιας που κανεις δεν εχει κανει συμβολαιο για το εαν και ποτε θα περασει απο διπλα ο ληστης και θα μπει στον πειρασμο να σπασει το αμαξι....ακομα και η βαση του (που ειναι μονιμη απο οτι διαβασα) δινει στοχο! οποτε....το μικρο κινεζικο! που ειναι και παμφθηνο (μπορεις να παρεις καπου 4 κινεζικα με την τιμη που κατι το αλλο). 1
Salvation81 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Οποιος θελει κατι καλο για σταθερα bluetooth αυτοκινητου παιρνει μονο Parrot ενω για φορητα Jabra.... Αυτα απο μενα...Ολα τα αλλα ειναι ετσι και ετσι....Βεβαια δεν βρισκεις τα παραπανω σε τοσο χαμηλες τιμες (εξισου και το κατι καλο).
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 ετχαριστώ.. θα ψαχτώ τελικά μαλλον για το κινέζικο με ενα δεκαρικο να τελειωνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις