sobi1984 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 μηπως ξερει κανεις γιατι μπορει να αντιμετωπιζω προβλημα αργης μεταφορας δεδομενων μετα την αγορα τησ νεας μου μητρικησ?(ολοι μου οι σκληροι ειναι δοκιμασμενοι και σε αλλα πψ κ δουλευουν μια χαρα εννοοντασ οτι υπαρχει μια μεταφορα δεδομενων της ταξεωσ των 35 mb/s ενω στο δικο μου pc κυμαινεται απο 10 εως 15 στην καλυτερη ... η μητρικη μου ..asrock g41mh/usb3 r2.0 οι σκληροι μου ...1TB Western Digital Blue Caviar SATA III 500GB Western Digital SATA 2X320GB Western Digital HDD SATA επισης σκεφτομαι να αγορασω αυτον εδω τον ssd και θελω την γνωμη σας.... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Corsair-Force-3-120GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-CSSD-F120GB3-BK-CSSD-F120GB.htm μαζι με αυτο το controller για να δουλευει σωστα sataiii http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528534
TheELF Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Τρέξε το CrystalDiskInfo και πες μας σε τι sata βλέπει τους δίσκους(transfer mode).
sobi1984 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) επειδη πρωτη φορα το χρησιμοπιω τι θα επρεπε να λεει ξερεις? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us εχει κανεις ιδεα ν με βοηθησει γιατι ζω ενα δραμα ? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2011 από sobi1984
TheELF Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ο δίσκος που έχεις τους C: και F: έχει bad sector το realocated sector count,πάρε αντίγραφα ασφαλείας όσο ποιο γρήγορα μπορείς και ότι προλάβεις. Μπορεί να αντέξει βέβαια και χρόνια ακόμα αλλά δεν μπορείς να ξέρεις. Κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα αυτό δημιουργεί και το πρόβλημα με την ταχύτητα.
sobi1984 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 εννοεις οτι μπορει να ευθυνεται για την μεταξυ μεταφορα δεδομενων των αλλων δυο σκληρων σε χαμηλη ταχυτητα λογω λογισμικου μετα ? και ο λογος που σε ρωταω ειναι για να δω τι αλλο μπορω να κανω μου εχει βγει η πιστη απο την ημερα που αλλαξα μητρικη... επισης ειναι δυνατον φιλε μου να κλασουν (σορρυ για την εκφραση ) και οι τρεις 320gb poy eixa agorasei mazi prin kati xronia ? την ιδια χρονικη στιγμη ?και ολοι με bad sectors ?
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Όταν άλλαξες μητρική έκανες φρέσκο Install τα windows;;;Αν όχι μπορεί να φταίει αυτό,bad sector βλέπω να έχει μόνο ο ένας δίσκος,τώρα να επηρεάζει και τους άλλους δίσκους δεν αποκλείεται κιόλας και ας είναι παράξενο.
Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 1ον ενεργοποιησε το ahci απο το bios 2ον ενεργοποιησε το write disk cache apo device manager 3ον περνα drivers chipset.
sobi1984 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 to achi den to βρισκω στο βιος οπως επισησ θα ηθελα να μου πεισ στο decive manager που βρισκω την επιλογη που μου ειπεσ για το write disk cache
STORM1978 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 to achi den to βρισκω στο βιος οπως επισησ θα ηθελα να μου πεισ στο decive manager που βρισκω την επιλογη που μου ειπεσ για το write disk cache μεσα παο το device manager πας στο disk drives ή κατι παρομοιο με disk, δεξι κλικ σε καθε σκληρο -> ρυθμίσεις (properties) -> policies. Το ahci πρεπει να βρισκετε στην2 ή τριτη καρτελα του bios στο σημειο που βρισκονταε οι σκληροι δισκοι
sobi1984 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ahci never found ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα ετσι οπωσ πρεπει...
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 δε θα σου γραφει ahci απλα καποια ρυθμιση στον controller θα λεει πιθανοτατα IDE οι 3 επιλογες που θα χει θα ειναι IDE,RAID,AHCI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα