teo 13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας. Εχω το Baudtec tw263r4-a2 που δινει ο οτε και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να εχω απο την ιδια θυρα του router συνδεση στο internet αλλα και συνδεση με το stb του ote tv
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δεν γινεται. Η θυρα 4 ειναι σχεδιασμένη για το conn-x tv και μονο.. Αλλωστε νομιζω δεν παιζει στο pc αλλά μονο στην τηλεόραση.
teo 13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα το εβαζα στο pc. Απλα τωρα δεν εχω συνδεσει το conn-x tv απευθειας με το router, αλλα παρεμβαλλεται homeplug. Και απλα σκεφτηκα αν γινοταν, θα εβαζα ενα ethernet switch για να εχω συνδεδεμενα ενσυρματα laptop, ps3 και ταυτοχρονα conn-x tv.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο.εκτος αν υπαρχει κανας τροποςπατεντα .θες δυο homeplug οσο μπορω να το σκεφτω.εκτος αν πας το ρουτερ αλλου και δωσεις στο connex tv απευθειας και μετα το γυρισεις πισω με homeplug σε ενα switch για τα υπολοιπα
teo 13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Εαν βαλω 2 switches θα δουλεψει? [δηλαδη: router-ethernet switch-homeplug1-homeplug2-ethernet switch-α) conn-x tv, β) laptop, γ)ps3]
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 οχι οπως το σκεφτομαι γιατι πολυ απλα απο το ρουτερ ξεκιναει ενα καλωδιο απο την stb.οποτε και σε δεκα switch να το σπασεις παλι απο την stb εχεις παρει.ουτε μπορεις απο το Home plug να περασεις 2 ethernet(1 stb ,1 internet)
teo 13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Με κατι τετοιο θα μπορουσε να δουλεψει? Βεβαια στην Ελλαδα δεν βρηκα να πουλανε
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Με κατι τετοιο θα μπορουσε να δουλεψει? Βεβαια στην Ελλαδα δεν βρηκα να πουλανε το σκεφτηκακαι αυτο και πουλανε στην ελλαδα εχω δει σε πολλες εταιρειες.απλα φαντασου οτι και τετοιο να μην βαλεις μπορεις μονος σου να ενωσεις τα 2 utp σε ενα και μετα να τα σπασεις απο την αλλη αλλιως θες δυο τετοια.δηλαδη αν εχεις πενσακι rj45 και κλιπς μπορεις να το κανεις και εσυ αυτο.λογικα θα παιξει.δεν νομιζω οτι το Home plug θα κοψει κατι οταν θα το περασει απο μεσα.δεν το εχω δοκιμασει αλλα αμα εχεις πενσα και κλιπς δεν χανεις τιποτα.λιγο χρονο μονο και δεν τα χρειαζεσαι αυτα.στην ουσια αυτα ενωνουν το 1,2,3,6 του Καθε utp σε ενα Utp .το ενα παει στο 1,2,3,6 και το αλλο το παει στο 4,5,7,8 και μετα απο την αλλη τα σπαει πισω.πολλες φορες πανω σε αυτα τα μηχανηματακια αμα βρεις κανενα μεγενθυμενο γραφει και πως τα σπαει
teo 13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μήπως μπορεις να μου προτεινεις καποιο μαγαζι? Στο σκρουτζ που εψαξα δεν βρηκα κατι τετοιο (μαλλον ψαχνω με λαθος ορους)
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 να σου πω οτι δεν ξερω που τα πουλανε.Λογικα σε καταστημα με ηλεκτρονικα πρεπει να υπαρχει βρηκα και αυτο αλλα δεν ανοιγει το site για να δω αν ειναι σωστο γιατι γραφει Phone ,lan και οχι 2 lan http://www.skroutz.gr/c/296/aksesouar-tilefwnikwn-syskeuwn.html?keyphrase=rj+45+splitter
teo 13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 γινεται να σπασει το καλωδιο σε παραπανω απο δυο?
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 οχι.το 10/100 δικτυο θελει 4 καλωδιακια.το utp ειναι 8 για αυτο σπαει μεχρι 2.το 1000 θελει και τα 8 οπως και το Poe συνηθως.
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 to ps3 kai to laptop θα ειναι μεσα απο ενα καλωδιο οχι ξεχωριστα και απλα απο την αλλη πλευρα θα βαλεις ενα switch των 10 ευρω. οποτε θα κανεις split το ενα καλωδιο που θα ειναι ps3 και laptop με το καλωδιο που θα ειναι το connex tv.με 2 ethernet θα φυγεις απο τον ρουτερ και απλα μετα ενα switch για να παρει και το Ps3 και το laptop οταν κανεις το un splitting.
harris78 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως το powerline χρησιμοποιεί μόνο τα 4 καλωδιάκια? Γιατί δοκίμασα και εγώ κάτι αντίστοιχο και δεν δούλεψε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα