nikos21aek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα ξαναέβαλα στο pc μια κάρτα τηλεόρασης την οποία είχα και πριν 2 χρόνια και την δούλευα κανονικά.Το πρόβλημα είναι οτι με όποιο πρόγραμμα και να δουλέψω δεν έχω εικόνα αλλά μόνο ήχο.Λογικά κάτι θα θέλει να τσεκάρω στους codecs;Γνωρίζει κανένας; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2011 από nikos21aek
ahristos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Codecs; Όχι. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που χρειάζεται. Άμα οι οδηγοί υπάρχουν και εγκαταστάθηκαν σωστά, θα χρησιμοποιήσουν το υπάρχον layer των Windows και θα δείξουν εικόνα. Αλλά ξέχασες πολλά βασικά να αναφέρεις. Windows; Ποια Windows τώρα; Ποια τότε; Ποια κάρτα ακριβώς; (ή καλύτερα ποιο ολοκληρωμένο χρησιμοποιεί). Αναλογική; Hybrid; Μου αρέσει που βάζετε το σύστημά σας στην υπογραφή και ξεχνάτε πάντα το βασικότερο: Το λειτουργικό σύστημα. Και δεν είσαι και noob Ξέρω ότι την ψάχνεις
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Codecs; Όχι. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που χρειάζεται. Άμα οι οδηγοί υπάρχουν και εγκαταστάθηκαν σωστά, θα χρησιμοποιήσουν το υπάρχον layer των Windows και θα δείξουν εικόνα. Αλλά ξέχασες πολλά βασικά να αναφέρεις. Windows; Ποια Windows τώρα; Ποια τότε; Ποια κάρτα ακριβώς; (ή καλύτερα ποιο ολοκληρωμένο χρησιμοποιεί). Αναλογική; Hybrid; Μου αρέσει που βάζετε το σύστημά σας στην υπογραφή και ξεχνάτε πάντα το βασικότερο: Το λειτουργικό σύστημα. Και δεν είσαι και noob Ξέρω ότι την ψάχνεις Ρε συ και οι οδηγοί εχουν εγκατασταθεί σωστά και όλα σωστά τα έχω κάνει.Αλλά δεν έχω εικόνα.Vista τότε 7άρια τώρα.H κάρτα είναι η gigabyte GT-P8000.Δεν έχω βγάλει άκρη διαβάζοντας threads που αφορούν την κάρτα.
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μήπως παλιά έβλεπες τα mpeg2 κανάλια ενώ τώρα έχουν πάει σε mpeg4 και δεν τα υποστηρίζει από μόνη της η κάρτα;;; Αν βάλεις το h.264 λογικά θα παίξουν πέρνα το ffdshow tryouts για ποιο εύκολα.
nikos21aek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τίποτα.Τώρα πάει να δείξει εικόνα μόλις αλλάζεις κανάλι και μετά πάλι μαύρη οθόνη και μόνο ήχος.
VasKag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 εχω παρομοιο προβλημα, με αλλη καρτα βεβαια. κατι παιζει με το overlay και το refresh rate. με κλειστο το προγραμμα της τηλεορασης, αλλαξε την αναλυση σου (μαλλον δεν εχει σημασια σε ποια) και μετα ξαναπηγαινε σε αυτη που ειχες αρχικα. δοκιμασε ξανα την τηλεοραση και πες μας.
guardianx71 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αυτό σου συμβαίνει σε όλα τα κανάλια? Δηλαδή και αναλογικά και ψηφιακά? Γιατί στα ψηφιακά δεν αναφέρει αν έχει υποστήριξη mpeg4 , και μπορεί να μην σου παίζει ,γιατί αυτό γίνεται με τους mpeg2 στα mpeg4 . παίζουν ήχο και όχι εικόνα. Δοκίμασε και με το windows media centerκαι τσλεκαρε αν έχει στο cd κάνα codec
nikos21aek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 εχω παρομοιο προβλημα, με αλλη καρτα βεβαια. κατι παιζει με το overlay και το refresh rate. με κλειστο το προγραμμα της τηλεορασης, αλλαξε την αναλυση σου (μαλλον δεν εχει σημασια σε ποια) και μετα ξαναπηγαινε σε αυτη που ειχες αρχικα. δοκιμασε ξανα την τηλεοραση και πες μας. Πάλι το ίδιο. Αυτό σου συμβαίνει σε όλα τα κανάλια? Δηλαδή και αναλογικά και ψηφιακά? Γιατί στα ψηφιακά δεν αναφέρει αν έχει υποστήριξη mpeg4 , και μπορεί να μην σου παίζει ,γιατί αυτό γίνεται με τους mpeg2 στα mpeg4 . παίζουν ήχο και όχι εικόνα. Δοκίμασε και με το windows media centerκαι τσλεκαρε αν έχει στο cd κάνα codec Ναι σε όλα τα κανάλια.Ψηφιακα δεν έχουμε εδώ.Και με media center τα ίδια ακριβώς.Μόνο ήχος.
VasKag Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 δοκιμασε μεσα απο τις ρυθμισεις του προγραμματος να αλλαξεις τον τροπο απεικονισης (renderer). πχ overlay, EVR, VMR7, VMR9, κτλπ
guardianx71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αφού σου παίζει μόνο ήχο και στα αναλογικά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ρυθμίσης του προγράμματος και κωδικοποιητές. Βγάλε κάνα codec pack αν έχεις , ξαναπέρνα το πρόγραμμα ,και δες μήπως υπάρχει στο cd κάνας codec Βρήκα και αυτό το thread στο insomnia που είχαν το ίδιο πρόβλημα νομίζω , αλλά διορθώθηκε με τους drivers για win7 από το site της gigabyte Εσύ από που τους περνάς? Από το cd ή από το site?
guardianx71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου από το άλλο thread : "Για να παίξει ο αναλογικός δέκτης στον συνδυασμό Windows7+MediaCenter πρέπει να μπει ο driver των Vista έκδοση 1.3.8.6 και όχι ο driver των Windows 7 έκδοση 1.4.χ.χ που δίνει στο site η Gigabyte (ο ψηφιακός παίζει και με τους 2 driver). Το Presto δεν έχει τέτοιο θέμα..." Κάνε μία δοκιμή γιατί λογικά κάτι με τον driver είναι
nikos21aek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Έχω κάνει δοκιμές.Και τους drivers των vista έχω βάλει.Τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα